WHITEHEAVEN
Pentru zile ostenite, pentru nopti nedormite, pentru suflete stinghere, pentru femei, cum deopotriva pentru barbati! Un fel de cafenea in care sa ne citim pe noi intre noi, si ziarul! Singurul loc unde BUNUL SIMT si INTELIGENTA sunt ridicate la rang de ..lege!
Lista Forumurilor Pe Tematici
WHITEHEAVEN | Reguli | Inregistrare | Login

POZE WHITEHEAVEN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
DEEA25 pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Mures
cauta Barbat
25 - 51 ani
WHITEHEAVEN / RELATII, CUPLURI SI...SEX! / SEX Moderat de egon, kipsing, unleashed
Autor
Mesaj Pagini:  1 2
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
....face ! POSTEAZA NUMAI LA SEX! ...e un prim pas !

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Despre ce sa vorbesti când faci dragoste

Exista trei tipuri distincte de conversaţie aflate fiecare în legatura cu o etapa a jocului amoros: preludiul, ludiul (actul amoros propriu-zis) şi postludiul.

Fiecare dintre acestea are un scop diferit şi un stil aparte. Putem deveni mai atragatori doar învaţând când, ce şi cum sa vorbim când facem dragoste. O asemenea cunoaştere ne aduce mai multa fericire şi intimitate, deoarece lucrurile pe care le discutam atunci pot crea o importanta destindere emoţionala. De fapt, pentru unii, cuvintele şoptite în timpul jocului amoros sunt aproape la fel de importante ca şi orgasmul. Mulţi s-ar putea sa nu fie conştienţi de acest fapt dar, un barbat senzual o ştie. Vorbind în acele clipe ne putem elibera de tensiunile interioare care ne apasa şi ne creeaza blocaje. Femeile primesc şi ele cu bucurie şi emoţie remarcile pline de tandreţe şi admiraţie, cuvinte care vin sa încurajeze şi sa creeze o intimitate mai mare între cei doi.

Sa examinam acum cele trei stadii de conversaţie, în ordinea în care se desfaşoara ele în general.

Conversaţia în timpul preludiului
Aceasta etapa este cea mai puţin atragatoare pentru un barbat. Daca este excitat, el nu mai simte nevoia sa stea de vorba, ci vrea sa acţioneze. Majoritatea femeilor însa, nu sunt atât de grabite din acest punct de vedere. ÃŽn general, ele nu agreeaza abordarea directa de genul. "Hai sa facem dragoste" şi nici trecerea directa la fapte.

Femeile doresc o apropiere gradata, naturala şi tandra în care cuvintele joaca un rol decisiv. Vorbele iubitului, corelate cu sarutarile şi mângâierile sale sunt cele care arata afecţiunea lui sincera pentru iubita sa. Fara expresiile "Te iubesc", "Eşti foarte frumoasa", "Eşti calda, tandra, senzuala", femeia se poate îndoi de sinceritatea intenţiilor tale. Şi de ce nu i-ai spune? ţii la ea, nu? E atragatoare, nu-i aşa? Eşti bucuros ca este acolo, lânga tine şi ca te îmbraţişeaza plina de caldura, tandreţe şi dragoste, nu-i aşa? Atunci spune-i toate acestea. Nu minţi, bineînţeles şi nu fi fals, caci o femeie simte foarte uşor aceste lucruri. Nu încerca sa o dai gata spunându-i cât de extraordinara şi de senzuala este daca în realitate nu este aşa.

Urmareşte sa-ţi exprimi atunci toate sentimentele frumoase pe care le ai pentru ea.
Aceste este un principiu foarte important.

S-ar putea ca începutul sa ţi se para puţin stânjenitor. Poate ca eşti înca în sufragerie cu lumina aprinsa şi discutaţi preţurile de la piaţa sau ce aţi facut la serviciu... Dar când soseşte momentul potrivit trebuie sa-i dai de înţeles cu discreţie, dar totuşi suficient de clar ca jocul poate începe, daca nu cumva ea ţi-a luat-o deja înainte. Acest semnal poate şi este chiar indicat sa nu fie verbal. Poţi sa-ţi scoţi încet pantofii sau sa te întinzi sugestiv în fotoliu, poţi stinge unul din becuri, sau poţi face orice gest care sa-i sugereze în mod blând, dar incitant intenţiile tale.

ÃŽn continuare, acorda mai multa importanţa abordarii "audio". Coboara vocea pâna la tonalitatea cea mai calda şi mai seducatoare, ia-o de mâna şi sarut-o cu tandreţe. Astfel se poate spune ca începu pur şi simplu sa faci dragoste cu ea prin cuvintele rostite senzual şi afectiv.

Ce trebuie sa spui în astfel de momente? Ei bine, de ce sa nu-i spui ce minunata a fost seara pâna acum? Sau ce dor ţi-a fost de ea la serviciu. Sau ce relaxat şi fericit eşti când te afli lânga ea. O afirmaţie de genul: "Ai produs o transformare importanta în mine şi în viaţa mea" are în general un efect deosebit, copleşitor.

Este timpul sa retraiţi şi sa evocaţi în cuvinte ce v-a atras mai mult unul catre celalalt înca de la început. Poţi fi jucauş şi chiar copilaros caci aceasta te poate ajuta sa depaşeşti mult mai uşor inhibiţiile şi tensiunile acumulate în timpul zilei. Urmariţi sa evocaţi momentele cele mai frumoase petrecute împreuna. Nu ocoliţi nici momentele comice aparute în tot felul de situaţii mai delicate; râsul va apropie de fiinţa iubita restabileşte intimitatea şi spulbera orice tensiuni.

De fapt aici se afla cheia succesului: sa creezi intimitate. Trebuie sa dai dovada de tact, sa nu aminteşti de anumite defecte sau eşecuri. Nu este cazul sa mai porţi masca personalitaţii afişata în public. ÃŽnsa acest lucru este adesea cel mai greu de realizat la majoritatea barbaţilor.

A vrea sau a nu vrea... Aceasta-i întrebarea
Cu precadere în aceasta faza, mulţi barbaţi sunt avizi de o cucerire reuşita şi adopta atitudini false, discutând cu iubita lor dupa un scenariu bine pus la punct dinainte. Ei cred ca este necesar sa fie reci, duri şi impunatori pentru a nu rata oportunitatea ivita. De aceea simt nevoia sa afişeze o expresie falsa.
Acest moment este un adevarat test de comptatibilitate cu iubita ta. Cu cât poţi fi mai natural şi mai sincer faţa de ea, fara sa spulberi şansele de a mai face dragoste cu ea, cu atât eşti mai potrivit pentru ea. Daca însa trebuie sa joci un adevarat teatru pentru a o convinge sa mearga cu tine în pat, atunci în mod sigur nu sunteţi facuţi unul pentru celalalt, cel puţin nu pentru o perioada lunga de timp.

Mulţi barbaţi nu sunt decât actori proşti şi nu fac decât sa devina penibili atunci când încearca sa-l imite pe Mickey Rourke sau Richard Gere.
De exemplu, Eugen, un prieten, care se credea un barbat deosebit de cuceritor, a povestit cum într-o noapte a înghesuit o frumoasa doamna în fotoliul din apartamentul ei. "Chiar daca ne-am opri aici - îi şopti el la ureche - tot va fi cea mai frumoasa noapte din viaţa mea". "Chiar crezi aceasta?" îl întreba ea cu bucurie în ochi. "Sigur ca da, Dumnezeu îmi este martor ca nu te voi minţi niciodata", îi murmura el la ureche. "Bine, zise ea întinzându-i haina, atunci n-o sa ma simt cu conştiinţa încarcata invitându-te sa pleci. Noapte buna."

Deci sfatul nostru este sa nu cadeţi în ridicol ci sa fiţi voi înşiva, sinceri, deschişi, plini de dragoste şi transfigurare.

Dialoguri în timpul jocului erotic
Este dificil sa punctam exact, dar la un anumit moment în timpul preludiului, discuţia începe sa se transforme. Pe masura ce hainele sunt îndepartate cu tandreţe şi corpurile încep sa se dezvaluie într-un mod fascinant, propoziţiile romantice de mai înainte lasa loc expresiilor pasionale, simple, frazelor razleţe care se transforma în gemete abia inteligibile şi în cuvinte monosilabice. Aceasta va surveni chiar şi la cei mai cultivaţi barbaţi.

Este foarte important sa comunicam şi sa-i aratam fiinţei iubite, prin diferite gesturi, sunete şi exclamaţii fericire şi placerea ce o trezeşte în noi în timpul jocului amoros. Sa nu aveţi niciodata greşita impresie ca daca veţi trai cu deosebita intensitate şi pasionalitate un act amoros, acesta îl poate deranja sau inhiba pe celalalt. Din contra! Atât barbaţii cât şi femeile simt nevoia sa li se confirme într-un fel sau altul ca ceea ce fac şi mai ales cum fac, este pe placul celuilalt. De cela mai multe ori placerea şi trairea erotica se intensifica brusc, de zeci de ori, atunci când auzim cum celalalt vibreaza cu tot corpul sau geme de placerea pe care i-o generam.

Desigur, gasim în literatura sonete şi poezii de dragoste scrise de poeţi mai mult sau mai puţin celebri. Dar v-aţi întrebat vreodata ce spun ei în momentele culminante, când fac dragoste? Aproape sigur "Ah!", "Oh!", "Daaaa...!". Motivul este parţial şi fizic, cu cât placerea este mai intensa, cu atât ritmul respiraţiei creşti şi devine tot mai dificil sa reciţi fraze metaforice printre gemete.

Dar exista şi o cauza mentala. ÃŽn general, jocul amoros ocupa câmpul atenţiei focalizându-ne strict asupra trairilor intense ce se reverbereaza în toate cutele fiinţei noastre. Sesizam în acest dans ameţitor ca celelalte moduri de comunicare cum ar fi vorbirea obişnuita sunt incapabile sa exprime inefabilul simţirii noastre.

Exista şi o motivaţie psihologica. Gemetele şi interjecţiile sunt excitante pentru barbaţi. Despre expresiile vulgare unele femei considera un astfel de limbaj ca fiind respingator. Ele prefera diminutivele, cuvintele dragalaşi şi pot fi şocate şi chiar dezgustate de un astfel de comportament întrebându-se daca nu cumva fac dragoste cu un animal.

ÃŽn acest caz este bine sa învaţam de la asemenea femei ca sexul înseamna mai mult decât un act fizic, animalic. Ele ne pot ajuta foarte mult sa înţelegem acest lucru şi sa ne deschidem catre trairi mai profunde, nu numai strict fizice, ci sa percepem placerea mai intens atât din punct de vedere afectiv cât şi mental.

Desigur, atât în cazul femeilor cât şi în cazul barbaţilor, este bine sa evitam cuvintele vulgare, citite în revistele pornografice de proasta calitate. Aceste cuvinte sunt de natura sa distruga romantismul, intimitatea şi frumuseţea unui joc amoros. Prin cuvinte tandre, pline de dragoste obţinem mai multa caldura şi apropiere, iar trairile noastre vor fi în mod clar mai profunde şi mai rafinate.

ÃŽn cazul în care celalalt este genul de om caruia îi plac exclamaţiile vulgare, trebuie sa facem apel la tot tactul nostru pentru a explica, fie prin vorbe, fie prin gesturi, ca acesta nu este stilul nostru. Dar mare atenţie, caci este o problema extrem de delicata. Mulţi barbaţi considera femeile care nu suporta cuvinte mai vulgare drept nişte fandosite. La fel, exista femei care daca nu aud exclamaţii vulgare sau chiar murdare, au impresia ca nu au de-a face cu un adevarat barbat. O transformare a unei astfel de fiinţe necesita foarte multa rabdare şi perseverenţa.

Momentul tainelor
Gemetele şi exclamaţiile de placere şi încântare s-au stins treptat. Acum stai întins în pat, în braţele iubite. Ce împlinire! Ce mulţumire! Dar barbaţilor în mod obişnuit acum li se face somn. Trezeşte-te! Casca, clipeşte din ochi, mişca degetele, dar nu adormi. Ai dreptate, aceasta tendinţa survine în mod normal, dar totuşi fa un efort. Femeile se pare ca traiesc în alta lume, sau au un alt ritm, iar acum iubita ta doreşte cel mai mult sa îi vorbeşti, sa o admiri, sa o copleşeşti cu complimente, cu vorbe tandre de iubire. Deci daca ţi-a placut, spune-i-o. Spune-i ce ai simţit în timp ce faceaţi dragoste şi cum te simţi acum, descrie-i toata fericirea şi împlinirea pe care la resimţi.

Continua sa o atingi, sa o mângâi, sa o alinţi. Nu întoarce spatele, ca şi cum ai fi terminat cu ea, ca şi când ar urma capitolul urmator, fara vreo legatura cu ceea ce a fost pâna acum. ÃŽn acest moment atingerea barbatului este cea mai preţioasa, mai preţioasa ca oricând. Acum este momentul apropierii. Daca în astfel de momente barbatul nu se manifesta tandru, deosebit de atent şi plin de iubire faţa de iubita sa, se pot produce rupturi emoţionale nebanuite şi iremediabile. Aici poate începe declinul sau desparţirea într-un cuplu. Si daca barbatul nu este destul de abil sa constate aceasta, este foarte probabil ca el sa nu afle niciodata ce a suparat-o pe prieten lui, de ce ea îl evita şi nu mai vrea sa faca dragoste cu el, când - dupa parerea lui - era atât de bine.

