WHITEHEAVEN
Pentru zile ostenite, pentru nopti nedormite, pentru suflete stinghere, pentru femei, cum deopotriva pentru barbati! Un fel de cafenea in care sa ne citim pe noi intre noi, si ziarul! Singurul loc unde BUNUL SIMT si INTELIGENTA sunt ridicate la rang de ..lege!
Lista Forumurilor Pe Tematici
WHITEHEAVEN | Reguli | Inregistrare | Login

POZE WHITEHEAVEN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Briji Profile
Femeie
24 ani
Bihor
cauta Barbat
24 - 48 ani
WHITEHEAVEN / PENTRU TOTZI ROMANII!.. (de dincolo si de dincoace de hotare...) / în lume Moderat de egon, kipsing, unleashed
Autor
Mesaj Pagini: 1
Jaguar_ul
Membru nou

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 7
Pentru multzi sau putzini dintre voi ceea ce scriu va fi interesant sau probail nu !

începem Praga o capitala deosebit de frumoasa este capitala Cehiei .. slovacii ei aici este o diferentza mare intre cehi si slovaci atat la comportament cat si la sa zicem curatzenie.

Parisul pentru cine nu sthia în paris exista o biserica ortodoxa singura de altfel din Paris !
Si retzinetzi este cumparata de Regele Carol pentru romani ... uitata 20 de ani de comunisthi biserica romanilor din Paris ... dupa circa 20 de ani de la instalare comunisthii si-au dat seama ce beneficiu au in aceasta biserica si .. ce preotzi care mai mult sau mai putzin preotzi ... vroia sa maseze acolo securitatea si alea alea nu le-a prea mers si sau judecat la tribunalul internatzional.. biserica ortodoxa româna cu statul Ro^man (pe vremea aceea comunista... nu ca azi ar fi altfel... se chiama altfel ) asta e.. sa revenim la ale noastre ...
Parisul este intradevar superb dar sa nu uitam si sa nu neglijam Roma.. mie personal Roma... nu imi place , mai in gluma si mai in serios " bolovanii si cam tot ce tzine de vremurile romanilor " sunt extrem de interesante si deosebite .. unice fireste .... dar când vezi cu ce ascutzitori circula italienii zau ca te lasa masca si in ce fel .. spre exemplu sunt doua benzi la un stop se înghesuie pe doua benzi doua "masini" si 7238612781 de scutare si scutarase... de asa e la ei .. mie nu imi place sunt satul de ai nostrii
Germania , cine spune sau crede ca nemtzii sunt reci se înseala sunt oameni si oameni... ca dovada " toata lumea este la fel egal in ce continent sau tzara traieste doar ca vorbesc limbi diferite "
Înca la nemtzi nu sa amputat în ultimii ani din câte sthiu eu mâini si picioare patru membre de baza a unui om .. în ro sa intamplat de curand... unuei femei...
Nemtzii cum îi mai numim noi sunt extrem de punctuali (nu uita acea zicala a mea cu .. vorbe diferite) Disciplinatzi cum sunt sa nu uitam ca ei fac masinile acele masini care permit celui care are acea masina germana sa mearga inafara zonelor de restrictzii cu cât îi scrie in talon si daca nu se prea gândeste la banii de amenda cu cât îl tzine putza si motorul sau invers.
Deci Germania este singura tzara din lume unde circuli pe autostrada (nu se supune autobanda.. ori zici - autoban - ori autostrada )
Londra o capitala unde ala de freaca copii si e simbolul americiii mega starul .. nu scriu nume.... zicea despre România , " este pentru mine ca si o intoarcere in timp "
Dragii mei asa este londra o întoarcere in timp .. printre regi si regine printzi si printzese  principese si tot alaiul care probabil ca il cunoastezi mai bine decât mine.
Acolo vezi caii adevaratzi nu tre sa scrii pe ei CAI , asta nu ete tot schimbarea garzi este o ceremonie care aduna milioane si milioane de turisthi anual (estimez eu ) probabil sun chiar si mai multzi ... GARDA DE VIATZA A REGINEI este deosebita ... cum sunt dealtfel totzi cei din jurul ei ... deosebitzi insa garda de iatza a reginei este extraordinara .
Daca ajungi la Londra sau stai acolo si nu ai vazut toate acestea inseamna ca esthi Român si trebe sa vii acas :P
Sa nu uitam în Germania , Franta , Italia , Spania ... romanii sunt prezentzi ... a muncile lor .. dar în Anglia ... Londra sthiu eu ,.. asa cum se inghesuie românii sa o taie la "facut de banii " asa se^inghesuie cei din Ungaria , Franta , Germania si totzi aia la care unii dintre noi ne uitam ca la sfintzi cand veneau in ro cu cate o coapta de masina dar  tre sa recunoastem lucea !
Este o capitala unde merita sa mergi ... poate ultima dintre capitalele europei sa fie pe lista de prioritatzi dar sa fie... sa nu omitem un "amanunt" este cea mai scumpa tzara din lume eu zic ca un pachet de tzigari este undeva in jur la 8-9 Euro ... si eu ziceam ca fumez tzigari scumpe cu 5 Euro... orice rahat ambalat este de la 5 euro in sus.. ai nevoie de lupa sa vezi acea minune de 5 Euro .. un concert costa câte 100 - 200 Euo .. la Stomp .. si ce mare varza fac ei pe lânga metalika sa presupunem.... un muzeu .. muzeul de ceara sa zicem intrarea este 25 de lire ... calculiaza catzi euro... apoi transforma euro in bani sau lirele.. spun in euro .. fiindca am spus ce scump e Parisul apoi ce scump e la Roma .. la Londra   este exagerat de scump si supun asta in cunosthintza de cauza..
Asta se întâmpla in lumea Regilor si a reginelor mâncarea ieftina dar mofturile scumpe .. oare daca era Regele Mihai si un pacalici un soi de premier ca Iliescu mai eram in kkat acum ?
Eu cred ca nu
Dar sa nu intram in ploitica ci ranem la gramatica limbii romane... daca sunt greseli de ortografie grosolane... rog pe cei care au habar de gramatica sa faca corectura de rigoare sincer mie nu mi-a placut niciodata matematica ... si rad )
Am postat aces lung si .. incomplet subiect despre o parte din Lumea apropiata României ca sa zic asa .... fiindca si mie imi prindea bine sa  fi citit de la un oarecare cate ceva asa macar sa am habar ce ma asteapta in ocident nu sa  imi ploaie in gura cum zilnic mi se intampla ... cu mine...SE POATE  TRAII DECENT SI ELEGANT SI EXISTA SOSELE FARA GAURI SAU FISURI .. NU EXISTA PRAF IN ORASE..
OARE IN România aceasta frumoasa tzara cine si de ce are interese sa nu faca nimic...
Va jur ca daca ajung in politica si doamne fereste presedinte ... de la iliescu si frontul ala cum o fi el si cum so numii în frunte cu cel care a regizat Revolutzia ... îi las in drum si sa nu aibe.. pasaport bani si de ce nu ce f** asta ca sa vada cam cum e )
Toate bune..
apropo nu fitzi rau cu mine ca sunt Român ca si voi numai ca .. copii mei cresc in curatzenie si in civilizatze.. nu va atacatzi jaba ... datzi un /join în realitate /Join Germania sau orice tzarisoara cat de amarata o fi...
Nu fug cainii cu claci in coada dar nici .......

