WHITEHEAVEN
Pentru zile ostenite, pentru nopti nedormite, pentru suflete stinghere, pentru femei, cum deopotriva pentru barbati! Un fel de cafenea in care sa ne citim pe noi intre noi, si ziarul! Singurul loc unde BUNUL SIMT si INTELIGENTA sunt ridicate la rang de ..lege!
Lista Forumurilor Pe Tematici
WHITEHEAVEN | Reguli | Inregistrare | Login

POZE WHITEHEAVEN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Mariatha
Femeie
25 ani
Prahova
cauta Barbat
25 - 52 ani
WHITEHEAVEN / RELATII, CUPLURI SI...SEX! / prins intre 2 Moderat de egon, kipsing, unleashed
Autor
Mesaj Pagini: 1
diana m
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2
sint casatorita de 7 ani cu un barbat de 41 de ani si eu am 32 de ani. relatia mea cu sotul a fost buna la inceput dar dupa vreo 5 ani viata noastra sexuala a scazut la minimum. am intilnit un baiat de 26 de ani care mi-a aratat cum trebuie sa simti pasiunea. am vrut sa ma despart de sotul meu dar nu am putut. stiu ca el ma iubeste si eu tin la el foarte mult dar nu pot sa renunt la acest baiat in acelasi timp. sint acum 2 ani de cind ne cunoastem. de multe ori am vrut sa renunt la acest baiat dar el imi tot spune ca ma iubeste si ca vrea sa fie cu mine. problema este ca eu sint inca casatorita si el nu stie. sotul meu s-a schimbat intre timp este mai sexual dar nu stiu daca eu il iubesc sau doar stau cu el pentru ca ma simt in siguranta. cu baiatul acesta ma simt foarte bine dar nu am o sansa sa aflu daca o sa ma simt in siguranta cu el de asemenea. imi este cam frica sa ma despart de sotul meu si sa incep o relatie adevarata cu el pentru ca nu am incedere in el atit de mare, el fiind mai tinar. nu stiu ca sa fac, sint intr-o mare dilema . tin la sotul meu mult dar cred ca am sentimente puternice pentru celalalt deasemenea. stiu ca ceea ce fac nu este moral, dar nu pot sa ma cert cu inima mea. as dori un sfat de la cineva daca se poate. multumesc mult.

pus acum 16 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Bun venit printre noi, Diana! Nu indraznesc sa pretind c-as putea sa iti dau un sfat, cat imi doresc sa-mi exprim opinia care, sper sa ajute cumva, alaturi de opiiniile celorlalti prieteni : asadar...in toata intamplarea asta lipseste un adevar important, acela ca "baiatul" nu stie de existenta sotului...Apoi..nu ai mentionat daca, in urma casatoriei tale legitime a rezultat sau nu un copil (care in cele mai multe cazuti AJUTA ca familiile sa ramana unite)...Parerea mea e alta : relatia dintre doi oameni nu este conditionata de SEX! Peste vreme...pasiunea din inceput dispare si ramai cu ..toate celelalte atribute pe care ar trebuie sa le aiba cineva asa incat sa-ti ofere tihna si odihna "batranetii".Gandeste-te , deasemenea, ca daca actualmente exista o oarecare diferenta de varsta intre tine si sotul tau , in favoarea ta..., in situatia cealalta lucrurile se inverseaza si tu vei deveni defavorizata in fata "baiatului".Sotul tau, spui tu , s-a schimbat intre timp...iti ofera siguranta...; ai incredere in el...Sunt aspecte care confirma faptul ca gandesti cu mintea nu cu inima...Daca doar CREZI ca ai sentimente puternice pt celalalt (despre care nu ai avut grija sa ti le exprimi!?) ...inseamna ca chiar DOAR crezi ca acestea exista! ...Raman la parerea ca "sexul" fiziologic nu are menirea decat de a desavarsi o relatie interumana si nu de a o conditiona! Asadar...Nimeni din afara ta nu o sa-ti spuna daca iti iubesti sau nu sotul! Adevarul , unicul adevar , se afla in tine! Asculta-te cu rabdare! Culege toate aspectele, toate informatiile din ambele relatii..., pune cap la cap.., analizeaza cu rabdare si obiectivitate...Cu siguranta vei sti sa iei cea mai buna hotarare! Noi suntem alaturi de tine, indiferent de ceea ce vei decide! Esti printre prieteni! Nu uita asta!