Acesta este deci timpul comunicarii. Poate nici un alt moment nu este mai potrivit pentru ca cei doi iubiţi sa se deschida unul faţa de celalalt, ca perioada postludiului. Dupa ce ai realizat intimitatea şi apropierea fizica este momentul sa-ţi împartaşeşti gândurile, speranţele, visele. Este momentul deosebit ce poate revela multe din tainele fiinţei iubite. Care sunt temerile, bucuriile şi aspiraţiile ei? Care a fost cea mai ascunsa dorinţa a ei, care a fost cel mai crunt eşec, cea mai mare mulţumire. ÃŽi poţi povesti de asemenea chiar şi ultimul vis semnificativ pe care l-ai avut. Nu conteaza ca nu ştii nimic despre vise sau psihologie, simplul fapt ca vorbiţi este revelator. Spuneţi şi glume - râsul are forţa de a detensiona încordarile, daca acestea înca mai exista.

Aceste mici discuţii pot crea minuni în armonia, comuniunea şi echilibrul emoţional într-un cuplu. Oamenii sunt foarte bucuroşi când le acordam încrederea noastra împartaşindu-le din intimitaţile noastre. La fel şi noi vom fi mulţumiţi sa ştim ca fiinţa draga se încumeta sa ne povesteasca despre cele mai intime trairi ale sale.




sex despre vorbesti faci dragoste exista trei tipuri distincte aflate fiecare legatura etapa jocului

15.5KB


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Nu stiu altii cum sunt, dar secretul eficientei mele la serviciu si reteta unei zile pline de succes consta intr-o partida copioasa de sex, dimineata la prima ora. Imi place daca incepe din partea lui, dar daca nu incepe din partea lui... iau eu initiativa!

Am sa enumar posibilitati de a beneficia de un act sexual savuros dimineata, secretul unei zile reusite.


Ii simt corpul cald si parfumul de amant perfect, mana mea in mana lui, ma trezesc, ii ascult respiratia... inca doarme. Cobor incet sub patura sa nu se trezeasca. Ii cuprind penisul cu gura si incerc pe cat posibil sa incapa tot si incep sa sug incet incet...

Dimensiunea penisului creste... el incepe sa geama, incerc sa fac felatia sa dureze cat mai mult dar imi rezerv o parte de placere si pentru vagin, ma urc deasupra lui si fac sex cu el pana cand termina...



Ne trezim cuminti si mergem sa facem dus. El ia gelul de dus si ma spala mangaindu-ma senzual... il imit cu multa daruire. Ii spal penisul mangaindu-l cu gelul alunecos, il clatesc, ma asez in genunchi si incep o felatie... el ma ridica, ma intoarce cu spatele si ma patrunde. Facem sex in picioare pe la spate, senzatia e fabuloasa. Ma tine cu mainile de solduri si apoi de sani si ma trage cu forta catre penisul lui. Ma sprijin cu mainile de faianta si incerc sa tip cat mai incet... putin penibil, dar... tot blocul s-a trezit!


Si pentru ca nimeni nu pomeneste despre partile mai putin placute ale sexului de dimineata, am sa le enumar si pe acelea si metodele de a le contracara:

- el / ea vrea sex dar iti este mult prea somn si demersurile sexuale ale partenerului chiar te irita - solutia este sexul pasiv din partea ta; lasa partenerul sa faca toata munca, prelungeste-ti somnul in cel mai placut mod, relaxeaza-te si lasa-l sa beneficieze, in maximum 3 minute vei fi la fel de excitata/excitat ca si el/ea.

- dimineata ne miroase gura - recomand cu multa caldura sexul pe la spate si sexul oral;

- dimineata simtim nevoia sa mergem la toaleta - in anumite pozitii nu te poti bucura de sex din acest motiv - trebuie schimbata pozitia iar daca in continuare nu facem fata... putem oricand cere un time-out pentru a merge la toaleta.

- suntem prea transpirati si lipiciosi, mai ales vara - se rezolva cu sex salbatic! Amandoi partenerii transpira si mai mult si nu mai conteaza, ba chiar devine extrem de excitant si alunecos!

Am sa pun capat aici comentariilor despre sexul de dimineata asteptand si din partea voastra retete, sfaturi, comentarii pentru un mod minunat de a incepe ziua!


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
ultimatum
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 63
doc...e ca si treaba cu miliardele de cure de slabire...pot demonstra deci ca personal, saptamanal, cu o anumita doza de alcool, multa cofeina, mult tutun, foarte multe ore de nesomn, mese neregulate, fara sex dimineata, la pranz sau seara, cu advil sau algocalmin, cu dureri imense si cu sunete de bormasina in cap, poti sa te trezesti intr-o banala dimineata, insotita de un examen, cu zambetul pe buze, cu o seninatate...senila, dar cu doza suficienta de eficacitate incat sa iei 10.

deci oare cate replici de stare pot exista, datatoare de eficienta, in afara unui articol si a unei concluzii prematur trase? sau altfel, o solutie oferita la 50 de insi diferiti ce randament poate sa aiba? (poate 99%, poate 1%)....yosh doc, poate sexul in afara serviciului, eliberta de gandurile si stressul de zi cu zi poate perfecta un weekend perfect, deci cu mult mai mult ajutator decat cateva ore pe zi.....plus ca mai sunt oameni care ii alearga andro/menopauza si care saracii de ei pensia e la o oarecare distanta si putiintza in tema, de asemenea...cu ei ce ne facem?


_______________________________________
"Fear is the mindkiller, I will face my fear, I will let it pass through me, and when it is gone there will be nothing, only I will remain."

pus acum 17 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
felicitari, dear! tu esti de nota 10...indiferent de conditii ! stiu bine asta! ....ma pot lauda si eu: ultimele doo ten_ten! :p si gataaaaaaa

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 17 ani
   
pol
Membru nou

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 18
Sex..
Ce-mi pasa cind fac sex, daca apoi ma va "insela" ?
Cum ma va insela, daca vine acasa iar...
Cind face iar si iar sex cu mine...
Viata de cuplu e ca si casnicia... trebuie sa te caznesti sa ai un cuplu ca si un camin...
Ce, a disparut concurenta ?!
Ce-mi place mie place si la partener si invers...
Poate e cazul sa aflam ca, spalata e ca si noua...
Ce m-ar deranja ar fi sa afle si altii viata mea intima ...de la partener...
De ce nu ar aflao de la mine...
Daca faci si nu se afla, esti cumsecade; daca faci si se afla esti curva...
Unde e adevarul ?
E cineva caruia sa nu-i placa sa faca sex ?!
E cineva care refuza o partida de sex cu persoana indragita de toata lumea da care m-a ales pe mine dintre toti ?!
Si-ar mai fi ceva; poti face sex daca nu ai chef ?!


pus acum 17 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
7 minciuni despre sex   

1.Nu ramai insarcinata daca faci sex in timpul menstruatiei
Multe fete au auzit acest zvon cum ca daca faci sex in timpul menstruatiei, nu prea ai avea sanse sa ramai insarcinata. Ei bine, din pacate, va chinuiti degeaba fetelor. Sexul in timpul menstruatiei nu este nici placut, nici sigur. Se pare ca un spermatozoid poate trai in vagin pana la 4 zile. Daca ovulatia se instaleaza in ultima zi a menstruatiei, sansele de a ramane insarcinata sunt chiar mari.


2.Coitus interruptus
Se mai aude si ca nu ar exista pericol de sarcina atunci cand el se retrage inainte de momentul ejacularii (ceea ce se numeste ?coitus interruptus?). Exista din pacate in continuare multe cupluri care apeleaza la aceasta "metoda contraceptiva". Motivul este de cele mai multe ori faptul ca el nu vrea sa foloseasca prezervativ si ea nu vrea sa ia pilule anticonceptionale. Aceasta este solutia de mijloc, de obicei acceptata de amandoi, dar foarte foarte periculoasa. Ma rog, sa nu mai vorbim ca nu este nici macar prea placuta. Pericolul este pe de o parte faptul ca, in momentul acela de placere, este posibil ca el sa nu reuseasca sa se abtina sa ejaculeze sau sa nu aiba timp sa se retraga la timp. Pe de alta parte, o cantitate de spermatozoizi este eliberata in scop lubrifiant cu mult inainte de ejaculare, aceasta neputand fi controlata de el.

3.Femeile nu se prea masturbeaza
De unde o fi aparut si aceasta mentalitate atat de raspandita, in special in randurile populatiei masculine. Conform unor statistici, 70% dintre femei s-au masturbat macar o data in viata. Majoritatea acestor femei spun chiar ca orgasmul atins prin masturbare este mai intens decat cel atins alaturi de partener.

4.Barbatii au orgasm de fiecare data cand ejaculeaza
Probabil ca si tu te miri cand citesti acest titlu. Cum sa nu fie adevarat? Ei bine, lucrurile nu stau tocmai asa. Ejacularea si orgasmul sunt doua lucruri complet diferite. Majoritatea lumii considera ca sunt unul si acelasi lucru doar din cauza ca se petrec in acelasi moment. Se spune ca exista chiar si orgasm multiplu pentru barbati, constand in faptul ca acestia pot avea 2 sau mai multe orgasme inainte de a ejacula. De asemenea, barbatul poate ejacula fara a avea orgasm.

5.Absenta himenului - fata nu este virgina
Din pacate, mai exista inca lume care are impresia ca absenta himenului inseamna existenta unor contacte sexuale in prealabil. Ei bine, exista femei care se nasc fara himen pur si simplu, sau in alte himenul se poate rupe in urma unui efort fizic, cum ar fi un antrenament aerobic sau mersul pe bicicleta.


6.Barbatii impliniti sexual nu se masturbeaza
Ei nu? Poate asta crezi tu! Femeile considera adesea atunci cand au o relatie stabila si o viata sexuala activa ca partenerul lor nu mai are nevoie de masturbare pentru a fi satisfacut din punct de vedere sexual. Fals! Este adevarat ca se masturbeaza mai rar, dar continua sa o faca chiar regulat. Masturbarea nu are legatura cu implinirea sexuala. Chiar daca sunt foarte multumiti de viata lor sexuala si de partenera lor, vor continua sa se masturbeze ca ?bonus?.

7.Barbati virgini dupa 18 ani nu exista
Acesta este probabil un zvon lansat de barbati. Este adevarat ca nu multi se mandresc cu acest fapt si ca majoritatea prefera sa il ascunda, dar asta nu inseamna ca toti baietii si-au pierdut virginitatea inainte de majorat. Totusi, studiile arata ca 25% dintre barbatii intre 18 si 20 de ani sunt inca virgini.





_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 17 ani
   
kipsing
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 812
>>>> Ce gandeste el dupa o partida de sex <<<<

Tatonarile, testele s-au sfarsit si a venit si momentul primei partide de sex.

Sunteti pregatite sa aflati primele ganduri, la cald, "necosmetizate", ale barbatilor imediat cum "momentul magic" s-a consumat?

Pentru inceput, haideti sa impartim pe trei categorii distincte partidele de sex: super, asa si-asa si ratata.

Daca partida de sex a fost super:
Trebuia sa ma "pregatesc" inainte, as vrea sa tin pana maine

Super-tare! A vazut mai multe filme XXX decat mine!

Daca e la fel si data viitoare, ne mutam impreuna!

Ce s-a dezlantuit! Cum de n-am gasit-o mai devreme? Daca ar sti sa faca si niste cartofi prajiti, ma insor!

In sfarsit ceva pe masura mea!

Daca partida de sex a fost asa si-asa:
Deja am obosit si ea nu zice nimic

Mai bine o lasam balta si o conving de un 69, poate merge mai bine

Daca ramanem impreuna, trebuie sa imi fac rezerve serioase de lubrifiant!

Parca era mai buna ex-a

Mai bine puneam si un film special, mai invata si ea ceva

Daca partida de sex nu merge deloc, este ratata:
Ce caut eu aici?

Macar o avea ceva de mancare in frigider, sa nu fi venit degeaba?

Ce tot chicoteste atat? I se pare ceva de ras?

Asta e femeie sau scandura?

Cat mai e pana la meci?


_______________________________________
Ca sa inveti sa traiesti, iti trebuie o viata intreaga. (Seneca)

pus acum 17 ani
   
kipsing
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 812
>>>> Jos cu Ex din sex <<<<

Aproape fiecare dintre noi are un "ex" care inca bantuie prin cotloanele intunecate ale mintii. Felul in care el te-a facut sa iti privesti corpul si actul sexual in sine, dicteaza uneori parerea ta despre cat de buna crezi ca esti la pat.

Un "ex" iubitor si atent iti lasa impresia de siguranta si incredere din punct de vedere sexual, lucru care te va ajuta clar in relatiile viitoare. Unul care incearca sa te manipuleze si critica constant orice lucru, nu poate lasa loc decat unor relatii de acelasi gen.

Uneori problemele sexuale par sa vina din cauza obsesiei noastre pentru acel "ex" care a iesit pe usa nu doar cu CD-ul tau preferat ci si cu libidoul tau. Unele femei continua sa aiba fantezii in care protagonist este fostul partener de cuplu, luni, chiar ani la rand, iar eventualii parteneri gasiti in acest timp vor fi intotdeauna pe locul doi.

