WHITEHEAVEN
Pentru zile ostenite, pentru nopti nedormite, pentru suflete stinghere, pentru femei, cum deopotriva pentru barbati! Un fel de cafenea in care sa ne citim pe noi intre noi, si ziarul! Singurul loc unde BUNUL SIMT si INTELIGENTA sunt ridicate la rang de ..lege!
Lista Forumurilor Pe Tematici
WHITEHEAVEN | Reguli | Inregistrare | Login

POZE WHITEHEAVEN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
blah
Femeie
23 ani
Galati
cauta Barbat
27 - 80 ani
WHITEHEAVEN / CURIER DE AMBELE SEXE / EXISTA O ARTA A SEDUCTIEI? Moderat de egon, kipsing, unleashed
Autor
Mesaj Pagini: 1
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Fiecare barbat isi datoreaza (la nivelul lui) o noapte frumoasa cu o femeie perfecta. Pentru el. Succesul tine de dispozitie sau de comunicare. Sau de amindoua.

O noapte perfecta

"A fost ODATA ca niciodata, pe vremea cind locuiam la Budapesta, intr-o frumoasa zi de salariu si de toamna. Plictisit de viata asta care uneori se incapatineaza sa nu fie o prajitura, am iesit in oras singur, (ne)hotarit sa beau un vin. M-am asezat pe ultimul scaun liber de la barul unui club heavy-rock, am baut doua pahare de rose, urmind sa-mi petrec seara in compania gindurilor mele.

Am cerut inca unul, cind am observat la citiva metri distanta o fata care astepta ca barmanul sa termine cu mine. Gindurile mele discutau intre ele - asa ca i-am spus tipului s-o serveasca si pe ea cu un rose din partea mea, inainte sa-i onoreze comanda. Am fost rasplatit cu un zimbet. M-am ridicat si am ciocnit cu ea. I-am spus: Robi. Ea a raspuns: Mariko. A baut un pic din vin si mi-a facut semn s-o astept. A platit ce comandase vorbind in germana. Dupa citeva minute imi incordam bicepsul de sahist la malacul de pe scaunul vecin, ca sa-i fac rost fetei de un scaun. Malacul a fost si el fermecator la rindul sau si s-a retras amuzat de curajul meu de kamikaze…

Mariko era din Croatia. Vorbea croata si germana. Eu din România - româna, maghiara si engleza.

Limbajul unei iubiri
Amindoi ne-am dat repede seama ca vom comunica perfect, doar din gesturi. M-am batut in piept. Tarzan. Am impins-o usor. Jane. I-a placut. Sintetizasem bine situatia. Cel putin filozofic.

A luat un pumn de gheata dintr-o frapiera si mi-a intins palma. I-am atins-o usor cu buzele. Era calda. Am apreciat gestul si am confectionat repede un evantai din suporturile noastre de pahare, pe care l-am agitat. Important era ca zimbea. Imi zimbea numai mie. Nici eu nu-i zimbeam DJ-ului. Frumos. Ne straduiam sa ne vorbim. Nu ne prea iesea. Cred ca am abandonat ideea cam in acelasi moment. Rideam amindoi in hohote. Am luat un servetel si i-am sters citeva lacrimi, in timp ce ridea si mai tare stergindu-mi buzele. Era superba. Nici un gest fortat. Nimic contrafacut. Doar noi doi, prieteni si aproape indragostiti. 
 
Gindurile mele se jucau cu gindurile ei. Angie. Rolling Stones. Eu reverenta. Ea un gest cu mina prin par, privirea ingindurata. Ridem. O iau de mina. O conduc spre ringul de dans. O iau in brate. Se lipeste de mine. Nu ma priveste. Dar sintem unul al celuilalt. Spre sfirsitul melodiei ma aplec usor, o mingii cu genele pe fata. O sarut. Ma saruta. Foarte frumos. Moale, lung, constiincios. Respiratii calme. Doar ne iubeam. De cind lumea. Ne-am intors la bar. Rose. Din obisnuinta. Apoi a aparut o fata. Un baiat. Au vorbit. Ea dadea din cap. Cred ca vorbeau croata. Fata si baiatul au plecat. Jane a ramas cu Tarzanul ei sahist. Am mai dansat. La un moment dat am cazut. Au vrut unii sa ne ridice. N-am vrut. Eram obositi. Am stat asa intinsi fata-n fata. Aveam o bratara din piele. I-am oferit-o. M-a sarutat. I-am mingiiat buza de jos. Mi-a dat un inel de argint. Am dansat mult. Ne-am iubit enorm… Dimineata devreme. Ca ultimele doua secunde in panica de moarte a minutului. Insa rideam amindoi. Nu ne-am revazut. Iubire perfecta.

Tarzan. Jane. Cu totii cautam jumatati perfecte. Sau macar sferturi. Incontinuu. Vrem iubire, vrem sa fim iubiti. Poate mai mult decit sintem dispusi sa iubim. Lucrurile nu sint complicate. Exista femei perfecte. Si nu vor sa traiasca singure. Si existam si noi, barbatii care le cautam tot timpul. Uneori ne mintim cum ca le-am gasit. Poate fac si ele la fel. Referitor la noi. Ca sa intilnesti jumatatea perfecta trebuie sa fii dispus s-o faci. Sau sa fii dispus s-o accepti, atunci cind ea se arata. Jumatatea perfecta nu are termen de garantie. Insa jumatatea perfecta te-ar putea iubi frumos. Si mult. Cum vrei tu, cit vrei tu. Chestiune de comunicare." 
 