PS: cred ca ar trebui sa incepi ....cu eliminarea minciunii! Succes!


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 16 ani
   
diana m
Membru nou

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2
Va multumesc foarte mult pentru opinia dumneavoastra. Stiu ca primul lucru pe care trebuie sa-l fac este sa elimin minciuna . Este adevarat ca nemaiavind o viata sexuala zic eu normala pentru virsta mea , am fost si sint atrasa de cineva care imi arata aceasta parte , dar nu stiu daca in viitor o sa am aceiasi siguranta si incredere pe care o am cu sotul meu acum. Stiu ce rebuie sa fac insa imi este greu sa fac primul pas . Am incercat sa termin relatia cu acest baiat , dar de fiecare data a reusit sa imi scimbe parerea. Va multumesc inca o data , avind o opinie de la cineva care nu ma cunoaste este un mare ajutor pentru ca stiu ca este o opinie sincera. O sa incerc sa fiu mai puternica si sa fac acest pas spre adevar.

pus acum 16 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Daca opinia mea ,alaturi de gandurile tale cele mai bune ajuta la rezolvarea situatiei in sine atunci chiar e totul ok! ...Inca un lucru: poate ca sotul..ar trebui sa efectueze cateva controale medicale de specialitate... Ar fi superb sa-i fii alaturi! ...Sa auzim de bine!

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 16 ani
   
kipsing
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 812
Si de mine departe intentia sau gandul de a da un sfat "autorizat", dar postez un ("iar" pentru unii ) articol citit undeva de curand.

"Puterea a doua iubiri puse una linga alta

Toti oamenii viseaza iubirea reciproca. Majoritatea oamenilor o intilnesc. Si, aproape majoritatea se despart de ea. Pare un paradox aici. Pare o ironie a sortii. Si pare ca noi nu vrem asta, dar asa se intimpla. Pare ca soarta omului este pecetluita in starea de absenta a iubiri, pe care el o mascheaza cum poate. Suferintele altora devin pentru el scuze pe care le gaseste singur pentru a fugi de iubire. De bucurie. El se prinde in responsabilitati profesionale “foarte importante”, care-i cer timp si grija, atentie si concentrare. Si acestea toate devin scuze pentru care justifica nefericirea si incapacitatea sa de a se implica in iubire. De fapt, de ce nu reusim in dragoste? De ce dragostea pare sa ne alunece printre degete si suferinta pare sa capete picioare lungi tocmai in toiul celei mai frumoase iubiri reciproce, de vreme ce atit de mult rivnim la iubirea aceasta? Si, pentru a intelege efectul iubirii reciproce asupra noastra, este interesant sa ne imaginam ce se intimpla in clipa in care doi oameni imping un Tir? Nu se intimpla nimic. Tirul ramine nemiscat, impasibil si imposibil de manevrat. Dar, daca vin 30 de oameni sa impinga acelasi Tir, acesta se va misca usor din loc. Puterea celor treizeci misca masina. Are un efect asupra ei. In mod asemanator, daca asezam doua “sentimente de iubire” unul linga altul (este cazul iubirii reciproce), sentimentul de iubire al fiecaruia dintre cei doi implicati este resimtit cu putere. Linga un altul care simte iubirea, iubirea ta creste, se face puternica, o resimti ca pe o forta coplesitoare.