Motivele pe care le-as putea insira, pro si contra subiectului, pot fi numeroase, dar pot si fi si foarte personale pentru fiecare dintre voi.

Fostii prieteni iti pot sabota viata sexuala (poate chiar inconstient), compartandu-se ca un substitut de iubit si impiedicandu-te astfel sa treci mai departe.

Sexul cu un "ex" este irezistibil de tentant atunci cand amandoi sunteti singuri, excitati, stiti cum sa va atingeti si ati mai facut-o si alta data. Si daca este atat de perfect, atunci de ce ramai cu un gust atat de amar?

Chiar si atunci cand fostul tau prieten este acum cel mai bun prieten al tau, dupa ce faptul va fi consumat nu te vei putea abtine sa nu te gandesti ca ti-ai vandut sufletul diavolului pentru "una mica". Pentru ca in ultima instanta, este o amintire constanta ca nu poti gasi pe cineva mai bun de atat.

O relatie sexuala cu "ex-ul" nu va face decat sa-ti starneasca iar toate emotiile intr-un imens tsunami care va distruge tot ce ai incercat sa construiesti pana acum de una singura. Asta e doar parerea mea. Sunt alte fete care cred ca sexul cu "ex" - ul este cea mai buna metoda de a-l uita mai repede. Asta daca esti in stare sa te detasezi de emotii si sa te concentrezi doar asupra placerii actului sexual in sine (toata admiratia mea, celei care reuseste).

Daca ti-ai pus in cap sa incerci asa ceva, atunci trebuie sa te protejezi, atat emotional cat si fizic. O data despartiti, dreptul de exclusivitate asupra actului sexual nu mai exista si in mod cert nu mai esti singura cu care intretine relatii sexuale.

Pana la urma e vorba doar de modul in care fiecare dintre noi isi satisface poftele carnale si de cat de deschisa esti la posibilitati. In ceea ce ma priveste, o noua cucerire este cu mult mai interesanta decat ramasintele unei iubiri invechite.
-----------------------------------------------------------------------------
sursa: un site


_______________________________________
Ca sa inveti sa traiesti, iti trebuie o viata intreaga. (Seneca)

pus acum 17 ani
   
pol
Membru nou

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 18
Dialectica spune ca de la teorie trebuie sa treci la practica, deci ma-ndoiesc ca ar putea face cine sex teoretic...

pus acum 17 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
grija mare sa nu ramai asa! (indoit, ofcourse!)       

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 17 ani
   
kipsing
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 812
Sex fara obligatii (vazut de o femeie) 

"Ma gandeam eu deunazi si cum stateam eu incruntata mi-am dat seama ce imi trebuie de fapt. Cum in zilele noastre e mai greu sa-ti gasesti pe cineva (sau cel putin asa mi se pare mie sau doar mie mi se intampla), m-am gandit eu la o solutie salvatoare.

Ce-ar sa-mi caut un sex-friend?

Adica ce solutie salvatoare? Adica, in loc sa ma mai chinui sa caut omul, relatia si toate cele derivate de aici, nu ar mai bine sa-mi caut un sex friend? Bun, am zis eu cu un zambet in coltul gurii bucuroasa ca mi-a trecut asa ceva prin cap.

Si adica ce presupune asta? Sa incepem cu inceputul si adica respectiv una bucata baiat. Inzestrat neaparat. Asta e o conditie. Fizic, ar trebui sa corespunda normelor sociale contemporane. Sau cel putin sa corespunda normelor mele. Adica sa-mi placa bucata de baiat. Ca altfel nu mai are sens discutia.

Dupa care, ar fi tare sa aiba si umor. Sa ma faca sa rad, ca asta e important pentru mine. Pentru ca eu sunt un om vesel si imi place sa rad si unde mai pui ca imi sta si bine cand rad. Sau cel putin asa vorbeste lumea.

Mmm, ce mai trebuie sa aiba friend-ul asta? Niste maini frumoase ar fi binevenite (asta e obsesia mea din adolescenta si vad ca asa am ramas), o voce care sa-mi ramana intiparita in minte si, si, si... si mai vreau sa ma faca sa ma simt intr-un fel cand sunt cu el. Nu e greu de realizat ce-mi doresc, nu?

Se poate sex fara obligatii?

Cam asta ar fi in mare descrierea acestui sex friend. Acum, fie vorba intre noi, daca il gasesc si-mi place, ma intreb oare o sa fie deranjat de intrebarea mea? Dupa mine, nu ar avea de ce, pentru ca mi se pare ca este visul oricarui barbat. Sex fara obligatii. Tare, nu?
Sau ma rog, tare macar pentru o perioada. Merita incercat, cel putin.

Si sa mai zicem, asa de dragul conversatiei, ca l-am gasit pe acest baiat. Imi tot sta intrebarea pe limba, dar nu am reusit inca sa-l intreb aceasta chestiune arzatoare care ma roade pe dinauntru si as vrea sa spuna da. Ce tare ar fi... macar o perioada si dupa aia mai vedem noi.

De love and shit nu cred ca o sa fie vorba. Ca doar suntem sex friends. Atat. Fara sa ma intrebe de unde vin, unde plec si toate obligatiile care deriva din relatia cu un tip. Am chef, bine, nu am chef, aia e. Stiu ca suna un pic egoist din partea mea si poate chiar superficiala ma puteti striga pe strada, dar efectiv acum mi se pare cea mai buna solutie.

Ca relatie am incercat si spre surprinderea mea, un baiat sau ma rog, barbat, atunci cand vine vorba de o relatie cu o femeie, isi schimba atitudinea. Nu stiu de ce. Adica se schimba foaia. Mai intervine o mica minciuna, ba cateodata atitudinea aia de cocos total deplasata, ba una, ba alta. Devine obositor la un moment dat. Si atunci vine solutia salvatoare. A sex friend si atat!

Nu ar avea de ce sa refuze...

De-abia astept sa plasez intrebarea la momentul potrivit si sper sa spuna da. Nu ar avea de ce sa refuze aceasta propunere avand in vedere ca, din cate imi aduc eu aminte, i-au placut anumite chestii. Sa ne facem intelesi, intre noi s-au mai intamplat niste chestiuni si eu m-am gandit acum sa nu cadem, doamne fereste, in prapastia unei relatii. Ca am strica totul. Fara doar si poate.

Inveleste inima bine, bine, ca nu care cumva sa pateasca ceva. Gaseste solutia care nu ar avea cum sa te raneasca si traieste-ti viata pain free. E cea mai proasta solutie asta, dar pana la noi idei nu am ce face decat sa-mi ferefec inima bine si sa pornesc din nou la drum. De data asta un drum nou, necunoscut care imi face inima sa tresalte. Vezi, tot e ceva. Macar topaie inima, inimoara mea..."
     


_______________________________________
Ca sa inveti sa traiesti, iti trebuie o viata intreaga. (Seneca)

pus acum 16 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 16 ani
   
pol
Membru nou

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 18
Sex fara obligatii...
Cred ca este idealul fiecaruia ; cioc, cioc, ceau...)
Da nu e chiar asa...
Fara obligatii...
Poate...da daca-ti place- iata obligatia !
Adevarul e ca mergind mereu in acelas loc...devine obisnuinta, care obisnuinta incepe sa te apese, sa iti puna intrebarea : de ce o noua obisnuinta?!
Corect sa poti veni cind ai chef, cit ai chef si cum ai chef..
Dar, e posibil asa ceva ?!
Ma refer si la solutia tehnica; vii cind ai chef si constati... ca e ocupat...
)
Ce vei face atunci, ca si partenerul are aceeasi libertate..
Oricum e o idee originala, cu atit mai mult cu cint vine din partea unie femei, care se stie cit sint de acaparatoare si egoiste in acest sens : "Numai al meu !")
mi-ar place sa inserc asa ceva..
Oare e si posibil ?!
Mai ales ca mesajul vine dupa un an...

Modificat de pol (acum 16 ani)


pus acum 16 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
al fiecaruia dintre UNII! dap! ai dreptate! cioc_cioc, asadar! si..daca mai ai timp si de ceau...e perfect!  Orice e posibil pentru categoria umana la care faci referire! Asadar...e posibil! Succes!   

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 16 ani
   
pol
Membru nou

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 18
Am zis doar ca ar fi ideal !
A fost o propunere si mi-am dat cu parerea !


pus acum 16 ani
   
Ketonal
Radio Whiteheaven Original

Din: cucuta de sus
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 715
mdea... propune in parlament asta d-ul POL sa legalizeze prostitutia...   daca nu oricum este posibil deja cum zicea ji doc. in cj de ex tot calea turzii o ramas...   bafta!

_______________________________________
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 16 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274

pol a scris:

Am zis doar ca ar fi ideal !
A fost o propunere si mi-am dat cu parerea !



Foarte frumos din partea ta, Pol! Iti asteptam cu interes opiniile pe mai departe!


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 16 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274

adidoro a scris:

mdea... propune in parlament asta d-ul POL sa legalizeze prostitutia...   daca nu oricum este posibil deja cum zicea ji doc. in cj de ex tot calea turzii o ramas...   bafta!




sau drumul hotzilor! tot una!   


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 16 ani
   
kipsing
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 812
Cine iti saboteaza viata sexuala?

Fiecare dintre noi avem o „amprenta sexuala” care ne caracterizeaza si care ne influenteaza. Suisurile si coborasurile in relatia ta, depind foarte mult de aceast bioritm care ne arata noua cum gandim si cum vedem sexualitatea. „Amprenta sexuala” o avem de cand ne nastem, cand se formeaza in subconstientul nostru.

Daca ai fost expus la evenimente si oameni pozitivi, amprenta ta sexuala va fi pozitiva, si viata ta intima, prospera. Insa daca viata ta sexuala nu este atat de fabuloasa si perfecta, precum iti doresti, este momentul sa incerci sa iti dai seama cine se ascunde in spatele acestei povesti. Mai exact, cine iti saboteaza viata sexuala?

Parintii tai

Genele pe care le-ai mostenit iti influenteaza personalitatea, relatiile interumane si de ce nu, sexualitatea. Daca mama sau tatal tau au avut un libidou mare sau mic, sunt sanse ca si tu sa il ai la fel. Suntem toti produsul generatii precedente si atitudinea parintilor nostri vis-a-vis de sex, de multe ori o influenteaza si pe a noastra.

Daca ai crescut intr-o familie strica si religioasa care ti-a bagat in cap povestea cu barza pana la varsta de 25 de ani, e clar ca o sa ai un alt bioritm sexual decat cei ai caror parinti se plimbau dezbracati prin casa si isi trimiteau copii la intalniri cu prezervativul in mana.

Chiar daca tu nu esti de acord cu opinile parintilor tai ( ceea ce se intampla des in familiile cu gandire extrema) si incerci din rasputeri sa nu faci la fel ca ei, tot ai acolo o samanta care denota atitudinea lor vizavi de sexualitate si pudism. Un alt fapt care are efect asupra ta este si modul in care functioneaza viata sexuala a parintilor tai si cum se inteleg acestia din punctul acesta de vedere.

Ex-ul

Aprope toti avem un loc in subconstientul nostru bantuit de imaginea ex-ului. Modul in care acesta ne-a facut sa ne simtit, modul in care ne percep, adesea dicteaza cat de buni la pat ne consideram noi. Un iubit atent, generos si dragastos ne face sa ne simtim protejati si mai mult ca sigur ca urmatoarea relatie va fi tot una iubitoare, atenta si generoasa. Insa, daca ex-ul nostru a fost manipulant, posesiv si critic, in viitor vom suporta aceleasi critici de la urmatorul.

Cateodata, problemele sexuale pornesc de la o relatie nesanatoasa si obsesiva cu un ex care ne-a intoxicat si care a luat o data cu despartirea, pe langa periuta lui de dinti, si libidoul nostru. Alti fosti, saboteaza viata noastra sexuala, incercand sa se comporte ca niste amici de shopping, nedandu-si seama ca prin acest lucru tot ce fac este sa ne tina in loc.

Staturile favorite

Sunt doua tipuri de sex: cel prefabricat si cel real. Sexul prefabricat reprezinta ceea ce vedem la televizor, in filme: o nirvana sexuala in care totul este perfect. Sexul real este ceea ce fac oamenii reali si rar, foarte rar, este perfect. Dar, niciodata nu ne ducem la oamenii slabi, cu defecte, sa facem sex, si chiar daca o facem, ni-i inchipui perfecti si astfel traim intr-o fantezie sexuala din care iesim deabia cand ne dam seama ca nu a fost asa perfect totul si ne intrebam de ce.

Prietenii tai

In mod normal nu suntem prinsi intr-un maraton sexual cu toii, si nu trebuie sa ne masuram puterile in fata prietenilor nostri. Insa, lucru acesta se intampla deseori. De exemplu, daca stai la o cafea cu prietenele tale si auzi cum ca Maricica a avut o noapte incendiara cu Gigel, cand la tine, in dormitor, singurul lucru incendiar e faptul ca pisica ta e in calduri, chiar daca crezi ca nu te afecteaza, te afecteaza.