(Robert Miklos)


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
ultimatum
Vizitator



peste tot s-au gasit de inventat tipare...si de cele mai multe ori si calcule mult in plus fata de necesar....sunt felurite moduri de a scrie ca 1+1=2...matematica o permite din plin....dar ce ne facem ca uneori 1+1 nu e egal cu 2? ca uneori mai face si zero....ca acel zero poate fi luat ca element neutru sau ca zero poate fi interpretat ca 2(sau orice numar par)?...si uite ce repede ne complicam plecand de la un banal 1+1....ajungem sa gasim mai mult de o varianta,care intr-un anumit caz particular,una din ele nu e convenabila....apoi cautam alegerea eficienta in filosofia variantelor...iar filosofia duce de multe ori in retoric...si,deci,n-am facut nimic....

mda...sunt multi oameni ce se lasa cuceriti cand recunosc tiparul unei atitudini menita a seduce...din atatea miliarde de variante,cel putin una ne place si ne lasam cuceriti de ea,fie de teama ca altfel riscam,fie din obisnuinta de a lucra in cadrul tiparelor,fie din lipsa consistentei unui sentiment unde acel tipar putem spune ca functioneaza ca afrodiziac,viagra sau cum vreti.....

orice tipar ridicat la rang de lege,prin respectare genereaza cel putin un compromis.....o relatie ce porneste de la sau cu un compromis e o relatie careia i se poate evalua termenul de valabilitate....pt doritorii de aventuri e ok,pt ceilalti incadrarea in aceste "legi" e o greseala...parerea mea.....

pt cei ce cred ca exista un anumit tip macar de baza de comportament intr-o relatie iarasi pot calcula lejer termenul de valabilitate,pt ca aproape mereu,daca nu chiar mereu,celalalt va gasi o metoda de a pacali "legea"....

seductia ar trebui sa vina pe fond natural si nu fortat..nu vine,asta e...niciodata la comanda!...si niciodata la momentul calculat..pt ca oamenii uita sa ia in considerare si erorile si factorii de mediu,care niciodata nu pot fi evaluati cu exactitate....cei ce-si calculeaza totul si esueaza mereu se intreaba cu ce-au gresit si mai mereu dau vina pe altceva/altcineva....

exista insa un lucru rau in toate astea:oamenii sinceri si naturali intotdeauna isi poarta vina si sunt responsabili(sau se simt) in urma unui esec.....dar cred eu,ca mai bine vinovat decat robot.....


pus acum 18 ani
   
unic_k
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 893
normal ca exista! de exemplu arta cu care-l seduc io pe doru ca o artista ce sunt !

pus acum 18 ani
   
Ketonal
Radio Whiteheaven Original

Din: cucuta de sus
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 715

unic_k a scris:

normal ca exista! de exemplu arta cu care-l seduc io pe doru ca o artista ce sunt !

normal ca e arta... shi da shi roade (osul) nu-i ashea?

exista arta seductiei? unic_k exista! exemplu arta care-l seduc doru artista sunt normal arta... shi

2KB


_______________________________________
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
unic_k
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 893
numa' daca coltzu e corespunzator, dorule!

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Teama de a fi respinsi       

Majoritatea persoanelor mai in varsta, privind in urma si analizandu-si trecutul, regreta uneori ca nu si-au asumat anumite riscuri si au ratat astfel diferite oportunitati. Se poate considera ca greselile, esecurile sau nesansa fac parte din procesul de invatare al vietii. Totusi, daca oamenilor li s-ar oferi sansa de a o lua de la capat, majoritatea ar fi mult mai indrazneti in toate privintele, mai ales pe plan sentimental. Aceasta ar trebui sa reprezinte o lectie pentru cei care sunt inca tineri ca varsta sau ca spirit.

Cand este vorba de intalniri, multi dintre noi suntem excesiv de precauti si retinuti. Desi dorim sa avem satisfactii pe plan sentimental, nu suntem dispusi sa riscam. Din pacate, in relatii, rasplata este de cele mai multe ori pe masura riscului asumat. Principalul motiv pentru care persoanele singure renunta la incercarea de a cunoaste pe cineva este teama de a fi respinsi. In consecinta, ei actioneaza ca si cum ar fi mai bine sa nu iubesti niciodata decat sa iubesti si apoi sa pierzi.

Putem supravietui in fata respingerii?
Desi uneori avem impresia ca ne vom prabusi in fata unui esec sentimental, acest lucru se intampla foarte rar. De obicei, daca suntem respinsi dupa primele contacte, ne simtim stingheriti, jenati sau cu orgoliul ranit. Exista insa si cazuri in care respingerea ne afecteaza pe temen mai lung, mai ales atunci cand ne-am facut sperante. Totusi, chiar daca am trecut printr-o serie de astfel de experiente, nu trebuie sa ne pierdem increderea in noi.

Nu poti castiga daca nu joci
In viata, ne asumam deseori riscuri si acceptam eventualele esecuri. Ne prezentam la interviuri pentru posturi pe care nu ne asteptam sa le obtinem, participam la competitii pe care nu avem sanse sa le castigam etc. De ce nu am actiona la fel si pe plan sentimental? Este imposibil sa primesti numai raspunsuri negative. Chiar daca ti s-a intamplat de multe ori, nu considera ca este o regula. Fii perseverent. Totul este o competitie. Daca nu incerci, nu vei castiga. Intr-o zi, cand te vei astepta mai putin, vei descoperi pe cineva care sa te aprecieze si sa te accepte.

Cum ne poate influenta respingerea?
Exista oameni care au tendinta de a se invinovati si de a-si crea complexe datorita faptului ca au fost respinsi inca de la primul contact cu alte persoane. Aceasta atitudine este complet gresita si nefasta pentru propriul psihic. Daca ai avut parte de o noua intalnire esuata, nu te lasa cuprins de ganduri negative. Intreaba-te: Cum ar putea cineva sa te cunoasca cu adevarat doar dupa cateva minute de conversatie sau dupa un schimb de e-mail-uri? Cum ar putea sa te aprecieze la adevarata valoare?
Nu permite acestor aparente esecuri sa influenteze negativ imaginea pe care o ai despre tine. Nu-ti pierde respectul de sine si nu dispera. Celalalt poate avea o multime de motive pentru care te-a respins. Probabil ca pur si simplu nu esti persoana potrivita pentru el.
Adevarata tragedie se intampla atunci cand te lasi dominat de teama de a fi respins. Ea te va impiedica sa traiesti cu adevarat, sa indraznesti sa cunosti si alte persoane. Daca in ultimul timp ai renuntat sa te mai intalnesti cu altcineva, intreaba-te:

Teama de a fi respins ma impiedica sa incerc din nou?
Pot obtine ceea ce doresc fara sa-mi asum riscuri?
De ce anume ma tem ca se poate intampla?
Imaginea despre propria persoana este influentata de parerile celorlalti?
Cata vreme sunt dispus sa ma simt in siguranta, dar singur?

Nu-ti fie teama. Doar exersand ajungi sa fii bun. Invata din fiecare experienta si nu renunta.