Atunci este momentul in care “emotia, sentimentul, bucuria, starea de dragoste te copleseste”, te cuprinde, te aprinde si te conduce. Efectul celor doua sentimente care se intilnesc este puterea lui de a misca si ravasi totul in tine. Puterea de purificare a iubirii reciproce devine ca un bumerang ori ca o torta, care scoate din inconstient toata negativitatea acumulata in trecutul celor implicati. Pentru a pastra iubirea, oamenii au nevoie sa depaseasca aceasta forta uluitoare a emotiilor negative, inregistrate in constiinta in trecutul lor. Ranile provenite din iubirile nefericite ale trecutului se ivesc spasmodic si cu forta in lumina constiintei pentru a fi vindecate. De aceea iubirea reciproca devine dramatica si imposibil de depasit pentru cei mai multi dintre noi. Ea es-te cel mai puternic instrument de vindecare naturala a sufletului omenesc. Noi, insa, nu stim aceasta si perpetuam suferinta. Gindim iarasi ca iubirea nu este posibila. Ca celalalt poate pleca. Ne poate trada. Suferinta ne macina pina ce atingem punctul in care am mai fost in relatiile trecute si ne despartim, conchizind cu amaraciune ca iubirea reciproca este doar un basm. De fapt, a intelege ca-n dragoste se ravarsa tot amarul trecutului, ca prin ea se purifica tiparele noastre mentale negative, a mentine increderea in omul iubit si in noi insine, a visa aceleasi vise, a crede in aceleasi idei inseamna a face inca un pas spre dragostea pe care-o dorim. Nimic nu-i mai puternic in dragoste decit visele comune si credintele comune.."


_______________________________________
Ca sa inveti sa traiesti, iti trebuie o viata intreaga. (Seneca)

pus acum 16 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
abia asteptam sa-ti citesc propria opinie aici! ..IAR! ......si totusi...am rabdare!

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 16 ani
   
kipsing
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 812
about me, doc'? "You talking to me?" vorba cuiva 
Asa cum am spus, nu as da sfaturi autorizate, mai ales ca nu am avut, pana acum, dilema lui Diana sau am avut-o oarecum, dar din alta perspectiva. Si poate si intr-o situatie asemantoare tot ar exista variabilele individului si personalitatii fiecaruia care ar face grea o evaluare din partea unui necunoscator.
sigur, ne ramane suportul celor care din curaj, din experienta proprie, din amicitie, incearca sa dea un sfat. si ii admir pe aceia. eu nu cred ca as putea da un sfat in acest caz, de aceea am ales acel articol, care mi-a placut totusi.
Sfatul tau pentru Diana mi s-a parut destul de... complet. Mai ca as subscrie la el. 

Diana, iti doresc, simplu, sa ai putere sa iei decizia corecta.


_______________________________________
Ca sa inveti sa traiesti, iti trebuie o viata intreaga. (Seneca)

pus acum 16 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274

kipsing a scris:

Sfatul tau pentru Diana mi s-a parut destul de... complet. Mai ca as subscrie la el. 



that's my boy!
   