In incheiere ma sint dator sa spun in primul rand catzi multzumesc pentru timpul acordat pentru a parcurge cu privirea acet post ... si .. sa nu uitam este parerea mea .... de parca ar conta :P

lume pentru multzi sau putzini dintre voi ceea scriu interesant sau probail praga capitala deosebit

6.2KB


_______________________________________
Viatza-i curva si eu client !

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
....aceasta boala e..o boala rara! aceasta boala?? e o boala grea! Aceasta boala...se numeste TARA ! si leacul...este EA! si NUMAI EA!


....nu ca ar conta! sau....eu stiu!? ....


iubesc Praga ..cum zeii iubeau Olimpul! multumesc!


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
Jaguar_ul
Membru nou

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 7
Da ce frumoasa este Romania ... !

lume frumoasa este romania ...

0.9KB


_______________________________________
Viatza-i curva si eu client !

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
dedicata tie, Jaguar :


Şi află, doctore, c-aici mă doare,
Acolo unde geme-un colţ de ţară,
Acolo unde plînge fiecare
Ca naţiunea noastră să nu moară.

Iar dacă e de completat o fişă,
Te rog, permite-mi să o scriu cu sînge,
ÃŽncepătura bolii este grijă,
Am tricolorul ciuruit pe sînge.

Farmacopeea stă să se răstoarne
Asupra mea cu toate ale sale,
Dar eu port rana veacului în carne
Şi am în splină ţărăneasca jale.

Tăiaţi-mă de-a lungul şi de-a latul
Şi dumneata şi ceilalţi doctori, încă,
Apoi să-mi iscăliţi certificatul
Că nu ştiţi boala care mă mănîncă.

O, doamne, cum vă înşelaţi cu toţii
Mi-e capul greu de fiecare veste
Şi nici un minister al sănătăţii
De folosinţă, astăzi, nu-mi mai este.

Sînt numai un creion care îşi scrie
Problema ţării lui, încă o dată,
Şi-şi copiază pe curat, tîrzie,
Această dulce ţară zbuciumată.

Deci, doctore, acestea se întîmplă,
Acestea să le afle telegraful
Mă trage mîlul veacului de tîmplă
Din care nu vreau să se-aleagă praful.

Mai am în mine bucurie multă,
Mai am în mine dorul de-a vă spune
Că nu doar voi, ci alţii mă ascultă,
Să vadă dacă am cuvinte bune.

De nici de sanatoriu nu m-apropii
Că n-aveţi voi rezervă pentru mine
Eu sînt bolnav de soarta Europei
Şi Pacea doarme-n inimă la mine.

ÃŽncolo, cîte-o tuse, cîte-o gripă,
Dureri de şale, şoc de şapte arte,
Artrită la picior şi la aripă
Şi, mai ales, în tot, un pic de moarte.


(Adrian Paunescu_Pacient la final de veac) 


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la