Trebuie doar sa te gandesti cat de adevarat zace in ceea ce spun prietenele tale. De obicei, toti tindem sa exageram si sa hiperbolizam o stare sau un fapt, tocmai pentru a nu se simti inferiori. Poate ca si Maricica a avut o seara la fel de neinteresanta ca a ta, dar pentru a nu cadea in dizgratie, a inceput sa abereze pentru a-si castiga respectul de sine in fata voastra. Nu tot ce zboara se mananca, asa ca incearca si fii mai sceptica in ceea ce ii priveste pe prieteni si realizarilor lor din dormitor.

Anihileaza raul

Primul pas in a rezolva problema, este sa accepti ca ai o problema. Odata ce ai acceptat lucrul acesta, uite ce ai putea sa mai faci:

Afla toate stereotipurile pe care ti le-ai format si lupta continuu cu ele;

Educa-te din punct de vedere sexual. Citeste toate manualele de sex (cele bune, binenteles, multe sunt niste aberatii) si apuca-te si studiaza. Citeste in mod special capitolele in care se vorbeste despre emotiile in viata sexuala cat si partea tehnica, incercand continuu sa iti imbunatatesti actiunile in dormitor.

Lucreaza la respectul de sine. Daca ultimele tale experiente te-au facut sa te indoiesti serios de sex-appeal-ul tau sau de atractivitatea ta, inconjoara-te cu persoane care iti dau incredere in tine sau urmeaza niste cursuri pentru a-ti intari increderea.

Nu iti fie frica sa ceri ajutor. Dca te simti tulburata sau daca ai impresia ca nu mai poti tine temerile sub control, viziteaza un psiholog. Cateodata, 2 sau 3 sedinte cu un expert te scapa de ani intregi de cautari ale sufletului tau pierdut.
 


_______________________________________
Ca sa inveti sa traiesti, iti trebuie o viata intreaga. (Seneca)

pus acum 16 ani
   
unic_k
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 893
mei daca ma fascineaza cineva pana la lacremi ala e pol! go go planet! da' de ce numa' la sex! chestie de andropauza?

pus acum 16 ani
   
unic_k
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 893
kipsing sa mor io de mi-o saboteaza altcineva in afar' de mine!  (viata sexoala, corz!)

pus acum 16 ani
   
Ketonal
Radio Whiteheaven Original

Din: cucuta de sus
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 715
uniko de te prind ai puso! (de mamaliga nu de sex... )

_______________________________________
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 16 ani
   
unic_k
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 893
ai fuleu mah?

pus acum 16 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Miturile sexuale: adevar sau minciuna?

Barbatii vor sex mai des decat femeile? Sexul "prost" duce intotdeauna la despartire? Miturile sexuale ne fac sa nu ne simtim bine cu noi insine si majoritatea nu sunt adevarate. Afla care sunt adevarate si care sunt false si de ce!

1. Barbatii vor sex mai mult decat femeile

Gresit. Motivul pentru care barbatii au un apetit sexual mult mai ridicat decat femeile nu se datoreaza numai dorintei arzatoare pentru noi. In mare parte lipsa dorintei se datoreaza exclusiv femeilor pentru ca pe langa faptul ca avem un serviciu care ne solicita cea mai mare parte a zilei, cand venim acasa trebuie sa ne ocupam si de treburile casnice. Asa ca suntem epuizate! In plus singura perioada cand simtim nevoia sa facem sex este "perioada fertila" si nu toata luna.

2. Daca esti o amanta buna ar trebui sa stii sa faci pe plac oricui.

Este foarte probabil ca o persoana care stie foarte multe despre sex si are experienta in domeniu sa fie mai buna la pat decat o virgina. Totusi, daca iti plac persoanele fara experienta sexuala ar putea fie cea mai buna partida de sex pe care ai avut-o. Sexul de buna calitate este mai dedgraba in stransa legatura cu perceptia si creierul decat cu tehnica si organele genitale.

3. Cuplurile fericite au parte de sex extraordinar.

Daaa... si vecinul tau iti va cumpara un avion particular de ziua ta!! Arata-mi un cuplu care are parte de tot atat de mult sex dupa 15 ani de casnicie cum aveau la inceput si-ti voi arata cum zboara porcii. Asta inseamna ca prietena ta minte cand spune ca are parte de sex nemaipomenit dupa 10 ani de casnicie si 2 copii? Poate. Sau poate crede ca ai o viata sexuala grozava si nu vrea sa recunoasca contrariul despre viata ei. Sau poate definitia ei de sex fantastic este diferita de a ta. Sau poate chiar are parte... o data pe luna. Totul este subiectiv.

4. Daca trebuie sa planifici sexul ceva este in neregula

Dorinta poate ca este cea care te impinge de la spate la inceputul unei relatii, dar hormonii care o alimenteaza dispar dupa maxim un an jumatate. Insa nu intra in panica. Nu inseamna ca nu va veti mai aprecia niciodata unul pe celalalt ci doar ca trebuie sa-i amintesti creierului si corpului cat de mult iti place sexul. Spontaneitatea face o partida sa para de neuitat insa planuirea ei si asteptarea cu nerabdare a momentului garanteaza aceeasi reusita.

5.Barbatii au mai multa experienta decat femeile.

In mare majoritate este adevarat dar nu asa cum crezi. Intrebati despre viata lor sexuala, barbatii au tendinta sa se supraestimeze in timp ce femeile se subestimeaza. Si toate astea datorita presiunilor sexuale. Si mai depinde si de cat de atragatoare este persoana respectiva. O femeie frumoasa cu siguranta va avea mai multi parteneri decat un barbat nu prea atragator de aceeasi varsta. Totul tine de sansa.

6. Barbatii sunt mereu pregatiti pentru sex

Daca vorbesti de un pusti de 17 ani care abia si-a inceput viata sexuala atunci este perfect adevarat. Cu siguranta se va gandi la sex in fiecare moment al zilei insa o data ce a trecut de 25 de ani, alte parti din viata lui devin la fel de importante ca sexul si toata energia este concentrata in alte aspecte ale vietii.

Viata reala micsoreaza apetitul sexual si al nostru, dar si al barbatilor. Munca, stresul, facturile, certurile...toate va impiedica sa faceti sex toata ziua, zi de zi.



_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 16 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Cand vine vorba de putere, cine altii decat barbatii sunt cei care vor sa o detina? Dar asa cum vor sa fie primii in profesie asa si in dragoste. Si cum isi pot demonstra "barbatia" decat prin niste pozitii destinate lor? Privindu-te poate sa isi imagineze ca este la putere si se poate simti cel mai bun. Asta daca nu ne gandim la senzatiile starnite.   

 

Asa ca au fost pusi in fata faptului implinit. Si intrebati care sunt pozitiile care ii atrag cel mai mult, barbatii au facut un clasament:


1. Pozitia fluture


2. Lingura inversa


3. Lingura pe burta


4. Sclava


5. Misionarul


6. In picioare


7. Metoda albinei mari si variatii ale pozitiei "Ea deasupra".


8. Ancora


9. Curtezana


10. Doggy style

 

De ce sunt cele mai iubite?


Pentru ca te poate privi, te poate mangaia in voie si te poate excita si pe tine in timp ce simte el placere. Indiferent ca el sau tu esti cea care depuneti cel mai mare efort, puteti simti amandoi placere in aceeasi masura. Si de cate ori a ratat el ocazia sa fie seful?

 

Ana Maria Vasilescu (10 pozitii preferate de barbati)



PS: astept traducerea si , eventual schite, desene, adnotari!

   


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 16 ani
   
feeria_lunii
Membru nou

Din: nicaieri si peste tot
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 5
daaaaaaaaaaaaa, sex sex sex si iar sex.......iubire nu?????

_______________________________________
Eu m-am nascut ca sa iubesc.

pus acum 16 ani
   
feeria_lunii
Membru nou

Din: nicaieri si peste tot
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 5
sex, sex sex si numai sex.........iubire nu????

sex sex, sex sex numai nu????

17.2KB


_______________________________________
Eu m-am nascut ca sa iubesc.

pus acum 16 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
despre iubire...la sectiunea destinata ei, in exclusivitate ! 

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 16 ani
   
kipsing
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 812
vai doctore, pana si pe iubire ai surghiunit-o intr-o "rezervatie" a ei. ar trebui sa fie peste tot. dar asa este in lumea noastra orice trebuie sa urmeze anumite reguli. 

feerico  , sexul ne implica mai putin, iar in lumea asta complicata iubirea abia daca razbate din tumultul vietii cotidiene si mai este pusa si la colt nu vezi?   


_______________________________________
Ca sa inveti sa traiesti, iti trebuie o viata intreaga. (Seneca)

pus acum 16 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
da! citindu-te , imi confirm mie insami ca , defapt, rolul meu in viata asta este acela de "schingiuitor"!    .....n-am facut altceva decat sa accentuez- prin exilare - faptul ca nu poate fi confundata cu sexul! :p atata tot...    sper sa-mi fi si iesit !   

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 16 ani
   
kipsing
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 812
hai doc, dincolo de spiritul de gluma, am vrut sa fie un dialog normal, o postare simpla, nu am vrut sa te pun la zid    si nici sa incepi saptamana cu astfel de constatari. 
o saptamana fara sex , dar cu multa, multa iubire tie doctore si tuturor celor implicati in acest forum.   


_______________________________________
Ca sa inveti sa traiesti, iti trebuie o viata intreaga. (Seneca)

pus acum 16 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
multumesc asemenea!

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 16 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Cele mai frecvente 5 probleme sexuale

Prietenul tau are probleme cand vine vorba de sex? Trebuie sa te rogi de el, sau este dornic la orice ora? Afla de ce se comporta asa si in ce masura il poti schimba!

1. Nu face niciodata prima miscare in pat


In timp ce sexul este la fel pentru majoritatea persoanelor, tactica difera de la persoana la persoana asa ca nu trebuie sa te sperii daca el este cel care vrea sa se simta dorit. Unora le place sa fie ei cei care conduc insa pentru altii faptul ca faci tu prima miscare este vazut ca pe un lucru caruia nu poate sa-i reziste. Partea proasta este ca vei ajunge sa  te simti tu cea neatragatoare.


Cum rezolvi?


Secretul tuturor problemelor din dormitor este comunicarea. Sexul nu este o "febra" misterioasa de care nu mai poti scapa, desi poti simti asta cateodata. Vorbiti despre ceea ce va place si ce nu va place fiecaruia si ce imbunatatiri puteti aduce vietii voastre sexuale. Atata timp cat se simte dorit, va fi de acord.

 

2. Prefera sa se uite la filme porno decat sa faca sex cu tine.


Internetul a adus industria porno mult mai aproape decat ne-am imaginat si asta doar cu un simplu click. Desi poate parea un lucru normal, pericolul este foarte mare daca imaginile de pe ecran ajung sa inlocuiasca partidele de sex. 


Barbatii sunt creaturi solitare si nimic nu este mai reconfortant decat sa urmareasca filme cu alti oameni care fac sex. Lasat singur, izolarea lui va creste pana in momentul in care nu va mai ramane nimic din relatia voastra. Inspaimantator nu-i asa?


Vestea buna este ca, la fel ca orice dependenta nesanatoasa, obsesia pentru pornografie poate fi tratata, insa este nevoie de ajutor profesioanist indiferent de ce ar zice el.

 

3. Vrea sex in trei

 

Nu face decat sa dea glas celei mai comune fantezii a barbatilor. Probabil ca la fel de mult vrea o masina zburatoare insa nu insemna ca se asteapta sa-i faci rost de una. Din nefericire anturajul sau televizor pot avea o influenta destul de mare asupra lui daca incepe sa se imagineze in rolurile pe care le urmareste la televizor.


Daca nu devine prea insistent, nu e cazul sa te agiti prea mult. Barbatii iubesc ideea de a fi din cale afara de masculini asa ca isi imagineaza ca au nevoie de doua femei pentru a fi satisfacuti pe deplin. Ceea ce nu vrea este ca sexul in trei sa fie intre tine si doi barbati. Sugereaza-i asta si vei vede ca ii vei aduce masina zburatoare cu rotile pe pamant.

 

4. Pleaca intotdeauna dupa ce faceti sex


De obicei, dupa sex barbatii cauta un moment de singuratate pentru ca vor sa se gandeasca la cat de grozavi au fost in pat. Multi barbati fac asta pentru ca vor sa evite intrebarile din partea ta si discutiile despre cum te-ai simtit si cum sa imbunatateasca data viitoare. Din punctul lor de vede totul a fost perfect si nu trebuie sa mai discutati.


Daca ai impresia ca fuge de intimitate  si ca sa  va fi de acum incolo. Tu vei vrea sa vorbesti si el va vrea sa afle cu ce scor s-a terminat meciul de la televizor. Nu e destul ca si-a facut timp si pentru tine? ...


Trebuie sa te hotarasti daca ceea ce vrei de la viata este un barbat pe care nu te poti baza.

 

5. Nu este virgin, dar nu vrea sa se implice


Primul gand care iti trece prin cap este ca este homosexual. Chiar daca nu este asa, trebuie sa accepti ca nu este atras de tine din punct de vedere sexual si asta pentru ca nu te place, nu te iubeste sau nu se simte suficient de mult atras de tine incat sa faca sex inca. Daca ii acorzi putin timp poate il vei face sa iasa din colivia lui.


O alta varianta ar fi ca poate interpreteaza gresit interesul pe care i-l acorzi si asteapta sa faci tu primul pas. Fa o miscare si vezi ce se intampla.