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 16 ani
   
pol
Membru nou

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 18
Kipsing scrie : "Diana, iti doresc, simplu, sa ai putere sa iei decizia corecta."
Ce simplu e !
Daca avea aceasta putere nu ne-ar fi scris in veci !...
Apoi, ce e corect in viata ?!
-sa respecti niste canoane si sa te chinuiesti toata viata ?
-sa nu respecti canoanele, dar sa nu deranjezi pe cei din jur si sa te simti bine ?
sint doua ipostaze diferite, care iti creeaza o dilema speciala !
Ideea de camin e sublima; nasul meu spunea ca a te cazni sa ai un camin inseamna casnicie.
La virsta si experienta mea pot zice ca avea dreptate.
Nu toti au fericirea de a se trezi intr-un caz ideal : sot-sotie minunati, perfecti, copii reusiti, cuminti, destepti, eruditi, parinti la fel, draguti, binevoitori, avuti si cu placere de a ajuta cuplul nou format si alte nimicri pe care le stiti cu totii..
Si, nici atunci nu poti sa nu recunosti ca trebuie sa faci fata numeroaselor tentatii care vin din partea invidiosilor si a celor care tinjesc la o asemenea viata..
Deci totul ar fi o lupta care te macina, te oboseste si ... care te gidila la orgoliul personal ...
E de discutat, daca o casnicie trebuie sa te limiteze la erotismul care exista in fiecare individ, care sta ascuns acolo, undeva si mocneste in el pina il descopera cineva si il scoate in evidenta....
E greu sa crezi ca poti renunta la minunatele clipe de placere exuberanta, pentru ca "trebuie" sa stai si sa induri o viata anosta, pina iti dai obstescul sfirsit...
Vina ?!
Sint multiple; dar cea mai mare o poarta cel care alege nepotrivit, cel care nu isi evalueaza propriile limite..
E absurd sa te casatoresti cu un element iesit din comun, daca nu esti in stare sa ii oferi tot ce ar putea sa-si ofere singur, datorita calitatilor de exceptie..
Daca ai facut-o, iti meriti soarta si trebuie sa o accepti asa cum e...
Si atunci, inevitabil apare compromisul...
Eu sint o fire libertina, in sensul ca am avut ocazia sa studiez diferite cazuri de exceptie si sa trag concluziile ca atare inca de la o virsta mai mica sa zic si am constatat ca, in majoritatea cazurilor, daca nu in toate, cea mai sacrificata este femeia, care se incapatineaza cu totul sa fie fidela sotului si se resemneaza in final cresterii copiilor, sau acorda o atentie sporita parintilor bolnavi si suferinzi pentru a le alina ultimii pasi in viata spre cea de apoi...
Si, am ajuns la concluzia ca, in viata, care e efemera in comparatie cu universul, prea scurta sa poti afla tot si pentru a invata ce e bine si ce e rau, si ca fericirea nu este la indemina oricui si nu e nici vesnica, si ca acele clipe minunate pe care le numim noi fericire sint asa de putine, si rar intilnite, ca nu merita sa renunti sub nici o forma la ele, cind ai norocul sa le gasesti, pentru ca nimeni nu-ti suplimenteaza nici o secunda viata si asa destul de scurta si ca niciodata nu se mai intorc ocaziile pierdute...
Asta nu inseamna ca trebuie sa le faci in vazul lumii, sau sa sfidezi bunele maniere, ci sa faci totul, astfel incit sa nu-i deranjezi pe cei din jur..
E usor a scrie versuri cind nimic nu ai a spune....
Deci, fiecare considera singur cum sa realizeze acest lucru, stiind fiind ca cei din jur sint sotul sau sotia, parintii lor, vecinii lor, rudele lor, necunoscuti care desi par necunoscuti pot deveni oricind cunoscuti sau in legatura cu cunoscuti si intimplarea si hazardul nu pot fi controlate 100% niciodata.
O relatie extraconjugala nu pote dura la nesfirsit..
De asemenea nu poate trece neobservata la nesfirsit...
Iti schimba comportamentul obisnuit si naste suspiciuni greu de controlat...
O intilnire accidentala e ceva care nu te scoate din normal, dar o asemenea relatie prelungita e ca si creearea unui alt camin..
Ori, asta se poate in alta religie, nu intr-a noastra, deci e posibila, dar are alte legi...
Eu, unul consider ca nu exista sfaturi in aceasta privinta, ca, ce e bun unora, poate dauna altora, in situatia ca si lor le-ar fi la fel de bun, stiind find ca, gusturile difera si nu se discuta...
E asa de complicat acest subiect, incit e greu de idealizat un model unic, valabil universal, dar, cert este ca fiecare om are dreptul sa fie fericit si sa-si caute si gaseasca fericirea, iar acest lucru nu poate fi comentat de altii care au propria lor fericire si metoda de a o cauta si conceptele despre fapt in sine difera de la individ la individ, de la posibilitati la posibilitati...
Daca Diana se simte bine cu tinarul, ii va fi greu sa renunte la el, dar daca nu va renunta si el isi va gasi alta va fi distrusa inca odata, caci indiferent ce ne zice despre viata conjugala, daca ii conferea ce-si dorea nu ajungea la 2 ani de dubla existenta sexuala si aici nu e vorba numai de sex, ci si de atractia exercitata de alte persoane care ofera ce sotul nu isi da seama ca ar trebui sa ofere sau nu e in stare de acest lucru.
Sint prea multe de spus in aceasta privinta..si nu cred ca e cazul sa facem un tratat din acest subiect pe forum, iar cei care il fac, nu pot generaliza toate posibilitatile convietuirii umane, astfel incit orice particularizare sa fie un caz identic la toti in aceleasi conditi date..
Eu cred ca fiecare individ are propria optica asupra cazului in speta, iar ca educatia primita e cu mult inferioara acesteia si incapabila sa-i controleze in totalitate vointa...
Diana are de ales, functie de posibilitatile ei intelectuale de a controla placerea si datoria..
Placerea oricum nu va dainui vesnic, iar datoria nu ii va vindeca ranile...
In final pot sa o asigur ca, daca sotul ei nu ii satisface toate orgoliile si tot ce altii ii pot oferi, nu e singurul vinovat..
Cea mai mare vina o poarta ea, ca nu incearca intii cu el, sa-l determine sa-i ofere ce crede ca i-ar place si fara efort gaseste la altii..
Sotul e elementul de baza in casnicie si de aici ar trebui sa inceapa totul.
Poate ca el nu are dotarile altora, dar pot fi speculate ale lui si ridicate undeva unde sa nu se cunoasca diferenta...
Oricum, cu placerile de la virsta asta vei ramine, iar caminul tau nu e o haina sa o poti schimba mereu...
Bafta Diana.