_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
ultimatum
Vizitator



competitie....sentiment....esec....esecul in competitie inseamna retragradare,marginalizare....daca se amesteca sentimentul cu competitia rezulta aceeasi marginalizare,retrogradare,la un nivel ceva mai greu de suportat(feeling is not bussines).....cum sa nu le fie unora frica de esec,cand amesteca sentimentul cu competitia? si ma intreb...intreb...pe cei ce cred ca toate astea inseamna competitie....sa-mi raspunda cu cine sau/si cu ce concureaza?..poate gresesc crezand ca fiecare la locul ei.....

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
aceia care chiar amesteca sentimentul cu competitia merita sa fie bantuiti de sentimentul acut al fricii! merita sa guste amaraciunea marginalizarii...retrogadarea! Caci.., ce poate fi mai inuman decat transformarea sentimentului intr_un factor comun logicii....rationale! .......

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
ultimatum
Vizitator



si cu asta ai lamurit toata postarea ta precedenta ...care sotto e un quote

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
sotto+quote! spre : asa da? sau : asa nu!

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
ultimatum
Vizitator



sotto+quote=eram convins ca nu iti apartine in totalitate......altfel ar insemna sa te contrazici,ceea ce ma indoiesc ca se cam intampla

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
sotto+quote=...idei SPRE a fi dezbatute = PROVOCARI! ....nu am opiniat! ...asteptam reala provocare ! mi-ai oferit_o tu !

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
ultimatum
Vizitator



"Nu poti castiga daca nu joci
In viata, ne asumam deseori riscuri si acceptam eventualele esecuri. Ne prezentam la interviuri pentru posturi pe care nu ne asteptam sa le obtinem, participam la competitii pe care nu avem sanse sa le castigam etc. De ce nu am actiona la fel si pe plan sentimental?"...."aceia care chiar amesteca sentimentul cu competitia merita sa fie bantuiti de sentimentul acut al fricii! merita sa guste amaraciunea marginalizarii...retrogadarea!".......

" Este imposibil sa primesti numai raspunsuri negative."....." Doar exersand ajungi sa fii bun."....

iata provocarea... ....o bucata din ea....

"Teama de a fi respins ma impiedica sa incerc din nou?
Pot obtine ceea ce doresc fara sa-mi asum riscuri?
De ce anume ma tem ca se poate intampla?
Imaginea despre propria persoana este influentata de parerile celorlalti?
Cata vreme sunt dispus sa ma simt in siguranta, dar singur?"

cata vreme vom continua sa ne repezim sa raspundem la asemenea intrebari ascultand doar primul impuls si fara sa gandim? cat timp vom continua sa avem de-a face cu asemenea intrebari? cate erori intr-o viata poate genera un raspuns la o asemenea intrebare,luand oricare din cele de mai sus?....iata si partea cealalta de provocare...

tu ai vrut....sincer,eu chiar nu


pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
atata timp cat vei continua sa angrenezi SENTIMENTUL intr_o competitie ...(gest nu atat imprudent cat mai ales lipsit de logica!)...vei continua sa primesti orice esec dureros de adanc in suflet! Implicarea sentimentala nu se gaseste in competitie cu nimeni! Ea exista sau nu, in cantitati mai mult sa mai putin considerabile, functie de structura fiecarui individ implicat in eventuala relatie.Implicarea sentimentala e neconditionata ! Refuz sa cred ca SENTIMENTAL exista cineva care se implica si care asteapta sa culeaga "roadele" implicarii, poate mai mult, sa le impuna ca si cuvenite ! (!?) ....
Implicarea sentimentala vine SI NU TE INTREABA!Nu ai decat sa te legi in hamuri...SI?? Cine te intreaba daca iti e permis sa pui frana sau ..sa continui???!! ...
Asadar, ma vad obligata sa REPET afirmatiile anterioare : cel care CONTINUA , INSISTA SI PERSISTA sa AMESTECE "LUCRURILE" ...IN SENSUL AMESTECARII sentimentului  cu competitia..." merita sa fie bantuiti de sentimentul acut al fricii! merita sa guste amaraciunea marginalizarii...retrogadarea!"......

Implica_te sentimental fara conditie, tinerete! Fa_o ca si cum asta ti_ar fi prima si ultima atitudine a vietii dinaintea mortii! Nu astepta lauri....Nu esti antrenat intr_un joc al suprematiei! Fii bun fara conditie...fara sa astepti sa ti se raspunda in aceeasi moneda! Odata adoptata atitudinea asta, eventualul "esec" va fi mai putin amar....va lasa mai putin adanci "cicatrice" pe sufletul tau!....

am sa raspund eu intrebarilor tale !

I."Teama de a fi respins ma impiedica sa incerc din nou? R.NICIODATA!...Iubirea, daruirea neconditionata ne face inconstienti! Chiar n-ai intalnit situatii care sa confirme ideea asta?? Marile iubiri au in spate....repetate si crunte suferinte.......Abandonul?? Hmmm! Faci ce faci si te intorci la competitie! Elimina notiunea asta din toate afirmatiile tale si ai sa vezi...ca postarea nu-si are rostul! ...

I.Pot obtine ceea ce doresc fara sa-mi asum riscuri? ...
R.NU ! In tot si_n toate TREBUIE sa existe si RISC , cum ,deasemenea ASUMAREA LUI! Asta ne diferentiaza de regnul animal..,indiferent a suntem constienti sau nu!?

I.De ce anume ma tem ca se poate intampla?
R.NUMAI de ceea ce nu a "apucat" sa ti se intample! De necunoscut ! De orice stare(traire) NOUA, inedita! ....

I.Imaginea despre propria persoana este influentata de parerile celorlalti?
R.In cazul unui individ cu PERSONALITATE...influenta parerilor din afara de INS , ar trebui sa fie infima...redusa catre O(zero)..SUNT CEEA CE SUNT ! Ma simt bine in pielea mea ( sau rau!?) MA AM PE MINE! SI NU MA ABANDONEZ ! Iata cateva din "gandurile" ascunse, adevarate legi_nescrise, pe care un INS cu personalitate ar trebui sa si le rosteasca_n fata , in oglinda si ori de cate ori isi sta de "vorba" cu el !