(Ana Maria Vasilescu)



_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 16 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Ce este oare iubirea adevarata? Poti spune ca iubesti cu adevarat chiar daca tu si iubitul tau nu intretineti nici un fel de relatie sexuala? Cu siguranta acest gen de intrebari se nasc frecvent in mintea oricarei femei.

Cert este ca iubirea se poate exprima in nenumarate moduri si, fara indoiala, sexul, actul sexual este unul dintre ele. Nu este suficient insa sa faci sex si sa spui ca iubesti. Acel sex prin care iti arati sentimentele de iubire fata de partenerul tau este plin de pasiune. Te daruiesti trup si suflet lui, si el tie.

Actul sexual, in sine, are doar jumatate de valoare. Momentele de preludiu pline de pasiune dinainte si imbratisarile si mangaierile de dupa completeaza intregul.

 

Cum este cu sexul fara dragoste?

Exista si el, asta nu poate fi negat, chiar daca parerile si optiunile vizavi de acesta abordare sunt impartite. Sexul ocazional este privit mai mult ca o necesitate fizica. Aventurile de-o noapte, sau de-o luna, se bazeaza pe o relatie dezinteresata, detasata, fara emotie si fara implicatii sentimentale.


Placere exista, pasiune poate fi...dar iubire nu (sau cel putin nu exista intr-o prima faza).


Tu ce crezi? Poate exista dragoste adevarata fara sex, sau sexul este elementul "cheie" al unei relatii?

Andreea Neştian




_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 15 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Sexul este o adevarata placere, o desfatare in extaz pentru oricare dintre noi! Dar te-ai gandit ca aceasta "activitate" iti asigura  sanatate de fier si chiar o silueta de invidiat?

Sexul are nenumarate beneficii:

O "repriza" nebuna de sex asigura o mai buna oxigenare a celulelor si stimuleaza activitatea organelor interne.

Stres? Tot sexul ii vine de hac! Satisfactia obtinuta este benefica pentru minte si pentru sistemul circulator. In plus, nivelul hormonal este reglat iar tu ai o nesfarsita stare de bine...

O partida de sex pasional echivaleaza cu o sedinta de fitness sau cu 15 minute de jogging. Si este mult mai placuta, nu? In timpul unui raport sexual arzi circa 200 de calorii. Iti antrenezi, astfel, muschii fesieri, pe cei ai coapselor, pe cei pelvieni, muschii bratelor si pe cei abdominali.

Mai mult sex inseamna un libido mai crescut; sansa de a simti placerea creste cu fiecare partida.

Numai 20 de minute de sex de trei ori pe saptamana reduc riscul aparitiei unei boli de inima.

Sexul iti mentine dantura sanatoasa - lichidul seminal este bogat in minerale care fortifica dantura -, intareste sistemul imunitar si inlatura durerile menstruale.

Tu ce mai astepti?



_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 15 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Vrei sa incerci ceva nou cu partenera ta? Vrei sa eliberezi bestia sexuala din ea si adaugi o doza de necunoscut in partidele voastre de sex?

Fa lucrurile mai interesante si, in loc sa ii spui verde in fata ca e plictisitoare si nu te mai satisface indeajuns, planuieste niste jocuri sau situatii in care sa o implici si care sa se termine obligatoriu cu o partida fierbinte de sex.



Schimbati rolurile


Data viitoare cand vrei ca ea sa fie ceva mai dominatoare in pat, roag-o sa faceti schimb de "personaje in timpul preludiului. In felul acesta ea devine sefa si, cine stie, s-ar putea sa ii placa, iar tie cu atat mai mult. Va trebui sa fie ea cea care ia decizia pentru "una mica" (pe care o poti lungi cat vrei tu, pana la urma) si tot ea sa decida ce urmeaza in jocul vostru. Cine stie ce fantezii pe care le ai or sa ti se implineasca? Merita sa incerci, mai ales ca in felul acesta s-ar putea sa scapi de "povara" de a gasi tot timpul noi metode de a mentine satisfacuta.




Mancare si sex


Pregateste si tu, macar o data, o cina si astepat-o sa vina de la munca, fara sa stie nimic. Ai grija ca in meniu sa fie feluri la care va puteti folosi mainile. Dulciurile, fructele, salatele sunt foarte bune. Plus ciocolata... cat mai fluida asfel incat sa fie nevoita sa o linga... Cand sunteti la masa, foloseste-te de fructe si frisca sau orice alt sos. Linge-ti degetele, joaca-te cu limba pe boabele de struguri din salata de fructe, ofera-te sa o hranesti tu si murdareste-o intentionat pe buze, pe piept cu frisca sau ciocolata. Atentie totusi sa nu mananci prea mult ca sa poti sa te bucuri de pasiunea de dupa.



Poker pe dezbracate


Desi e o metoda folosita des, nu ar fi rau sa o puneti in practica, jucand doar voi doi. Stabiliti de la inceput numarul de articole de imbracaminte pe care sa le purtati, acelasi numar pentru amandoi, si, de fiecare data cand unul dintre voi pierde o mana, trebuie sa renunte la ceva ce poarta. Tensiunea sexuala care se acumuleaza nu poate duce decat la orgasm. Cand sunteti amandoi (aproape) goi, schimbati miza. Cel care castiga o mana cere favoruri sexuale celuilalt.

Atentie: daca e cazul, scoate-ti sosetele de la prima mana pierduta, nu de alta, dar daca ramai gol si cu sosetele in picioare s-ar putea sa o bufneasca rasul si se cam duce de rapa totul.


Pune-o sa adopte un anumit look


Daca ti-ai dorit intodeauna sa se imbrace si sa poarte intr-un anumit fel - ca o asistenta, o profesoara sau orice iti trece prin cap, acum ai sansa sa iti vezi viusul cu ochii. Bineinteles ca trebuie sa poarte cat mai veridic, sa intre cat mai bine in pielea personajului. Mai tarziu vei reusi tu sa intri pe sub pielea ei. daca ea iti va satisface dorinta, asteapta-te sa iti ceara sa te transformi, la randul tau, intr-un pompier, politist sau maseur. Bineinteles, tu trebuie sa fii primul care adiuce vorba despre jocul acesta pentru ca ea sa se simta apoi libera sa iti ceara sa te transformi in fantezia ei.




Scrie-i mesaje pe spate


unul dintre cele mai interesante si usor de pus in practica jocuri sexuale este sa incerci sa scrii pe spatele sau fesele ei, cu degetelul, fara nimic altceva, mesaje sexuale pecare ea trebuie sa le identifice. Daca ghiceste ceea ce scrii, are dreptul sa iti ceara orice favor sexual isi dorest. daca greseste, si sunt foarte mari sanse sa o faca, ai dreptul la ore intregi din ceea ce ai scris.


Fiti doi straini


Dati-va intalnire in oras, intr-un bar dar purtati-va ca si cum nu v-ati cunoaste.  Ajunsi la bar o vei vedea aratand mai fierbinte ca niciodata. Abordeaz-o exact cum ai face cu o straina si vorbiti nimicuri. Cumpara-i un pahar, sau mai multe, din bautura ei preferata si roag-o sa te insoteasca la tine. Cand zice da (orgoliul tau va da pe dinafara mai ales daca toata scena se desfasoara in fata celorlati barbati care, fii sigur ca au remarcat-o) du-o acasa si pune-ti in scena cea mai tare partida de-o noapte din viata voastra. In mod sigur vi se va parea ciudat la inceput, dar cand ajungeti acasa si "o puneti" va veti simti ca prima data.


E destul de greu sa mentii o relatie mult timpul in stadiu de "noua" asa ca nu e nimic gresit in a incerca sa o condimentezi cu mici jocuri. Toate acestea va vor ajuta sa alimentati o relatie care e deja pe placul amandurora.



_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 15 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Cat dureaza actul sexual perfect?

In ciuda a ceea ce ati putea crede, cele mai satisfacatoare partide de sex nu dureaza cateva zeci de minute, una sau mai multe ore. Specialistii spun ca actul sexual perfect dureaza intre 3 si 13 minute, lucru care contravine opiniilor clasice conform carora femeile in special au nevoie de ore in sir pentru a se simti complet satisfacute din punct de vedere sexual.

Doi cercetatatori americani, Eric Corty si Jenay Guardiani, au efectuat un studiu in randul a 50 de membri ai Society for Sex Therapy and Research, intre care medici chirurgi, psihologi, medici de familie, asistente medicale etc., care s-au confruntat cu sute de pacienti de-a lungul timpului.

68% dintre acestia au indicat patru coordonate in ceea ce priveste durata unui act sexual, incepand de la penetrare pana la ejaculare: adecvat, satisfacator, prea lung si prea scurt. In medie, s-a stabilit ca durata adecvata inseamna 3-7 minute, durata satisfacatoare inseamna 7-13 minute, durata prea scurta inseamna 1-2 minute, iar durata prea lunga inseamna 10-30 minute.

Cu toate acestea, specialistii declara ca modul in care un barbat sau o femeie determina durata optima a unui act sexual depinde de diverse criterii personale: cultura, educatie, conceptii, valori, influente sociale, relatii interpersonale etc. Si astazi exista stereotipuri in privinta educatiei sexuale - multe persoane tind sa creada, de exemplu, ca partidele de "hard-sex" promovate in productiile porno se aplica si in viata reala.

In trecut, sondajele aratau ca un numar mare de respondenti si-ar fi dorit ca sexul sa dureze in jur de 30 de minute sau mai mult. Insa atat timp cat barbatii si femeile viseaza la nopti intregi petrecute facand sex salbatic, in care erectiile si orgasmele se succed precum scenele unui film erotic, va exista intotdeauna si reversul medaliei: dezamagire, confuzie si chiar aparitia unor disfunctii sexuale.



_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 15 ani
   
unleashed
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 667
e important ce faci inainte de sexul propriu-zis...iar asta poate sa dureze ore daca o faci din placere, din pasiune sau din dragoste...o femeie normala si totodata pretentioasa va recunoaste ca nici dimensiunea si nici durata actului propriu-zis conteaza, ci conteaza cum o aduci in starea vecina cu orgasmul, pt ca de acolo e mult mai usor...sexul nu incepe cu penetrarea, incepe cu mult inainte, incepe cu sucitul mintilor si a altor multe parti ale corpului inainte de actul in sine...nu trebuie decat descoperite partile corpului care odata abordate corespunzator transpun omul din starea de simplu practicant in generator si consumator de placere fizica si emotionala...sa starnesti pe cineva e usor, sa-l faci sa respire altfel si inima sa-i bata diferit tine de cat de multa pasiune pui si cat de multa comunicare a existat inainte...

inainte de orice studii stiintifice, clisee, teorii, complexe sau tipare, pt o relatie reusita comunicarea deschisa e absolut esentiala...o buna comunicare, o excelenta comunicare inseamna startul...din momentul ala nimeni nu va mai sta sa calculeze cat dureaza, pt ca nu vor avea timp pt asa ceva  ...un sex bun e ala care e bun, nu ala care e practicat ca la carte sau ca-n vise...


pus acum 15 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
"One night stand" este un subiect fierbinte in toate cercurile de prieteni. Barbatii se lauda in gura mare cu numarul femeilor pe care le-au "combinat", pe fiecare doar cate o noapte. Femeile nu ar recunoaste in ruptul capului, intr-un grup larg de oameni, ca au facut asa ceva.

Si, totusi, daca o fac, primesc imediat o eticheta... care nu-i tocmai buna de eticheta.

Iata o lista de argumente pro si argumente contra, pe care merita sa le punem in balanta (fiecare dupa caz, ce-i drept) inainte de a lua decizia de a ne avanta intr-o astfel de "relatie":

Argumente pro:

- mereu ti-ai dorit sa faci ceva spontan si acum ai ocazia perfecta;
- e de preferat ca nici macar sa nu va prezentati si sa faceti schimb de numar de telefon sau alte date personale;
- poate fi micul tau secret, pe care sa nu-l stie nimeni;
- experimentezi locuri si pozitii noi;
- seamana perfect cu actorul/cantaretul tau preferat;
- pare genul interesat doar de sex, deci nu te va bate la cap pentru o a doua intalnire;
- poti fi total dezinhibata in prezenta lui si iti poti descoperi noi talente pe habar nu aveai ca le ai;
- nu conteaza unde, ce lucreaza si cati bani are in cont;
- daca iese prost, macar stii ca n-o sa-l mai vezi;
- iti face numai complimente si nu te mai gandesti daca te minte sau nu;
- ii place la nebuie felul in care arati;
- in timpul actului sexual nu trebuie sa te preocupi si de el, ci doar de tine;
- imediat dupa, poti sa pleci acasa si sa adormi satisfacuta de momentul tau de nebunie;
- nu ai mai facut sex demult;
- n-o sa comenteze daca ai intrecut masura cu alcoolul.


Argumente contra:

- s-ar putea sa se lase urat daca nu va protejati, deci asta ar trebui sa fie primul lucru de care sa tineti cont;
- poate fi un psihopat/ucigas in serie si te-a ales pe tine drept urmatoarea victima;
- e impotent si pana reusesti sa faci ceva dispare tot cheful;
- poate este prieten cu o cunostinta de-a ta si va afla toata lumea ce ai facut;
- el filmeaza totul si apoi pune filmuletul pe internet;
- ramai cu o impresie foarte buna la final si ti-ai dori sa va mai intalniti;
- e sado-masochist sau are preferinte sexuale mai ciudate;
- ai o relatie serioasa si vrei sa te razbuni pe partener, dar aceasta metoda nu este deloc cea indicata;
- te razgandesti pana ajungeti in pat si el te bruscheaza si ajungi victima unui viol;
- in niciun caz nu face asta daca esti virgina;
- vrei doar sa te lauzi in fata prietenilor;
- te da afara in pielea goala din casa sau pleaca si ia drept "suvenir" ceva valoros din casa ta.