pus acum 16 ani
   
verso_777
Membru nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 10
Nu stiu daca nu cumva ce facem noi nu seamana cu o consultatie prin telefon...  Asa ca, pentru asistenta psihologica mai bine ii recomandam un cabinet pe masura, pentru eventuale tulburari secundare stress-ului pe care-l are, tot un serviciu medical de specialitate i-ar trebui, iar sfaturile noastre, in primul rand nu trebuie sa o incurce...
In alta ordine de idei, nu va fi nici prima nici ultima femeie aflata in aceasta situatie, si rezolvarea va veni de la sine, la un anumit moment, cand, sa spunem, veriga cea mai slaba va ceda...  Iar daca in acel moment a adoptat solutia buna sau nu, asta se va vedea doar peste ceva timp.


_______________________________________
Faptele nu inceteaza sa existe pentru ca le ignoram.

pus acum 16 ani
   
egon
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 1245
Diana traieste-ti viata asa cum crezi tu.....nu cauta aprobarea si nu cere parerea celor din jur....pentru ca nimeni nu o sa te poata ajuta cu nimic....nu trebuie sa te simti vinovata ca nu ai facut nici o crima ,iar amorul si morala nu au facut si nici nu vor face in veci casa buna....iar daca poti face in asa fel incat sa nu sufere nimeni e totul perfect.....iar cu adevarul parerea mea e sa nu te grabesti....uneori o mica minciunica valoreaza mai mult decat tot adevarul din lume......iar marturisirea se pedepseste intotdeauna....iti doresc numai bine....

pus acum 16 ani
   
ultimatum
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 63
vrei si parerea mea diana? nu, n-o vrei...pt ca indiferent ce-as spune eu ori ar suna prea rautacios ori ti s-ar parea deranjant de incurajator, aproape fals...ori te-ar depasi complet si ai crede ca-s un nebun conservator, ori ti-as incuraja existentza dilemei...

daca as scrie ceva legat de ceea ce ai postat m-as simtzi in plus, ca si cand as simti ce simti tu si as gandi la fel cum gandesti tu...imposibil!

decizia iti apartine si indiferent care ar fi aia o sa-ti dai seama ca o iei din motive diferite de parerile oricarei alte persoane...o s-o regreti din cauza ta sau o sa te bucuri tot din cauza ta, nu pt ca cineva ti-a zis cam cum i se pare

Modificat de ultimatum (acum 16 ani)


_______________________________________
"Fear is the mindkiller, I will face my fear, I will let it pass through me, and when it is gone there will be nothing, only I will remain."

pus acum 16 ani
   
unic_k
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 893
vrei parerea mea? pei m'ai intrebat pe mine cand ai facut prostii?

pus acum 16 ani
   
unic_k
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 893
ultimatum io cred ca tu ejti amantul ala tanar!     zii pe bune!

pus acum 16 ani
   
unleashed
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 667
depinde al cui 

pus acum 16 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 16 ani
   
unic_k
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 893

unleashed a scris:

depinde al cui 



alup etiu


pus acum 15 ani
   
unic_k
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 893

pol a scris:

Kipsing scrie : "Diana, iti doresc, simplu, sa ai putere sa iei decizia corecta."
Ce simplu e !
Daca avea aceasta putere nu ne-ar fi scris in veci !...
Apoi, ce e corect in viata ?!
-sa respecti niste canoane si sa te chinuiesti toata viata ?
-sa nu respecti canoanele, dar sa nu deranjezi pe cei din jur si sa te simti bine ?
sint doua ipostaze diferite, care iti creeaza o dilema speciala !
Ideea de camin e sublima; nasul meu spunea ca a te cazni sa ai un camin inseamna casnicie.
La virsta si experienta mea pot zice ca avea dreptate.
Nu toti au fericirea de a se trezi intr-un caz ideal : sot-sotie minunati, perfecti, copii reusiti, cuminti, destepti, eruditi, parinti la fel, draguti, binevoitori, avuti si cu placere de a ajuta cuplul nou format si alte nimicri pe care le stiti cu totii..
Si, nici atunci nu poti sa nu recunosti ca trebuie sa faci fata numeroaselor tentatii care vin din partea invidiosilor si a celor care tinjesc la o asemenea viata..
Deci totul ar fi o lupta care te macina, te oboseste si ... care te gidila la orgoliul personal ...
E de discutat, daca o casnicie trebuie sa te limiteze la erotismul care exista in fiecare individ, care sta ascuns acolo, undeva si mocneste in el pina il descopera cineva si il scoate in evidenta....
E greu sa crezi ca poti renunta la minunatele clipe de placere exuberanta, pentru ca "trebuie" sa stai si sa induri o viata anosta, pina iti dai obstescul sfirsit...
Vina ?!
Sint multiple; dar cea mai mare o poarta cel care alege nepotrivit, cel care nu isi evalueaza propriile limite..
E absurd sa te casatoresti cu un element iesit din comun, daca nu esti in stare sa ii oferi tot ce ar putea sa-si ofere singur, datorita calitatilor de exceptie..
Daca ai facut-o, iti meriti soarta si trebuie sa o accepti asa cum e...
Si atunci, inevitabil apare compromisul...
Eu sint o fire libertina, in sensul ca am avut ocazia sa studiez diferite cazuri de exceptie si sa trag concluziile ca atare inca de la o virsta mai mica sa zic si am constatat ca, in majoritatea cazurilor, daca nu in toate, cea mai sacrificata este femeia, care se incapatineaza cu totul sa fie fidela sotului si se resemneaza in final cresterii copiilor, sau acorda o atentie sporita parintilor bolnavi si suferinzi pentru a le alina ultimii pasi in viata spre cea de apoi...
Si, am ajuns la concluzia ca, in viata, care e efemera in comparatie cu universul, prea scurta sa poti afla tot si pentru a invata ce e bine si ce e rau, si ca fericirea nu este la indemina oricui si nu e nici vesnica, si ca acele clipe minunate pe care le numim noi fericire sint asa de putine, si rar intilnite, ca nu merita sa renunti sub nici o forma la ele, cind ai norocul sa le gasesti, pentru ca nimeni nu-ti suplimenteaza nici o secunda viata si asa destul de scurta si ca niciodata nu se mai intorc ocaziile pierdute...
Asta nu inseamna ca trebuie sa le faci in vazul lumii, sau sa sfidezi bunele maniere, ci sa faci totul, astfel incit sa nu-i deranjezi pe cei din jur..
E usor a scrie versuri cind nimic nu ai a spune....
Deci, fiecare considera singur cum sa realizeze acest lucru, stiind fiind ca cei din jur sint sotul sau sotia, parintii lor, vecinii lor, rudele lor, necunoscuti care desi par necunoscuti pot deveni oricind cunoscuti sau in legatura cu cunoscuti si intimplarea si hazardul nu pot fi controlate 100% niciodata.
O relatie extraconjugala nu pote dura la nesfirsit..
De asemenea nu poate trece neobservata la nesfirsit...
Iti schimba comportamentul obisnuit si naste suspiciuni greu de controlat...
O intilnire accidentala e ceva care nu te scoate din normal, dar o asemenea relatie prelungita e ca si creearea unui alt camin..
Ori, asta se poate in alta religie, nu intr-a noastra, deci e posibila, dar are alte legi...
Eu, unul consider ca nu exista sfaturi in aceasta privinta, ca, ce e bun unora, poate dauna altora, in situatia ca si lor le-ar fi la fel de bun, stiind find ca, gusturile difera si nu se discuta...
E asa de complicat acest subiect, incit e greu de idealizat un model unic, valabil universal, dar, cert este ca fiecare om are dreptul sa fie fericit si sa-si caute si gaseasca fericirea, iar acest lucru nu poate fi comentat de altii care au propria lor fericire si metoda de a o cauta si conceptele despre fapt in sine difera de la individ la individ, de la posibilitati la posibilitati...
Daca Diana se simte bine cu tinarul, ii va fi greu sa renunte la el, dar daca nu va renunta si el isi va gasi alta va fi distrusa inca odata, caci indiferent ce ne zice despre viata conjugala, daca ii conferea ce-si dorea nu ajungea la 2 ani de dubla existenta sexuala si aici nu e vorba numai de sex, ci si de atractia exercitata de alte persoane care ofera ce sotul nu isi da seama ca ar trebui sa ofere sau nu e in stare de acest lucru.
Sint prea multe de spus in aceasta privinta..si nu cred ca e cazul sa facem un tratat din acest subiect pe forum, iar cei care il fac, nu pot generaliza toate posibilitatile convietuirii umane, astfel incit orice particularizare sa fie un caz identic la toti in aceleasi conditi date..
Eu cred ca fiecare individ are propria optica asupra cazului in speta, iar ca educatia primita e cu mult inferioara acesteia si incapabila sa-i controleze in totalitate vointa...
Diana are de ales, functie de posibilitatile ei intelectuale de a controla placerea si datoria..
Placerea oricum nu va dainui vesnic, iar datoria nu ii va vindeca ranile...
In final pot sa o asigur ca, daca sotul ei nu ii satisface toate orgoliile si tot ce altii ii pot oferi, nu e singurul vinovat..
Cea mai mare vina o poarta ea, ca nu incearca intii cu el, sa-l determine sa-i ofere ce crede ca i-ar place si fara efort gaseste la altii..
Sotul e elementul de baza in casnicie si de aici ar trebui sa inceapa totul.
Poate ca el nu are dotarile altora, dar pot fi speculate ale lui si ridicate undeva unde sa nu se cunoasca diferenta...
Oricum, cu placerile de la virsta asta vei ramine, iar caminul tau nu e o haina sa o poti schimba mereu...
Bafta Diana.