I.Cata vreme sunt dispus sa ma simt in siguranta, dar singur?" In siguranta ma simt atata timp cat sunt dispus SA NU MA ABANDONEZ! Cat continuu sa ma pastrez! Cu bun si rau: intreg cum ma am! ...Daca EU NU MA AM...de la cine astept...SA MA AIBA/??
Singuratatea??? Sunt dispus s_o pastrez atata timp cat ma simt bine in ea, atata timp cat continuu sa ma acopar de ea ca si c_o cupola de gheatza, ermetic inchisa! ...Singuratatea ne_o oferim VOIT, constient, inchinzand usile si ferestrele...Ermetizandu_ne ! SINGURII in masura s_o alungam din noi, suntem noi insine ! ...Permitand accesul..in si aut....vom constata intr_o buna zi ca nu mai suntem singuri si habar nu avem cand ni s_a intamplat asta !

DIXIT !

....SI ULTIM, ...NU EU AM VRUT! SINCER !


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
ultimatum
Vizitator



my mistake...sorry....si no comment

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
nope ! NU ASA ! sa comment dar,....sa nu imi imputi atitudini pe care nici macar nu le_am ..banuit ! :p

astept sa ma combati ! ....asta inseamna PROGRES ! :p


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
ultimatum
Vizitator



I."Teama de a fi respins ma impiedica sa incerc din nou?
R: cu atat mai putin cu cat numarul de esecuri e mai mare....asa cum matematica devine mai usoara odata cu cresterea numarului de exercitii rezolvate

I.Pot obtine ceea ce doresc fara sa-mi asum riscuri?
R: in principiu nu....in caz particular(adik cel de fatza),da....prin munca odata.....altfel,nevoia acuta elimina sentimentul riscului....o faci pt ca simti...nici risc,nici compromis....din exterior insa lucrurile se vad mereu altfel....

I.De ce anume ma tem ca se poate intampla?
R: din contra....de tocmai ceea ce s-a intamplat deja...necunoscutul iti permite inca sa mai speri

I.Imaginea despre propria persoana este influentata de parerile celorlalti?
R: nu...orice om sfarseste pana la urma facand ce vrea

I.Cata vreme sunt dispus sa ma simt in siguranta, dar singur?
R: depinde de restul factorilor....daca nu ai nimic altceva,o viata intreaga....pt ca nu ai ce oferi.....

cand ai prea putin,cand deja ai gresit de prea multe ori,cand esecul a devenit o lege si nu o intamplare,n-ai de ales decat sa lupti cu propriile limite si sa arati ca poate si tu esti bun la ceva....tb gandit adanc,jucat perfect.....nu se accepta greseli.....

ma voi implica atunci cand nu voi fi in stare sa fac nici un calcul....cand voi fi depasit la toate capitolele si simtul imi va dicta ca altfel nu pot decat sa ma implic...esec? am avut prea multe in prea multe planuri ca sa ma mai clatine,sa ma sperie ca sunt mai jos decat imi inchipui....

de fapt doctore,oamenilor nu le e frica de esec....le e frica de motivul ce-l genereaza.....cine nu se teme niciodata inseamna ca n-a trait cu adevarat....iar actul de curaj se evidentzieaza facand exact lucrul de care ti-e frica....

personal mi-e frica de tipare....


pus acum 18 ani
   
ultimatum
Vizitator



eu imi termin opinia aici: esec,risc,reusita...toate astea apartin premeditarii....si sunt de parere ca tot ce-i frumos nu prea e premeditat....si nu cred ca-s singuru care crede asta

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
....trairea clipei! in toata eternitatea ei! Da! ce poate fi mai frumos ? mai minunat? ....Neregizat...necosmetizat! .....

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
egon
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 1245

ultimatum a scris:

eu imi termin opinia aici: esec,risc,reusita...toate astea apartin premeditarii....si sunt de parere ca tot ce-i frumos nu prea e premeditat....si nu cred ca-s singuru care crede asta

Subscriu....nu stiu de ce am asociat intotdeauna seductia cu premeditarea cu calculul fara scrupule.....un calcul nemilos si rece destinat subjugarii unei inimi...de cele mai multe ori nevinovate....
Am asociat intotdeuna dragostea, sufletelor curate....am exclus mereu interesul,meschinaria,calculul veros....asta mental si teoretic....practic... am facut si am patit ce facem si patim toti!


pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Rolul umorului in seductie     
         
     Trebuie sa incepi prin a folosi umorul-- Articol de Ross Jeffries:

"Haideti sa vorbim putin despre umor. Sunt foarte multe femei care IUBESC un tip care le face rada; rasul ridica gradul de atentie si de concentrare mintala, oprind astfel fluxul de idei al creierului si creeaza temporar o zona goala, pe care TU o poti umple cu ce vrei. Gandeste-te la asta doar pentru o secunda. Ti s-a intamplat vreodata sa fii deprimat, cand deodata un prieten te-a facut sa razi? Ce se intampla? Incepi sa te simti mult mai bine, nu-i asa?"

Ceea ce sugereaza Ross Jeffries este aproape abordarea perfecta prin folosirea unui comentariu amuzant, apoi, tot ce ai de facut este sa continui conversatia si sa intretii o disuctie folosind pattern-uri, valori deduse sau orice alta metoda descrisa in ghidul acesta.

Sau poti merge pe marginea drumului folosind neg-hits subtile, folosind metoda lui Mystery asupra unei tipe superbe, sau metoda obscena, daca aplici stilul GM, dar aceste doua tehnici sunt foarte avansate. Daca totusi ai intrat intr-o actiune cu o tipa draguta (sa zicem de 7-8 pe o scara de la 1 la 10), o poti face sa se simta bine prin a-i complimanta pentru inceput felul cum arata (vezi Negg-uri pentru a-ti da seama de ce tehnica de mai inainte nu este o idee prea buna sa fie utilizata cu un foto-model de nota 10).

Lista de discutii Speed Seduction de Ross Jeffries: "Pentru mine, una dintre caile favorite de a cunoaste femei este sa folosesc o abordare care le face sa rada. De ce este atat de important?