Desigur, ambele liste raman deschise pentru completari!

sex "one night este subiect fierbinte toate cercurile prieteni. barbatii lauda gura mare Radio Whiteheaven Original

12.9KB


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 15 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Asa cum fiecare dintre noi este unica in felul in care arata, tot asa este unicat si modul fiecareia de a se comporta in pat. Inca de la inceput, nu putem nega ca scopul relatiei sexuale este placerea, iar placerea maxima este ceea ce definim noi ca fiind orgasmul.

Pentru unele dintre noi este foarte usor sa ajunga la orgasm, cu mai mult sau mai putin ajutor din partea partenerului. Pentru altele este mai dificil sau doar necesita "mai mult de lucru". Si din aceasta cauza am invatat noi sa mimam orgasmul.

Sunt altii insa carora le pasa. Si atunci cand iubitul nostru face parte din categoria acestora din urma, ca sa nu se simta vinovat ca placerea nu a fost reciproca, ne-am decis sa preintampinam aceasta situatie si sa mimam orgasmul.

Pentru ca noi sa nu ne simtim prost

Discutiile noastre pe tema sexului sunt inepuizabile. Fiecare avem grija sa povestim prietenelor cat de romantice, pasionale, colorate, nebune, fierbinti, etc. etc. sunt noptile de iubire cu iubitii, mai ales atunci cand discutam de 3,4..7 orgasme.

Pe de alta parte, si barbatii cauta sa se laude cu reusitele lor. Asa ca, spre "binele" amandorura, am decis noi sa mai mai "adaugam" din cand in cand, cate 2,3 orgasme pe langa cele reale.

Pentru ca asa trebuie sa se termine

Asa cum spuneam la inceput, orgasmul este scopul. Asa ca, daca la final, el ne intreaba daca ne-a placut, si raspunsul este "Nu!", parca nu e tocmai bine.

Pentru ca nu vrem sa fim urate

Poate parea incedibil, dar sunt unele dintre noi care aleg sa mimeze orgasmul din vanitate - daca s-au uitat in oglinda in timpul unei partide de sex si pur si simplu nu le-a placut cum arata atunci cand sunt foarte excitate.

Astfel, ele sunt cele care evita intentionat sa ajunga la orgasm si, in cazul in care considera necesar, se prefac ca le place la nebunie.

Pentru ca pur si simplu asa avem chef

Sunt unele dintre noi care nu acorda prea multa importanta sexului in cuplu, drept pentru care orgasmul nu este ceva care sa le preocupe pe ele in mod special. Daca insa acest aspect conteaza pentru pertenerul lor, atunci sunt dispuse sa "produca" unul sau mai multe orgasme. 

In final, ideea de a mima orgasmul se contrazice cu ideea de sinceritate in cuplu. Desigur, ca dintr-o alta perspectiva, se poate spune ca noi alegem prefacatoria pentru ca ne pasa de sentimentele celui de langa noi: dacat sa se simta el dezamagit ca nu a reusit sa ne satisfaca, mai bine ne prefacem un pic.

Consecintele se vad insa in timp. Cu cat mimam orgasmul mai des, cu atat ne va fi mai greu sa-l experimentam pe cel real.

sex asa cum fiecare dintre noi este unica felul care arata, tot asa este unicat modul fiecareia Radio Whiteheaven Original

13.8KB


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 15 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Femeile acuza barbatii ca nu stiu sa iubeasca, iar barbatii acuza femeile ca vorbesc doar despre dragoste.

Barbatii fara sex dupa o singura zi se simt ca femeile dupa 20 de zile de sex. Barbatii sunt diferiti de femei. Nu sunt mai buni sau mai rai, ci doar diferiti.

Prin natura lor, barbatii sunt facuti sa caute cat mai mult sex, deoarece asa pot lasa mostenitori, pe cand femeile sunt facute sa fie admirate, si sa atraga masculi puternici si buni.

Femeile cauta calitate, iar barbatii cantitate, sunt de parere specialistii.

Iubirea este dovada ca femeia are nevoie de asigurare ca isi va creste copii pe mai tarziu. Pentru o femeie sexul este punctul culminant in relatia cu un barbat. Si barbatii fac dragoste, dar intr-un numar foarte mic.

Se poate trece de la sex la dragoste cu aceeasi persoana, insa de la dragoste la sex mai putin, deoarece atractia dintre doua persoane ar trebui sa existe inca de la inceput.

Se vorbeste ca atunci cand faci dragoste si iubesti alimentezi sufletul si trupul, iar cand faci sex hranesti corpul.

Sentimentele barbatilor sunt diferite de cele ale femeilor. Ei vad sexul ca un lucru primordial, pana sa ajunga la sentimente, daca ajung sa iubeasca asemenea femeilor



_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 14 ani
   
lupul_singuratic
Moderator

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 507
Pozitia misionarului

Pozitia misionarului este de obicei prima pozitie in care cuplurile isi incep viata sexuala. In aceasta pozitie femeia sta intinsa pe spate cu picioarele departate si barbatul deasupra ei. Aceasta pozitie e adesea preferata de cupluri pentru calitatea ei romantica, datorita contactului direct si a faptului ca se pot saruta si privi in ochi.

Pozitia Ancora

Ancora, este una dintre pozitiile relaxante pentru femeie. Aceasta se aseaza pe spate cu o usoara inclinatie pe partea dreapta iar barbatul ingenuncheaza in fata ei, ridicandu-i piciorul stang si asezandu-l pe umar. In Ancora, femeia are un control limitat, barbatul fiind cel care dicteaza ritmul actului sexual. Cu toate acestea, pozitia este deosebit de relaxanta, clitorisul fiind stimulat la extrem si, cu putin efort, chiar punctul G. Astfel, femeia poate ajunge mai repede la orgasm, chiar daca la inceputul actului pot aparea dureri, datorita unghiului de penetrare. Totodata, beneficiind de o libertate de miscare mai mare, barbatul poate stimula femeia prin mangaieri sau sarutari repetate.

Pozitia Capra

In pozitia Capra, femeia se aseaza in genunchi, apoi se apleaca in fata sprijinindu-se pe coate. Barbatul o penetreaza de la spate, in genunchi. Pozitia este extrem de populara si relaxanta pentru ambii parteneri, cea mai stimulata parte a corpului femeii fiind clitorisul. Barbatul are libertate de miscare mai mare, de aceea el poate stimula suplimentar alte parti ale corpului femeii precum sanii sau spatele, profunzimea penetrarii ramanand la latitudinea partenerilor. Pozitia este recomandata si pentru ca ii confera barbatului un control mai mare asupra alegerii momentului ejacularii, prin urmare, actul sexual se poate prelungi.

Pozitia 69

Pozitia 69 este una din cele mai cunoscute pozitii. Ea ofera o mai mare placere prin faptul ca permite stimularea orala concomitenta a organelor genitale a ambilor parteneri. Unul din parteneri va sta intins pe spate in timp ce celalalt va va sta deasupra lui rotit insa la 180 de grade. Aceasta pozitie mai are si alte variatii. In care ambii parteneri pot sta pe lateral, unul dintre ei in picioare sau pe scaun in timp ce il va sustine si pe celalalt.

Pozitia Fluturele

Fluturele este o pozitie destul de grea pentru femeie, care sta culcata pe spate cu picioarele desfacute intr-un unghi mai mare de 90 de grade. Barbatul ingenuncheaza intre picioarele ei, in timpul actului sustinand-o cu mainile de fund si ajutand-o sa-si ridice bazinul. Avand in vedere marimea unghiului la deschiderea picioarelor, recomandam pozitia doar femeilor sportive cu usurinta in miscare. Desi incomoda, pozitia Fluturele le permite ambilor parteneri miscari simultane, cu un plus de efort fizic din partea barbatului. Acesta este insa stimulat sulpimentar, excitatia vizuala fiind maxima, datorita pozitiei care-i permite observarea femeii.


_______________________________________
Traieste-ti viata ca si cum fiecare fapta a ta ar deveni lege universala. – Immanuel Kant

pus acum 14 ani
   
lupul_singuratic
Moderator

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 507
Ce prefera barbatii in materie de sex?

Barbatii nu sunt focalizati doar pe penetrare. Iata care sunt preferintele barbatilor in pat!

Felatia:  barbatilor le place sa li se faca felatie, inainte de orice altceva! Chiar daca parca mai ieri era o practica sexuala tabu, ea a devenit astazi una din cele mai frecvente. De ce? Pentru ca ea implica o pozitie dominatoare a barbatului, fiind inca asociata cu libertinajul.

Preludiul:  o sansa pentru doamne: mangaierile care preced actul sexual conteaza si pentru domni! Odata cu dobandirea maturitatii, sexul devine mai mult cerebral decat mecanic. Dorinta creste mai greu, deci preludiul este extrem de benefic pentru ambele sexe.

Cunnilingus-ul: Echivalentul feminin al felatiei, cunnilingus-ul este foarte apreciat de barbati, dar si de femei! Femeile au mai des orgasm pe aceasta cale decat prin penetrare. Ori barbatilor le place sa-si satisfaca partenerele!

Varierea pozitiilor: in Kamasutra se gasese un numar infinit de pozitii, dintre care majoritatea dintre noi practicam doar maximum 5. cu toate astea, barbatilor le place varietatea, caci doar schimband pozitia ei isi pot descoperi partenera sub cu totul alte unghiuri!

Femeile care isi exprima placerea:  barbatilor le e greu sa-si dea seama ce le place sau ce le jeneaza pe partenerele lor. De aceea, le plac femeile care stiu sa-i ghideze.

Surprizele:  barbatii adora lucrurile noi, tocmai de aceea poftesc la alte femei. Pentru a-l mentine mereu indragostit de tine, surprinde-l cu o coafura noua, un stil vestimentar inedit, o deghizare, o camera redecorata

Dominarea:  si barbatii vor sa se simta uneori ca niste obiecte sexuale! De aceea, le plac femeile dominatoare, care stiu sa preia initiativa si sa-i duca pe drumul cel bun.

Tinutele sexi: Barbatii considera ca femeile care au desuuri sexi au facut un efort pentru a-i satisface. Un mic sfat: pastreaza o parte din desuuri pe tine in timp ce faceti dragoste, asta il va excita la maximum!

Filmele eroticeFilmele XXX excita imaginarul si ne permit sa avem fantezii fara a incalca propriile limite!


_______________________________________
Traieste-ti viata ca si cum fiecare fapta a ta ar deveni lege universala. – Immanuel Kant

pus acum 14 ani
   
sherys
Membru

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 95
Ce zice barbatul din fiecare zodie dupa ce-a facut sex?

Berbec: Super, hai s-o facem din nou!
Taur: Mi-e foame, paseaza o pizza!
Gemeni: Ai vazut pe undeva telecomanda?
Rac: Cind ziceai ca ne casatorim?
Leu: Zi ca n-a fost fantastic !
Fecioara: Na, ca mi-ai dat de lucru si acum trebuie sa spal cearceafurile!
Balanta: Mi-a placut, pentru ca ti-a placut si tie.
Scorpion: Poate c-ar trebui sa te dezleg inainte sa plec…
Sagetator: Nu ma suna, ca te sun eu!
Capricorn: Ai cumva o carte de vizita?
Varsator: Acum, hai s-o facem fara haine pe noi.
Pesti: Cum ziceai ca te cheama?



pus acum 13 ani
   
masajerotic124
Membru nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 2
9 lucruri pe care nu le stiai despre barbati si sex:

1. Sperma captiva?
2. Oxitocina afecteaza si barbatii
3. Orgasmul… sau lipsa lui ar putea preveni cancerul de san la barbati
4. Mai mult testosteron, mai putin sex
5. Poti ghici "dimensiunea" unui tip dupa degetele lui?
6. Barbatii se indragostesc mai repede decat femeile
7. Familia afecteaza testosteronul
8. Moartea in timpul sexului are un prototip
9. Stimularea anala le place si lor


pus acum 13 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Chiar daca iti este usor sa discuti despre diverse subiecte de natura sexuala cu prietenii tai, sunt anumite lucruri pe care iti este prea rusine sa le discuti cu cineva. Sunt cateva "griji" de natura sexuala pe care majoritatea femeilor le au.

Sunt suficient de stramta acolo jos?

Dimensiunea vaginului nu este aceeasi la toate femeile, logic. Este foarte probabil ca partenerul sa simta mici diferente intre tine si o alta fata, fosta iubita de exemplu, dar nu este un subiect care trebuie sa te streseze.
Diferenta este foarte mica si nu are legatura cu placerea actului sexual. Daca el se plange ca "e destul loc acolo", cel mai probabil problema tine de dimensiunea penisului sau.
Te ingrijorezi ca o data cu inceperea vietii sexuale si cu "uzura", vaginul tau va deveni mai... larg? Organul  sexual feminin este foarte elastic si nu se va "lasa" in urma actelor sexuale. Singurul lucru care ii poate modifica dimensiunea este nasterea unui copil. Chiar si in acest caz, schimbarile nu vor fi majore.
Pentru a putea controla ceea ce tu crezi ca este o dimensiune prea mare, fa cat mai multe exercitii Kegel. Incordeaza si apoi elibereaza muschii pelvieni (cei care controleaza fluxul urinar). Poti exersa oricand, recomandat fiind sa faci aceste exercitii zilnic. Beneficiile pe termen lung nu sunt de neglijat: iti vei putea controla muschii si in timpul actului sexual si chiar vei avea parte de orgasme mai intense.

