WHITEHEAVEN
Pentru zile ostenite, pentru nopti nedormite, pentru suflete stinghere, pentru femei, cum deopotriva pentru barbati! Un fel de cafenea in care sa ne citim pe noi intre noi, si ziarul! Singurul loc unde BUNUL SIMT si INTELIGENTA sunt ridicate la rang de ..lege!
Lista Forumurilor Pe Tematici
WHITEHEAVEN | Reguli | Inregistrare | Login

POZE WHITEHEAVEN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
draghici_elena2000
Femeie
24 ani
Dambovita
cauta Barbat
24 - 62 ani
WHITEHEAVEN / AICI STAM LA O CAFELUTZA. / HOROSCOP Moderat de egon, kipsing, unleashed
Autor
Mesaj Pagini: 1
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Horoscopul iernii

In aceasta iarna, viata amoroasa a tuturor zodiilor este palpitanta. Se vor schimba partenerii sau se vor lega noi relatii. Latura materiala nu va fi una stralucita, avand in vedere cheltuielile care vor fi facute de de Sarbatori, iar sanatatea va fi cu dus si intors. Asa ca, mare grija, la excesele alimentare!

Berbec
Nu trebuie sa te mai grabesti atunci cand vine vorba de a-ti impartasi viata altor persoane. Nu te poti increde in oricine pentru ca poti ajunge sa fii dezamagit/a de atitudinea celor din jurul tau! In viata sentimentala, stabilitatea este cuvantul cheie. Vei avea parte de Sarbatori fericite, in compania celor dragi. Atentie insa la cheltuielile pe care le vei face!

Taur
Iarna aceasta vei cauta dragostea in locul potrivit! Taurii singuri isi vor intalni partenerul mult visat, iar cei care au deja o relatie vor realiza persoana de langa ei este ceea ce au cautat. Este foarte probabil sa iti petreci Sarbatorile la munte, alaturi de prieteni. Nu iti neglija insa familia, pentru ca ar putea iesi cateva certuri pe aceasta tema!

Gemeni
La mijlocul lunii Decembrie este foarte posibil sa reintalnesti o persoana de sex opus din trecut cu care sa vrei sa incerci sa ai o relatie. Este bine sa te gandesti de doua ori la deciziile pe care urmeaza sa le iei in aceasta perioada, mai ales cand vine vorba de finante. Ai tendinta de a cheltui foarte mult, pentru lucruri inutile!

Rac
Vei avea parte de schimbari dramatice in viata amoroasa. O decizie majora  te va face fie sa legi o noua relatie de dragoste, fie sa renunti la cea in care esti implicat/a. Dupa data de 20 decembrie si pana la finalul anului vei intra intr-o cursa contracronometru pentru a pune la punct toate detaliile pentru Craciun si Revelion. In luna Ianuarie vei avea probleme financiare, insa te vei redresa rapid.

Leu
Nu vei avea chef de nimeni si nimic in aceasta perioada, mai ales de o relatie... Incearca sa te calmezi si sa te gandesti la ce solutii ai ca sa iesi din aceasta stare. Pregatirile de Sarbatori te coplesesc si simti nevoia sa fii in compania prietenilor apropiati, care iti pot da o mana de ajutor in toate actiunile pe care le intreprinzi. In primele lui ale lui 2012 vei avea parte de o crestere fulminanta de salariu sau de o avansare in cariera.

Fecioara
Vrei o relatie serioasa, un partener cu care sa iti petreci linistit/a Sarbatorile de iarna. Te-ai saturat de aventuri si te-ai decis sa pleci in cautarea partenerului ideal. Astrele sunt benefice din acest punct de vedere, asa ca poti fi incununat/a de succes! S-ar putea sa intri intr-un mic conflict cu o ruda apropiata in luna Ianuarie a anului viitor.

Balanta
In aceasta perioada vei capata reputatia de a fi cea mai romantica persoana din anturajul prietenilor tai. Vei incepe luna Decembrie cu mult calm, te vei bucura de micile flirturi si de iesirile in oras cu apropiatii. Atentie insa la bani! Nu chestui in exces pentru ca vei avea nevoie de o suma relativ mare la incaputul anului, in perioada 15-30 ianuarie.

Scorpion
Este perioada in care trebuie sa fii linistit/a la birou si in care va trebui sa fii cat se poate de productiv/a. In a doua jumatate a lunii Decembrie vei intalni o persoana cu care vei lega o relatie de stransa prietenie, daca nu chiar amoroasa. Luna Ianuarie vine cu datorii in urma cheltuielilor de Sarbatori, pe care vei reusi sa le achiti in timp util.

Sagetator
Esti indragostit de ideea de a fi indragostit si de aceea simti nevoia sa ai pe cine aproape. Vei intalni o astfel de persoana, insa ca sa o tii langa tine, va trebui sa fii mai ingaduitor/-e. Daca esti deja implicat/ a intr-o relatie serioasa, partenerul tau de viata iti va intelege toanele. De asemenea, te va ajuta sa faci toate pregatirile nececare pentru Craciun. O ruda apropiata iti va darui cu ocazia Sarbatorilor o suma importanta de bani.

Capricorn
In aceasta perioada vei avea o mai mare putere de actractie fata de sexul opus, asadar vei avea parte de experiente interesante. Vei incerca sa tii ascuns un secret, insa va fi destul de dificil. Prietenii apropiati se vor baga in intimitatea ta si iti vor pune atatea intrebari incat s-ar putea sa cedezi. In mod uimitor vei ramane cu bani in buzunar dupa Anul Nou, asadar vei intra in 2012 cu piciorul drept!

Varsator
Vei avea parte de mari schimbari iarna aceasta! Atat in viata amoroasa, cat si in cariera... Vei intalni o persoana care iti va placea destul de mult incat sa vrei sa legi o relatie cu ea. Va veti petrece impreuna Sarbatorile. Mare grija la bani! Oricant ai incerca sa o impresionezi nu arunca banii in stanga si in dreapta fara folos! Din Ianuarie vei gasi o noua sansa de a te evidentia la birou. Vei impresiona si, cel mai probabil, vei obtine o marire de salariu.

Pesti
Toata lumea te cunoaste drept persoana linistita si la locul ei. Ai mare grija de Sarbatori sa eviti excesele alimentare, dar si gustatul din bauturi fine, pentru ca ai putea schimba parerile celorlalti... si nu in bine! Nu vei avea probleme cu finantele, ba chiar vei darui cadouri persoanelor drage tie, vei pleca intr-o mica excursie la munte si tot vei mai avea bani de cheltuiala!

Ana-Costina Constantinescu

horoscop horoscopul iernii aceasta iarna, viata amoroasa tuturor zodiilor este vor schimba Radio Whiteheaven Original

22.4KB


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la