1. Rasul face o femeie sa fie mai degajata, lasand-o fara garda.

2. Facand-o sa rada indica ca esti increzator si ca nu iei prea in serios actiunea de a te intalni cu ea, pentru ca un ratat disperat TREBUIE sa aiba succes, pe cand TU esti un tip care se distreaza, care se bucura de placerile vietii, care creeaza si acelei tipe o sansa de a pasi in aceasta viata pentru a primi ceva distractie. Asta numai DACA isi joaca cartile cum trebuie.

3. Umorul este o cale pentru a testa daca ARE personalitate. Daca este rea si nefericita, de ce sa ne obosim?

4. FOARTE IMPORTANT, RASUL ITI ARATA NISTE PARTICULARITATI DE COMPORTAMENT, despre care poti mentiona, pe care le poti integra in IMAGINEA EI DISTRANDU-SE IN CONTINUARE ALATURI DE TINE!" Exprima distractie si incredere cu rapiditate - ASF: "Atata timp cat te preocupa, treaba ta este sa distrezi femeia. Daca va vedea alti tipi mai amuzanti si mai increzatori, cu siguranta se va scuza ca vrea sa plece la toaleta sau la bar pentru a se agata de ei. Tocmai de aceea este important sa lucrezi rapid, sa nu-ti ia prea mult timp pentru a convinge o gagica ca esti cine spui ca esti (ia-o acasa sau executa ceva KINO de calitate undeva pe scena de dans/ canapea, undeva... iti dai tu seama). Sa incerce singure sa faca rost de numere de telefoane, inspira neincredere."

Abordarea in trei pasi, ASF:

INCEPUTUL - pregatirea... hainelor, agatarea, initierea unei conversatii interactive (exact asta inseamna un DESCHIZATOR).

MIJLOCUL - folosind povestioare amuzante, inspiri foarte mult umor, incredere si cam toate celelalte calitati atragatoare; poti folosi NEGG-uri pentru a te transforma in vanat, testeaza-le (opreste conversatia sa vezi daca ele o redeschid) iar apoi uita-te dupa indicatoarele care ti-ar putea spune ca poti incheia discutia (cum ar fi KINO, pozitia si limbajul corpului, rasul, etc.), de obicei 3 indicii pozitive.

SFARSITUL - inchide sau iesi din conversatie in functie de indiciile corpului ei. Incheierea va iesi prost daca nu vei realiza ca poti avea succes in final, cu toate ca ai vazut 3 indicii pozitive. Decide de la inceput daca vei aplica *close sau #close. Cand esti presat de timp, vei face doar #close... dar incearca sa o saruti PE BUZE de la revedere daca dispui de ceva mai mult timp, intotdeauna SARUTA LA PLECARE
   
     


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
ultimatum
Vizitator



astea-s dracii d'alea de pe siteuri in care unii barbati sunt grand masteri si altii ultimii ratati,ca sa aiba unii cu ce sa se laude si de cine sa-si bata joc si altii ce sa scrie...NLP....(pardon)

pus acum 18 ani
   
ultimatum
Vizitator



asta e ca-n reclama aia de la sprite...femeile oricum isi dau seama ca esti disperat....sa nu fii disperat e chiar sa nu-ti mai pese,chiar daca ai fost candva disperat,sau pt ca ai prea multe la activ

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
ce_ai soro?

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
egon
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 1245

ultimatum a scris:

asta e ca-n reclama aia de la sprite...femeile oricum isi dau seama ca esti disperat....sa nu fii disperat e chiar sa nu-ti mai pese,chiar daca ai fost candva disperat,sau pt ca ai prea multe la activ

Sigur nu esti in cea mai buna dispozitie de a seduce o femeie!...


pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
ultimatum
Vizitator




egon a scris:

Sigur nu esti in cea mai buna dispozitie de a seduce o femeie!...


lolz...nu prea...mai slabutz cu talentu la capitolu asta...


pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
etetete, nah! Ce, n_am vazut eu cum ai sedus_o DEFINITIV pe copilandraaaa??? looooooooooool Esti modest, mon cher ! loooool

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
ultimatum
Vizitator



mi-a subestimat farmecul de cuceritor...ce s-ai fac

pus acum 18 ani
   
ultimatum
Vizitator



PS:ala nu e talentu meu...se cheama accident de munca al copilandrei...

pus acum 18 ani
   
unic_k
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 893
mie imi spui!? talentu' te omoara si pe tine,mei, ultimatumule!

pus acum 18 ani
   
kipsing
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 812
Un articol... SEDUSA PE NEASTEPTATE?!

Cum de s-a intamplat nici eu nu stiu. Aveam o relatie de care eram foarte multumita: nimic de reprosat, nimic ce mi-as fi dorit si el sa nu incerce sa imi ofere. Viata mea parea hotarata. Dar iata-ma acum intrebandu-ma cine sunt, ce vreau, de ce ma comport asa cum nu as fi crezut vrodata ca o voi face..."

Asa se exprima la un moment dat o prietena de-a mea aflata in situatia de a alege intre doi barbati pe care pretindea ca ii place in acelasi timp. Cu unul dintre ei avea o relatie de lunga durata si era pe cale sa se marite. Celalalt era doar de putin timp in preajma ei, dar o facea acum sa isi reconsidere toate planurile de viitor pe care si le facuse.

Sa o ajut sa aleaga intre ei nu as fi putut. Sa ii dau sfaturi batranesti de genul 'Nu lasa vrabia din mana pentru cioara de pe gard' cu atat mai putin. Cine sta sa asculte asa ceva cand i se pare ca de decizia de acum ii depinde fericirea intregii vieti? Am lasat-o insa sa vorbeasca in speranta ca gandurile spuse cu voce tare vor capata o oarecare limpezire.

Aveam si eu un insa un interes propriu. As fi vrut sa stiu cum este posibil sa seduci pe cineva care nu isi doreste acest lucru. Si iata ce am aflat:

- trebuie sa stai cat mai mult in preajma persoanei pe care vrei sa o seduci. Invat-o cu tine, invat-o sa ii devii indispensabil;
- foloseste acest timp pentru a afla cat mai multe despre ea; asculta, inregistreaza tot, pentru ca mai tarziu iti va fi util;
- fii cat mai sincer - arata-ti slabiciunile, dar vorbeste despre planurile tale de a deveni mai bun;
- marturiseste-ti sentimentele cat de des poti; ai grija insa sa nu fie vreodata acest lucru prea agresiv pentru a nu ti se interzice sa vezi pe cel pe care vrei sa il seduci;
- contactul fizic nu trebuie adus in discutie, doar sufletul trebuie sa para ca iti tanjeste;
- declaratiile sa fie cat mai grandioase: abia acum ai gasit un scop in viata, exemplul ei te-a transformat in alt om, nici un efort nu este prea mare pentru fericirea de a fi in preajma ei;
- nu o critica, incurajeaz-o, spune-i ca ar putea obtine tot ceea ce isi doreste.