Vorbele "murdare" ma sperie

Multe dintre filmele XXX pe care barbatii le privesc contin scene in care "masculul" foloseste agresiuni verbale pentru a-si domina partenera. Probabil si partenerul tau incearca sa faca acelasi lucru, avand in minte imaginile din filmele "deocheate". Nu este neaparat un lucru rau, dar daca te simti deranjata sau ofensata, spune-i acest lucru, dupa ce terminati partida "murdara". Daca el nu nu iti vorbeste urat si nu te jigneste, si nici nu ar trebui s-o faca, in mod normal, inseamna ca iesirile sale din timpul sexului nu sunt atat de grave.
Discuta cu el si, pentru data viitoare, sugereaza-i ce cuvinte ar putea folosi. Barbatii vor ca femeile sa fie fericite in pat si o data ce afla ca fac ceva ce nu le place, inceteaza sa mai faca acel lucru, sau, cel putin, asa ar trebui.

Nu cred ca-i place tehnica mea orala

Poate ai observat ca partenerul tau nu este prea incantat de ideea de sex oral sau nu pare deloc fericit cand te indrepti inspre acel loc. Daca ai dreptate in legatura cu lipsa lui de entuziasm, inseamna ca sunt posibile doua lucruri: fie ai devenit un mic "robotel" care face fix aceleasi lucruri de fiecare data, fie se gandeste ca o faci din obligatie.
Atitudinea conteaza enorm si este cheia unei relatii sexuale "ca la carte". Fii entuziasta, arata-te nerabdatoare si fii sexy in timp ce o faci, bineinteles daca aceste trairi sunt reale. Iubitul tau va reactiona imediat la atitudinea ta si se va lasa dominat, din placere.


Imi place ca ma palmuieste si ca ma trage de par in timp ce facem sex, dar nu stiu cat e de normal

Studiile specializate au aratat ca peste 70% dintre cupluri sunt doritoare sa incerce ceva "pervers". Cateva palme aplicate peste fund sunt un semn ca puteti sa va simtiti bine si sa va distrati in acelasi timp. Cand esti excitat, corpul elibereaza endorfine care face ca plesnitul sa se simta foarte placut. Lucru valabil si pentru trasul de par. Asta nu inseamna ca iubitul tau este violent sau ca isi doreste sa te bata.
Daca el nu face aceste lucruri de fel, ii poti arata ce iti doresti foarte usor: in timp ce il saruti trage-l usor de par. Poti chiar sa ii aplici, usor, o palma, in anumite momente. Sigur va prinde aluzia.

Imi iubesc prietenul, dar am fantezii cu o femeie

Nu e cazul sa iti pui la indoiala sexualitatea daca ai avut un vis erotic cu o femeie. Sexualitatea feminina este mai putin rigida decat cea masculina, deci este normal ca femeile sa se simta atrase (si) de persoane de acelasi sex.
In loc sa ignori visul, te poti folosi de el. Povesteste-i iubitului tau ce ai visat, in detaliu.

Cateodata, cand am orgasm, iese si urina

In timpul unui orgasm, se elibereaza o cantitate mica de lichid pe care multe femei il confunda cu urina. In fapt, lichidul este considerat ca fiind "ejacularea feminina". Nu ai cum sa-l impiedici sa apara, insa daca te vei stresa de fiecare data in privinta lui, este foarte posibil sa nu mai ajungi la orgasm.
Daca esti foarte convinsa ca este vorba de urina, desi este aproape imposibil in cazul femeilor tinere, mergi la toaleta inainte de sex. Daca partenerul tau este "ingrozit", asigura-l ca el face mai multa "mizerie" cand termina.

Ma masturbez zilnic si mi-e teama ca devin dependenta de vibrator

Vestea buna: nu esti dependenta de un obiect si nu trebuie sa renunti la obiceiul tau intim. Vestea rea: poti ajunge sa "abuzezi" de micul tau prieten si iti va fi mai greu sa savurezi la adevarata valoare un act sexual normal. Astfel apare pericolul de a avea dificultati in a avea orgasm cu un barbat, tu fiind obisnuita sa il ai foarte usor cu un vibrator.
Solutia ar fi sa iti folosesti mainile, cel putin jumatate din timpul in care te masturbezi, chiar daca va dura mai mult pana sa ajungi la orgasm. In plus, in zilele in care te vezi cu iubitul, renunta la vibrator. Trairile pe care le ai alaturi de un barbat nu pot fi niciodata comparate cu cele avute cu un obiect pe baterii.




_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 13 ani
   
elenamagic
Membru nou

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1
mdA,,,,ce sa zic...nu sta acolo nu ti-e bine...take care

pus acum 13 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 13 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Citind azi dimineata bloguri,m a tras de atentie un subiect despre care am tot auzit vorbindu se.Fata mea nu vrea sa mai faca sex. Ok , nu vrea , am inteles, dar care sunt cauzele.La inceputul unei relatii toate s bune si frumoase,exista chimie din plin si faci sex oricum , oriunde , numai sex sa fie , placere sa iasa.Odata cu trecerea timpului calitatea si cantitatea se schimba, intervine rutina, intervine plictiseala, de a avea acelas permanent si constant partener este destul de dificil si in aceste conditii sexul nu mai este la fel de  fascinant cum nici partenerul nu mai are acelas farmec.Daca pentru o pustoaica sa faca sex este tot una cu a face orice altceva pentru o femeie matura lucrurile sunt diferite, ea are cu totul si cu totul alta viziune asupra unui act sexual. As dori sa spun ca si ambianta si preludiul au un rol deosebit de important insa nu intotdeuna trebuie sa existe, stiu ca multi nu vor fi de acord cu mine, spun asta pentru ca nu intotdeuna avem chef de sex linistit la lumina lumanarilor sau cu o muzica de ambianta , sunt momente in care ni se urca la cap si un sex mai agresiv este binevenit, insa asta in cazul in care cei doi iubiti se cunosc foarte bine si stiu cand este binevenit un astfel de sex. In aceeasi masura atat femeile cat si barbatii mai doresc in pat si sa fie dominati si sa fie jucati pe degete si ametiti , nu numai dezmierdati sau sarutati. Exista multe momente si trebuie profitat la maximum de ele , crendu se o atmosfera propice pentru starea aceea , de moment. De altfel exista momente cand dupa o zi grea , mangaierile sunt cele mai indicate , orice fel de brutalitate poate sa faca numai rau .Exista mai rar insa exista in viata oricui momente in care sunt excitati la maximum,cand sunt ca niste pisoi alintati si atunci daca partenerul nu stie sa se comporta acesta stare dispere a fel de repede cum a venit, trebuie o mare atentie la limbaj cat si la gesturi. Astea toate sunt numai un mod de a face o relatie mult mai placuta si cu siguranta vor duce la o cunoastere aprofundata a partenerului si la  o iubire mult mai intensa intre cei doi in cuplu.In felul acesta nu se vor mai intampla acele refuzuri din partea partenerilor care , daca nu sunt intelesi in pat cu siguranta vor vedea sexul ca pe o corvoada si l vor refuza in mod constant, trebuie lasate la o parte complexele si trebuie deschis discutat despre ceea ce doreste fiecare n pat , fara comunicare nu se poate face niciun fel de relatie , nici macar sexuala, ca sa stie partenerul ce vrei trebuie sa i spui , sunt si persoane care nu pot spune , nu pot vorbi deschis despre sex si atunci ar trebui macar sa incerce sa gaseasca alta cale, de  a arata ce doresc .Va doresc sex placut)
A, nu este vorba sa i spui ce vrei , este vorba ca asa din cand in cand sa mai faci o aluzie ceva daca ti doresti ceva special.


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 13 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
5 motive care te opresc de la sex cu iubitul


Potrivit statisticilor, in zilele noastre, tot mai multe cupluri au o activitate sexuala foarte redusa. Iar motivele care te impiedica sa faci sex cu iubitul sunt variate si, uneori, chiar surprinzatoare.

Patul nu te mai trage la sex cu iubitul
Desi se stie ca patul ar trebui folosit doar pentru somn si sex, multi citesc un ziar, se uite la televizor sau se joaca cu laptopul. Toate acestea, insa, afirma health.com, citat de ziare.com, afecteaza viata sexuala. Evita, pe cat posibil, tot ce nu e legat de sex, atunci cand te-ai bagat in dormitor. La nevoie, poti sa incerci si sexul "cu programare". La inceput poate fi ciudat, dar nu uita ca "pofta vine mancand!".

Nu te mai simti bine in pielea ta
Daca kilogramele au sarit de medie, ar fi bine sa te gandesti la o cura de slabire. Un studiu arata ca 37% dintre femeile care au slabit se simt mai sexy. In plus, o greutate normala este benefica si pentru sanatate, nu doar pentru libido. Daca, insa, nu sunt foarte multe kilograme in plus, s-ar putea sa vorbim doar de complexe exagerate. Nu uita ca parti ale corpului care ti se par tie dezgustatoare, pentru barbati pot fi incitante sau pot trece neobservate. Cel mai bine ar fi sa il intrebi pe el ce parere are.

Pe iubitul tau il cam doare-n cot de sex
Uneori se poate intampla ca tu sa ai dispozitie pentru sex, iar el sa nu raspunda prezent. Motivele pot fi multe. Nu mai este foarte implicat emotional, isi doreste ca tu sa fii mai aventuroasa sau pur si simplu nu intelege mesajele trimise de tine. E bine sa va lamuriti despre ce simtiti si ce doriti, insa cu finete si cu multa grija. Conversatiile pe tema asta nu sunt usoare si trebuie facute cu tact.

Esti prea deprimata pentru o partida de sex
Este un lucru sigur ca atunci cand esti deprimata, libidoul scade foarte mult. Cateva sedinte la psiholog sau psihoterapeut , exercitiile fizice sau chiar "nesimtirea" fata de cele ce te inconjoara pot ajuta foarte mult. Daca ajungi la medicamentele impotriva depresiei, iar acestea au dus la o scadere si mai mare a dorintei sexuale, vorbeste cu medicul pentru a-ti schimba tratamentul.

Te-ai indragostit de vibrator
Chiar daca pare amuzant, "indragosteala" de vibrator poate aparea la femeile care il folosesc, deoarece simpatica jucarie sexuala e mult mai accesibila, tot timpul la indemana si nu face nazuri. Partea proasta e ca lucrul asta reprezinta o problema si cel mai bine ar fi sa discuti cu un terapeut. Un pic de "condiment" in viata sexuala, niste pozitii noi nu strica nimanui. Poti chiar sa iti convingi partenerul sa folositi jucarii sexuale impreuna. S-ar putea sa-i placa.

sex motive care opresc sex zilele noastre, tot mai multe cupluri activitate sexuala foarte redusa. Radio Whiteheaven Original

26.6KB


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 13 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Anul 2010 a fost plin de realizari in domeniul cercetarii sexuale. Studiile au incercat sa gaseasca raspunsuri dilemelor despre relatiile ditre barbati si femei.

Iata cateva dintre cele mai interesante descoperiri, citate de cotidianul cancan .

1. Amanarea primei partide de sex duce la o relatie mai puternica

Nu sari in pat din prima. Daca ai rabdare si nu faci sex repede cu noul iubit acesta poate fi al tau pentru totdeauna deoarece te va aprecia mai mult.

2. Infidelitatea dauneaza grav sanatatii

3. Petrecerile de craciun provoaca infidelitati

4.Tinerele fac sex si totusi raman virgine

Poti sa fii virgina si pana la 30 de ani, asta daca practici doar sexul oral. Conform unui studiu, 96% dintre studenti fac sex oral, iar dintre cei care nu au avut deloc contact vaginal, 23 % practica sexul oral.

5. Femeile practica din ce in ce mai mult turismul sexual

6. Femeilor le place sa ofere si sa primeasca sex oral

7. Suntem din ce in ce mai perversi

8. Sportul este mai bun pentru performantele sexuale decat filmele porno

9. Femeile devin dependente de partenerii lor

10. Femeile cu IQ-ul mai mic sunt atrase de barbatii batrani si bogati

Oamenii de stiinta au gasit raspunsul la intrebarea de ce unele femei se simt atrase de domnii mai in varsta, dar care au un cont considerabil in banca. De vina este nivelul scazut al IQ-ului.

11. Barbatii urati sunt mai fertili decat cei frumosi

12. Femeile sunt atrase de barbatii cu par facial

13. Prea mult sex duce la incompetenta la serviciu - Cercetatorii au descoperit si un dezavantaj al sexului practicat mult si des: este atat de eficient impotriva stresului incat isi scade capacitatea de concentrare de la scoala sau de la locul de munca.