da-mi un pol sa te cred


pus acum 15 ani
   
unleashed
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 667

unic_k a scris:

alup etiu


n-as vrea si eu sa-ti postez in oglinda...nu vreau sa-ti imaginezi ca ceea ce scriu e mai aproape de tine decat e 


pus acum 15 ani
   
pol
Membru nou

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 18
unic_k a scris:  "da-mi un pol sa te cred"
  Nu am scris sa ma crezi; a fost doar o opinie vis-a-vis de tema prezentata, dar daca vrei un pol...va trebui sa-l meriti, nu sa-l crezi !
..poate il vei avea avea ! 


pus acum 15 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274

unleashed a scris:


unic_k a scris:

alup etiu


n-as vrea si eu sa-ti postez in oglinda...nu vreau sa-ti imaginezi ca ceea ce scriu e mai aproape de tine decat e 



_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 15 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274

pol a scris:

unic_k a scris:  "da-mi un pol sa te cred"
  Nu am scris sa ma crezi; a fost doar o opinie vis-a-vis de tema prezentata, dar daca vrei un pol...va trebui sa-l meriti, nu sa-l crezi !
..poate il vei avea avea ! 



_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 15 ani
   
unic_k
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 893

pol a scris:

unic_k a scris:  "da-mi un pol sa te cred"
  Nu am scris sa ma crezi; a fost doar o opinie vis-a-vis de tema prezentata, dar daca vrei un pol...va trebui sa-l meriti, nu sa-l crezi !
..poate il vei avea avea ! 


ia citeste-ma pe la sectiunea BANCURI! 


pus acum 15 ani
   
pol
Membru nou

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 18
Ce repede trece timpul, cu anii lui in zbor...
6 ani ...
Oare ce o mai face Diana?!

Modificat de pol (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Diana? - s-a pierdut printre randuri alergand dupa cei doi iepuri! Maybe....

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 13 ani
   
unleashed
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 667

pol a scris:

Ce repede trece timpul, cu anii lui in zbor...
6 ani ...
Oare ce o mai face Diana?!



s-a prins

...intre cati, d-zeu stie


pus acum 13 ani
   
sherys
Membru

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 95
  inseamna ca bause lapte inainte?

pus acum 13 ani
   
unleashed
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 667
integral

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la