Cum de merge asa ceva, stau sa ma intreb?

Pentru ca seducatorul face apel tocmai la slabiciunile si sperantele tale. Cine nu si-a dorit ceva fara sa ii iasa? Cine nu este un pic speriat pentru cum va decurge viata sa in viitor? Seducatorul vine si linisteste toate aceste temeri pe care e posibil ca nici sa nu le constientizam. Promisiunile sale sunt nelimitate: cu mine nu va trebui sa iti fie frica ca nu va merge relatia, eu te cunosc chiar mai bine decat te cunosti tu si iti garantez fericirea, eu nu ma voi schimba vreodata, al tau pentru totdeauna, etc.

Se pare ca suntem mult mai sensibili la povesti decat la ratiune. Parca de abia asteptam momentul sa uitam de indoieli si tot ce ne-a invatat experienta. Ne dorim un basm, orice ar fi. Sa ni se fluture in fata cateva imagini idilice si am uitat de valori, de ceea ce datoram celor de langa noi, de ceea ce credeam ca ne dorim de la viata noastra.

Si imi spun: eu nu il voi asculta niciodata pe seducator. E asemeni cantecului sirenelor care te duce in adancuri. Cum sa astupi insa sunetul sperantei de a fi mai fericit?


_______________________________________
Ca sa inveti sa traiesti, iti trebuie o viata intreaga. (Seneca)

pus acum 17 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Fii mereu natural!
      Incearca sa fii cat mai relaxat, fii tu insuti, gandeste-te ca ea nu este singura fata din lume, si daca nu merge, ai tot timpul sa incerci din nou. Faptul ca esti timid, nu trebuie sa te inhibe, gandeste-te ca si fetele sunt timide, si ele pot simti la fel ca tine, doar ca uneori isi mascheaza mai bine aceste stari.

Daca simti ca nu ai succes, nu incerca sa-ti depasesti limitele, treci peste asta, mergi mai departe, nu lasa disperarea sa te cuprinda si gandeste-te intr-una ca vor mai fi si alte ocazii.

Concluzie:
- Fii echilibrat: "Aceasta fata este foarte draguta, dar ca ea mai sunt multe altele si daca cu ea nu merge, asta este".

- Evita gandirea de genul: "Acesta fata este cea care mi-a fost sortita, ea este singura si n-am voie sa ratez aceasta sansa" sau de genul: " Nu-mi pasa ce gandeste aceasta fata, ea poate fi usor inlocuita cu alta, precum o piesa de schimb".


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 17 ani
   
lupul_singuratic
Moderator

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 507
simplu! alegem una din cele doua variante:abordarea directa sau indirecta, depinde de fata care o avem in fatza

_______________________________________
Traieste-ti viata ca si cum fiecare fapta a ta ar deveni lege universala. – Immanuel Kant

pus acum 14 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
abordarea "indirecta"! - vorbeste-ne despre ea!

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 14 ani
   
lupul_singuratic
Moderator

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 507
Dottore,dottore!

sunt cateva reguli de care trebuie sa tinem cont daca avem interes pentru ea mai mult decat  o noapte
nu te arata niciodata interesat de persoana ei din primul moment,ramai calm si natural indiferent daca arata k angelina jolie...
priveste-o doar in ochi,o analizam dupa, avem tot timpul din lume...
nu te grabi s-o intrebi cum o cheama sau cati ani are...
cere-i parerea despre o situatie gen"prietenul meu se afla intr-o situatie dificila...ai putea sa ma ajuti?"
nu te grabi sa ceri o intalnire pe a doua zi,iti va da numarul de telefon s-o suni(asta garantat daca te-ai comportat k un vechi prieten cu ea de la inceput)
daca esti in mijlocul prietenilor ei foloseste ocazia sa ii antrenezi intr-o discutie fara sa stai cu ochii pe ea k pe butelie,preia controlul fara sa abuzezi risti sa pari un grandoman
fii politicos si atent cu toti cei din jur nu numai cu ea,isi va da seama repede daca esti manierat sau e doar masca lui zorro))
codul bunelor maniere sa-ti fie cartea de vizita
cam astea ar fi regulile principale...daca vrei sa ai sanse de reusita si cine stie poti da peste doamna vietii tale


_______________________________________
Traieste-ti viata ca si cum fiecare fapta a ta ar deveni lege universala. – Immanuel Kant

pus acum 14 ani
   
unleashed
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 667
dintre abordarea indirecta si cea directa aleg varianta 3

daca arata ca angelina, nasol. instinctul masculin conventional in fata unei tipe care arata ca angelina e "doua nopti"...restul, doar dificultati, too much high maintenance...plus ca....angelina?!?!?! angelina e un pic mai rau ca masinile: mereu se gaseste una cel putin la fel de buna si cam atat...(toate nepractice)

calm si indiferent nu se poate in fata unei femei care te da cu adevarat pe spate...calm poti sa fii in fata unei femei care nu stii ca in viitor iti va fi sotie, sau care va face cu tine o relatie de lunga durata...indiferent, nu poti sa mimezi asa ceva in fata unei femei care te cucereste doar prin prezenta, nu ai cum sa nu te uiti la ea in toate formele ei, in toate cuvintele ei, in toata splendoarea fizicului si mintii ei....

calm nu exista...un tip care lasa gustul ca ramane rece poate insemna o provocare pt o tipa care vede in el o un trofeu de cucerit, nu un barbat de cursa lunga...un tip emotionat in schimb poate sa-si deschida involuntar usi pe care nici nu si-ar fi inchipuit ca le-ar putea deschide, demascat ca o place...iar femeile adora sa fie placute!

reteta succesului nu exista si depinde de la femeie la femeie, dar mai ales depinde de tipul de femeie pe care o cauti...unora le place sa fie mintite si sfarsesc intr-un mariaj adorabil de regretabil, altele prefera sinceritatea si riscul inevitabil de a astepta tipul potrivit si nu portretul ideal...