14. Femeile frumoase mimeaza cel mai adesea orgasmul

15. Orgasmul femeilor este cu atat mai intens cu cat portofelul barbatului este mai gros


Andreea Nestian

sex anul 2010 fost plin realizari domeniul cercetarii sexuale. studiile incercat gaseasca raspunsuri

24.8KB


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 13 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Din cauza vietilor noastre din ce in ce mai ocupate, sexul a ajuns foarte jos pe lista "to-do", dar sexul neprogramat si rapid poate stimula foarte mult relatia ta si te poate binedipune.

Crezi ca nu ai timp pentru sex? Fie ca ai cinci, zece sau 15 minute libere, iti dam cateva idei pentru a avea parte de un sex rapid si distractiv.

Sex cand ai doar 5 minute

Sa ai orgasm in cinci minute sau mai putin este destul de ambitios, pentru ca femeilor le ia mai mult timp sa ajunga acolo. Dar daca nu ai foarte mult timp la dispozitie putina planificare poate ajuta.

Gandeste-te la sex

Gandeste-te la o scena de sex cateva ore inainte, iar pentru a te ajuta un pic trimite-i iubitului un mesaj in care sa-i spui ce vrei sa faci cu el sau ce ai vrea tu sa-ti faca.

Ce te excita?

Nu te astepta la un sex cu penetrare, ganditeste-te la ceva care te excita - ar putea fi modul in care el te tine in brate, cum iti saruta gatul sau chiar cum se uita cu subinteles la tine.

Intra in starea de spirit necesara

Petrece-ti putin timp gandindu-te la un scenariu sexy - poate o partida de sex buna pe care ai avut-o ultima data - sau chiar poti citi ceva sexy.

Nu te dezbraca

Pastreaza-ti hainele pe tine si ghideaza-i mainile pentru a te stimula prin lenjerie.

Incearca cateva jucarii

Un vibrator poate fi o modalitate foarte buna pentru a obtine o partida de cinci minute de sex si nu trebuie sa-l folosesti doar pentru clitorisul sau vaginul tau - sanii, sfarcurile si penisul lui sunt, de asemenea, sensibile la vibratii.

Sex cand ai doar 10 minute

Foloseste un lubrifiant

Majoritatea barbatilor pot avea o erectie in doar cateva secunde, dar pentru femei este mai complicat. Pentru a avea parte de o partida de sex buna, iar vaginul tau nu este suficient excitat incearca sa folosesti un lubrifiant.

Incearca alte tipuri de sex

Nu te gandi doar la sexul cu penetrare. Iti amintesti cat de incitante pot fi alte tipuri de atingere? Toate aceste lucruri conteaza pentru o sesiune de sex fierbinte, de asemenea! Foloseste-ti numai mainile si degetele, distreaza-te cu vibratorul sau incearca sexul oral.

Nu te stresa

Nu te gandi ca ai avut o zi mai proasta sau ca este dezordine in dormitor.

Sexul rapid se refera tocmai la faptul asta: sa uiti de tot si sa traiesti momentul, sa-ti satisfaci pofta. Daca astepti momentul in care amandoi aveti chef, momentul in care nu sunteti stresati sau cand ati terminat toate treburile, s-ar putea sa asteptati mult timp!

Nu te gandi numai la orgasme

Da, orgasmele sunt importante, dar nu este realist sa te astepti sa ai unul de fiecare data cand faci sex - mai ales daca este vorba de o partida de 10 minute. Bucura-te de aceste momente si aminteste-ti ca aceasta partida de sex rapid te va tine la foc mic pana data viitoare cand vei face sex - si atunci vei fi gata sa fierbi!

Sex cand ai doar 15 minute

Seteaza-ti starea

Mareste posibilitatea de excitare prin modificarea imprejurimilor, stinge lumina, schimba camera sau pune muzica ta preferata.

Alege-ti pozitia preferata

Daca ai numai 15 minute la dispozitie, asigura-te ca incerci o pozitie care stii ca iti place. Pentru majoritatea femeilor, pozitiile in care ele sunt deasupra sunt cele mai bune. Pentru altele, pozitiile din spatele le stimuleaza punctul G. De asemenea, pozitiile practicate doar pe o jumatate de pat si cele in care femeia este pe masa sau birou cu fata la partener ( pe care le poti incerca si in bucatarie) sunt foarte bune pentru un sex rapid.

Uda-te

Fugi in dus - nici macar nu trebuie sa-ti scoti toate hainele! Hainele ude pot adauga sex-appeal, indiferent de forma si dimensiune.


Ruxandra Ionita

sex din cauza vietilor noastre din mai ocupate, sexul ajuns foarte jos lista dar sexul rapid poate Radio Whiteheaven Original

23.2KB


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 13 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Fanteziile sexuale decodate


Statisticile confirma ca opt din zece femei se folosesc de fanteziile sexuale pentru a ajunge la orgasm. Dar oare ce inseamna in realitate aceste ganduri erotice?

Psihoterapeutii au studiat amanuntit fanteziile sexuale, atat ale femeilor cat si ale barbatilor si au ajuns la concluzia ca ele sunt, de fapt, vise erotice de zi, dar cu un efect imediat asupra organismului: presiunea sangelul creste, ritmul inimii se mareste si trupul devina mia sensibil la atingeri. In plus, se pare ca pentru femei, cu cat fanteziile sunt mai dese cu atat dorinta sexuala este mnai mare.

Iata explicate patru dintre cele mai comune fantezii sexuale ale femeilor.

Fantezia 1: Sex in public

Ai putea crede ca a visa ca faci sex intr-un loc public inseamna ca ai o dorinta ascunsa de a te face remarcata, insa aceasta fantezia ar putea semnifica exact contrariul. Fie ca te visezi in plina actiune la birou, in taxi sau in toaleta unui club, temerea ca ai putea fi vazuta este cea care iti alimenteaza incantarea.

"Gandul ca ai putea fi vazuta sau prinsa de cineva iti face corpul sa elibereze endorfina - substanta produsa de anumite celule ale sistemului nervos central, avand proprietati analgezice. In combinatie cu oxitocina, hormonul eliberat in timpul excitatiei, efectul este garantat" explica sexpertii. O serie de studii au scos la iveala faptul ca, desi nu este cea mai comuna fantezie a femeilor, sexul in public este una dintre cele mai excitante.

Aplicarea acestei fantezii nu este imposibila. In cazul in care te gandesti sa-i propui partenerului tau asa ceva, trebuie mai intai sa te asiguri ca nu incalci vreo lege. Legislatia din tara noastra are cateva prevederi legate de manifestarile sexuale in locuri publice.

Spune-i partenerului tau ca intotdeauna ti-ai dorit sa faceti dragoste pe plaja sau pe balconul hotelului si puteti incepe actiunea acolo ca sa o continuati in interior - asigurandu-te astfel ca nu va expuneti prea mult.

Chiar si acasa poate deveni "in plublic", daca alegeti ca loc de desfasurare pervazul ferestrei.

O alta varianta ar fi sa adaugi inca un "ochi" in dormitor. Porneste o camera de filmat si lasati-va purtati de val.

Gandul ca esti filmata iti va spori sentimentul de extaz.

Ai grija sa stergi imediat filmarea ca sa nu risti ca ea sa ajunga in mainile cui nu trebuie!

Fantezia 2: Sex cu un strain misterios

Vrei sa stii care este explicatia barbatului fara chip si fara nume care apare in visele tale?

Sexpertii sustin ca femeile sunt nascute pentru a-i face pe barbati fericiti si se straduiesc atat de mult sa faca acest lucru incat cateodata viseaza sa scape de aceasta indatorire si sa se lase prada tentatiei.

In plus, visul unei partide cu un strain este o modalitate de a incalca regulile, fara sa fii, de fapt, infidela. Faptul ca traiesti in minte o aventura de-o noapte, cu un barbat pe care nu-l cunosti, te face sa te simti bine fara ca actiunea ta sa aibe consecinte negative asupra relatiei tale.

In cazul in care vrei sa vorbesti cu partenerul tau despre aceasta fantezie ar trebui sa abordezi subiectul cu delicatete. Cu siguranta el nu va fi prea incantat de ideea ca tu iti imaginezi ca ai pe altcineva in pat.

Ai putea sa ii propui un joc erotic in care sa va deghizati si sa va prefaceti ca va intalniti pentru prima data, iar intalnirea sa se termine in pat. Puteti folosi diverse accesorii, de la peruci, la haine si parfumuri diferite.

Fantezia 3: Sex in trei

Intr-o comparatie indrazneata, sexul este ca micul dejun: acelasi bol de cereale in fiecare dimineata devine prea banal, asa ca ai nevoie sa adaugi ceva nou si imediat devine interesant. Fanteziile cu un al treilea partener in pat (barbat sau femeie) sunt destul de comune si dovada a dorintei de experiente sexuale noi.

O serie de cercetari desfasuarte de psihoterapeutii din Toronto au aratat ca femeile s-au excitat mai mult atunci cand au privit fotografii cu femei dezbracate, decat atunci cand li s-au aratat imagini cu barbati goi, fara insa a se concluziona ca sunt lesbiene.

"Foarte multe femei se extita la gandul de a exploata trupul altei femei si facand asta in compania propriului partener le face mai putin timide" se arata in rezultatele studiului.

In foarte multe cazuri decizia de a aduce o a treia persoana in pat s-a dovedit fatata pentru relatie. Asa ca, daca iti doresti sa vorbesti cu partenerul tau despre aceasta posibilitate va trebui sa o faci deshis, fara menajamente. Daca el este incantat de aceasta idee va trebui sa va puneti de acord si asupra persoanei. O varianta mai putin riscanta de a "condimenta" o partida de sex este sa amplasati oglinzi in dormitor. Imaginile, din diferite unghiuri, ale trupurilor voastre in timpul actiunii vor aduce o perspectiva noua asupra actului sexual in sine.

Fantezia 4: Dominatoarea

Cand in viata ta reala seful este mereu cel care iti impune reguli la locul de munca, prietenii iti dau mereu sfaturi despre cum sa te porti, nu e de mirare ca visezi sa preiei controlul in dormitor, spun specialistii.

O astfel de fantezie este destul de comuna si inofensiva, pentru iti permite sa experimentezi mental ceea ce iti lipseste in realitate.

Daca ai o astfel de fantezie s-ar putea sa ai supriza ca partenerul tau chiar sa o aprecieze. Barbatii au momente cand adora sa fie dominati, pentru ca ii elibereaza de tensiunea inerenta a gandului ca trebuie sa se ocupe ei de tot. Orgasmul tau este satisfactia lui finala!

In cazul in care va decideti sa puneti in practica aceasta fantezie ar trebui sa stabiliti dinainte un set de regului si limitele pana la care sa va intindeti cu jocul. Spre exemplu, in loc de catuse foloseste o esarfa, acre se poate desface mai usor; in loc sa-l legi de pat, aseaza-l pe scaun, ca sa-i permiti o mobilitate mai mare. 

Andreea Nestian

sex fanteziile sexuale confirma opt din zece femei folosesc fanteziile sexuale pentru ajunge orgasm.

48.4KB


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 13 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Dubla provocare: Dubla penetrare

Daca vrei sa experimentezi lucruri noi in materie de sex, in afara de jocuri erotice, pozitii sexuale noi si fetisuri, poti incerca dubla penetrare.

Daca vrei sa incingi lucrurile in dormitor o poti incerca alaturi de doi parteneri (incadrandu-se in categoria sexului in grup) , dar o poti realiza si cu ajutorul jucariilor sexuale.

Dubla penetrare poate fi atat vaginala, anala, cat si orala.

Cea mai des intalnita este cea anal-vaginala, cand femeia este penetrata atat in vagin, cat si in anus. Poarta numele si de "Sandwich". Poate fi realizata atat cu doi parteneri, cat si cu vibratoare sau cu ajutorul degetelor, in pozitia denumita sugestiv "shocker", cand doua degete sunt introduse in vagin si unul in anus.

Penetrarea dubla a anusului poate fi facuta cu doua penisuri sau cu alte obiecte sexuale si se mai numeste si dublu-anala. Citeste mai multe despre sexul anal!

Penetrarea simultana cu doua penisuri sau jucarii sexuale a vaginului mai este denumita si dublu-vaginala.

Dubla penetrare mai poate fi realizata si oral-anal sau oral-vaginal, cand femeia face sex oral, sau chiar deepthroat, in timp ce este penetrata si la nivel vaginal sau anal de un alt partener sau de o jucarie sexuala. Citeste mai multe despre deepthroat!

Dubla penetrare este foarte populara in pornografie, insa este dificil de spus cat de populara este in general, in viata de zi cu zi.

Pozitiile in care poti fi dublu penetrata sunt doggy style, in lateral, stand pe spate sau pe burta sau fiind prinsa intre doi parteneri, de aici venind denumirea "sandwich". Citeste aici care sunt pozitiile sexuale pentru o penetrare cat mai adanca!

Indiferent daca ai doi parteneri, numai unul sau folosesti strict  jucarii sexuale, organele sexuale trebuie intens lubrifiate. Vibratorul folosit in anus nu trebuie folosit in vagin si gura, din cauza riscului imens de a contracta infectii si diverse boli.


Ana-Costina Constantinescu

sex dubla provocare: dubla penetrare daca vrei lucruri noi materie sex, afara jocuri erotice, Radio Whiteheaven Original

30.6KB


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 13 ani
   
Pagini:  1 2  

Mergi la