a privi in ochi e ceva care ar trebui sa se petreaca cu oricine...cu o femeie ai tot dreptul sa te uiti la fundul ei sau in decolteu, pentru ca ea nu s-a chinuit sa arate bine ca sa te uiti la ea ca la ministrul de interne...sa nu te uiti doar in decolteu e un avantaj, sa nu te uiti deloc e un mare dezavantaj 

cere-i parerea, dar niciodata sub forma "prietenul meu are o problema...."...e patetic, asemanator cu "mi-am uitat caietul acasa"...cine raspunde la asa ceva nu e tocmai o femeie care sa-ti trezeasca instinctele ca ar putea fi o mama de clasa...

niciodata nu te ascunde, pentru ca femeile au reputatia de a fi foarte atente la detalii, iar candva te va prinde daca la primele intalniri nu ai fost ceea ce te-ai aruncat sa pari ca esti...

cea mai mare eroare e sa pleci din start de la ideea ca o poti cuceri pe vecie, ca ea poate fi the one...pe femeia care decizi in cele din urma ca e viitoarea sotie nu o cuceresti conventional, pentru ca habar nu ai ca la un moment dat te va cuceri atat de tare incat sa se transforme dintr-o relatie simpla in premiul cel mare al vietii...conventional vorbind, cam tot ce porneste cu o pasiune nebuna si o relatie cu scantei, se termina la fel de abrupt...iubirea se invata, increderea se dobandeste, iar asta solicita...solicita timp, dispozitie, eleganta in comportament, punctualitate, emotie si un gram de inteligenta...desi multe tipe prefera iesiri deosebite, unele pot sa te puncteze aproape decisiv pentru ca ai iesit seara la 9, cand e frig de crapa pietrele, bate vantul, e finala campionatului mondial, finala champions league, nu bei alcool cand ea stii ca nu bea desi ea stie ca esti bautor, nu fumezi cand e nefumatoare desi ea stie ca esti fumator inrait etc...gesturi aparent ciudate, mici, dar care ii vor lasa impresia ca ea conteaza mai mult, nu ca n-ar intelege de ce vrei sa vezi finala, dar in momentele alea, numai ideea ca ai fost acolo cu ea, la acea ora si nu alta, can make the world of difference...

lipsa insistentei la inceput e un mit oribil....femeile adora sa fie cautate, apreciate, admirate la maxim...in schimb nu adora barbatii care le lasa gustul ca pot deveni gelosi pe capacitatea lor de a atrage...un barbat repezit din prima e pasibil de eticheta celui care o vrea doar pentru el si care ar putea sa faca spume si daca altul o place...un barbat insuficient de insistent nu pare interesat de ea...un barbat trebuie sa aiba rabdarea si admiratia ca si altii o plac si nu trebuie sa devina agresiv in fata acestei idei...

unei femei trebuie sa-i starnesti instinctul ca tu poti sa fii tatal ideal al copiilor ei...nu barbatul care le are pe toate, nici barbatul care sta confortabil ca pana la urma va fi bine, ci barbatul care are capacitatea de a face mereu lucrurile sa mearga mai bine, cel capabil sa obtina daca nu are, capabil sa pastreze daca are...

politetea, manierele, vin din educatie, nu ai cum sa mimezi asa ceva...

in cazul pitzipoancelor, reguli chiar nu exista...nimic nu e valabil, tot ce conteaza e sa fii ceea ce-si inchipuie ca ar trebui sa fii...deci adaptare de la caz la caz...traiasca plasticul!

pentru aventuri, ideal e sa nu fii elvis, care promite marea si te lasa cu o balta, care te preseaza ca acum ori niciodata, dar a doua zi e la seminte, important e sa stii ce vrei si sa stii si ce vrea ea...un schimb de sinceritati si placeri asumate reciproc, la modul brut...


metoda cea mai eficienta de abordare e deci improvizatia asezonata cu gesturi pe care deobiciei nu le-ai face in prezenta oricarei alte fiinte, in special femeie...deci ceva incontrolabil, zice-se naturalete...

sunt 110% de acord cu doctoritza, in primul rand ca are dreptate, in al doilea pentru ca e femeie si in al treilea ca e o femeie care are dreptate

ps: seductia e arta atunci cand ai inspiratie, nu doar un plan si-un set de competente...


pus acum 12 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274

lupul_singuratic a scris:

Dottore,dottore!

sunt cateva reguli de care trebuie sa tinem cont daca avem interes pentru ea mai mult decat  o noapte
nu te arata niciodata interesat de persoana ei din primul moment,ramai calm si natural indiferent daca arata k angelina jolie...
priveste-o doar in ochi,o analizam dupa, avem tot timpul din lume...
nu te grabi s-o intrebi cum o cheama sau cati ani are...
cere-i parerea despre o situatie gen"prietenul meu se afla intr-o situatie dificila...ai putea sa ma ajuti?"
nu te grabi sa ceri o intalnire pe a doua zi,iti va da numarul de telefon s-o suni(asta garantat daca te-ai comportat k un vechi prieten cu ea de la inceput)
daca esti in mijlocul prietenilor ei foloseste ocazia sa ii antrenezi intr-o discutie fara sa stai cu ochii pe ea k pe butelie,preia controlul fara sa abuzezi risti sa pari un grandoman
fii politicos si atent cu toti cei din jur nu numai cu ea,isi va da seama repede daca esti manierat sau e doar masca lui zorro))
codul bunelor maniere sa-ti fie cartea de vizita
cam astea ar fi regulile principale...daca vrei sa ai sanse de reusita si cine stie poti da peste doamna vietii tale


sa inteleg ca ai postat un citat din....Kant, mon cher!?....ca de nu...-s numai "vise , taica, vise!" ))


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 12 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274

unleashed a scris:

dintre abordarea indirecta si cea directa aleg varianta 3

daca arata ca angelina, nasol. instinctul masculin conventional in fata unei tipe care arata ca angelina e "doua nopti"...restul, doar dificultati, too much high maintenance...plus ca....angelina?!?!?! angelina e un pic mai rau ca masinile: mereu se gaseste una cel putin la fel de buna si cam atat...(toate nepractice)

calm si indiferent nu se poate in fata unei femei care te da cu adevarat pe spate...calm poti sa fii in fata unei femei care nu stii ca in viitor iti va fi sotie, sau care va face cu tine o relatie de lunga durata...indiferent, nu poti sa mimezi asa ceva in fata unei femei care te cucereste doar prin prezenta, nu ai cum sa nu te uiti la ea in toate formele ei, in toate cuvintele ei, in toata splendoarea fizicului si mintii ei....

calm nu exista...un tip care lasa gustul ca ramane rece poate insemna o provocare pt o tipa care vede in el o un trofeu de cucerit, nu un barbat de cursa lunga...un tip emotionat in schimb poate sa-si deschida involuntar usi pe care nici nu si-ar fi inchipuit ca le-ar putea deschide, demascat ca o place...iar femeile adora sa fie placute!

reteta succesului nu exista si depinde de la femeie la femeie, dar mai ales depinde de tipul de femeie pe care o cauti...unora le place sa fie mintite si sfarsesc intr-un mariaj adorabil de regretabil, altele prefera sinceritatea si riscul inevitabil de a astepta tipul potrivit si nu portretul ideal...

a privi in ochi e ceva care ar trebui sa se petreaca cu oricine...cu o femeie ai tot dreptul sa te uiti la fundul ei sau in decolteu, pentru ca ea nu s-a chinuit sa arate bine ca sa te uiti la ea ca la ministrul de interne...sa nu te uiti doar in decolteu e un avantaj, sa nu te uiti deloc e un mare dezavantaj 

cere-i parerea, dar niciodata sub forma "prietenul meu are o problema...."...e patetic, asemanator cu "mi-am uitat caietul acasa"...cine raspunde la asa ceva nu e tocmai o femeie care sa-ti trezeasca instinctele ca ar putea fi o mama de clasa...

niciodata nu te ascunde, pentru ca femeile au reputatia de a fi foarte atente la detalii, iar candva te va prinde daca la primele intalniri nu ai fost ceea ce te-ai aruncat sa pari ca esti...

cea mai mare eroare e sa pleci din start de la ideea ca o poti cuceri pe vecie, ca ea poate fi the one...pe femeia care decizi in cele din urma ca e viitoarea sotie nu o cuceresti conventional, pentru ca habar nu ai ca la un moment dat te va cuceri atat de tare incat sa se transforme dintr-o relatie simpla in premiul cel mare al vietii...conventional vorbind, cam tot ce porneste cu o pasiune nebuna si o relatie cu scantei, se termina la fel de abrupt...iubirea se invata, increderea se dobandeste, iar asta solicita...solicita timp, dispozitie, eleganta in comportament, punctualitate, emotie si un gram de inteligenta...desi multe tipe prefera iesiri deosebite, unele pot sa te puncteze aproape decisiv pentru ca ai iesit seara la 9, cand e frig de crapa pietrele, bate vantul, e finala campionatului mondial, finala champions league, nu bei alcool cand ea stii ca nu bea desi ea stie ca esti bautor, nu fumezi cand e nefumatoare desi ea stie ca esti fumator inrait etc...gesturi aparent ciudate, mici, dar care ii vor lasa impresia ca ea conteaza mai mult, nu ca n-ar intelege de ce vrei sa vezi finala, dar in momentele alea, numai ideea ca ai fost acolo cu ea, la acea ora si nu alta, can make the world of difference...

lipsa insistentei la inceput e un mit oribil....femeile adora sa fie cautate, apreciate, admirate la maxim...in schimb nu adora barbatii care le lasa gustul ca pot deveni gelosi pe capacitatea lor de a atrage...un barbat repezit din prima e pasibil de eticheta celui care o vrea doar pentru el si care ar putea sa faca spume si daca altul o place...un barbat insuficient de insistent nu pare interesat de ea...un barbat trebuie sa aiba rabdarea si admiratia ca si altii o plac si nu trebuie sa devina agresiv in fata acestei idei...

unei femei trebuie sa-i starnesti instinctul ca tu poti sa fii tatal ideal al copiilor ei...nu barbatul care le are pe toate, nici barbatul care sta confortabil ca pana la urma va fi bine, ci barbatul care are capacitatea de a face mereu lucrurile sa mearga mai bine, cel capabil sa obtina daca nu are, capabil sa pastreze daca are...

politetea, manierele, vin din educatie, nu ai cum sa mimezi asa ceva...

in cazul pitzipoancelor, reguli chiar nu exista...nimic nu e valabil, tot ce conteaza e sa fii ceea ce-si inchipuie ca ar trebui sa fii...deci adaptare de la caz la caz...traiasca plasticul!

pentru aventuri, ideal e sa nu fii elvis, care promite marea si te lasa cu o balta, care te preseaza ca acum ori niciodata, dar a doua zi e la seminte, important e sa stii ce vrei si sa stii si ce vrea ea...un schimb de sinceritati si placeri asumate reciproc, la modul brut...


metoda cea mai eficienta de abordare e deci improvizatia asezonata cu gesturi pe care deobiciei nu le-ai face in prezenta oricarei alte fiinte, in special femeie...deci ceva incontrolabil, zice-se naturalete...

sunt 110% de acord cu doctoritza, in primul rand ca are dreptate, in al doilea pentru ca e femeie si in al treilea ca e o femeie care are dreptate

ps: seductia e arta atunci cand ai inspiratie, nu doar un plan si-un set de competente...


in anteviata asta, e clar c-ai fost femeie! una de rasa pura! parol! 


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 12 ani
   
unleashed
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 667

dr.white a scris:

in anteviata asta, e clar c-ai fost femeie! una de rasa pura! parol! 


in urma studiilor si calculelor publicate de un grup de cercetatori (nu mai stiu in ce revista si acum cati ani mi-am "calculat" ce-am fost in viata anterioara), in viata anterioara am fost un camerunez negru ocna, capetenie de armata... (nu stiu daca am murit de foame, de cutit, sau de oftica)....oricum, multumesc pentru compliment, unul din cele mai bune care le-am primit vreodata


pus acum 12 ani
   
unleashed
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 667
teoretizarea legilor atractiei reprezinta drumul spre informatizare...

teoretizarea caii spre iubire reprezinta drumul spre uciderea emotiilor...

teoretizarea drumului spre casatorie reprezinta aleea spre carciuma...


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la