WHITEHEAVEN
Pentru zile ostenite, pentru nopti nedormite, pentru suflete stinghere, pentru femei, cum deopotriva pentru barbati! Un fel de cafenea in care sa ne citim pe noi intre noi, si ziarul! Singurul loc unde BUNUL SIMT si INTELIGENTA sunt ridicate la rang de ..lege!
Lista Forumurilor Pe Tematici
WHITEHEAVEN | Reguli | Inregistrare | Login

POZE WHITEHEAVEN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
DEEA25
Femeie
25 ani
Mures
cauta Barbat
25 - 51 ani
WHITEHEAVEN / CURIER DE AMBELE SEXE / RAPORTUL CU LUMEA Moderat de egon, kipsing, unleashed
Autor
Mesaj Pagini: 1
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Cum accepti un homosexual

O persoana apropiata tie tocmai a scos la iveala secretul care-o facea sa se poarte asa ciudat si inexplicabil. Probabil inca nu iti vine sa crezi si incerci sa gasesti explicatii. In tot acest timp atitudinea ta ar putea fi una nepotrivita si chiar, mai mult de atat, poate lasa rani adanci in sufletul celui drag.

Mai jos gasesti cateva sfaturi si recomandari care te-ar putea ajuta sa te descurci mai usor in relatia cu acea persoana:

Gandeste-te inainte sa reactionezi
Poti avea un soc puternic cand copilul, sora, prietenul cel mai bun se declara homosexual, iar sentimentele pe care le poti experimenta acopera o arie vasta: frica, regret, furie etc. Asteapta putin timp inainte sa reactionezi la vestile primite. Sunt toate sansele ca situatia sa nu fie chiar asa de rea si sa nu determine schimbari radicale. Evitand primele reactii emotionale poti face fata mai usor chestiunilor care apar ulterior.

Scrie despre temerile tale
Poti simtii furie, vina, resentimente sau frica si asta ca sa mentionez doar cateva. Inainte sa discuti cu el, o idee ar fi sa-ti notezi pe o foaie de hartie cum te face aceasta situatie sa te simti.

Ai grija cu sfaturile pe care le primesti
E preferabil sa nu ceri sfaturi sau comentarii decat de la o persoana care a trecut la un moment dat prin aceasi situatie ca si tine. Ceilalti s-ar putea sa-si exprime propriile lor nemultumiri sau sa proiecteze asupra ta trairile lor. Asta nu inseamna ca nu poti discuta si cauta sprijin la o persoana apropiata, dar nu trebuie ca asta sa afecteze relatia cu prietenul tau homosexual.

Vorbeste cu el
Faptul ca-l ignori sau il eviti nu va face ca problema sa dispara de la sine. Si lucrul de care el se teme cel mai mult acum este respingerea ta. Poate chiar sa se distanteze de tine si sa se simta abandonat. Tocmai de aceea a venit momentul sa stati jos si sa discutati despre ce simtiti amandoi.

Linisteste-i temerile
El se gandeste ca iti va pierde iubirea si ca nu-l vei accepta. Acesta este chiar motivul pentru care cei mai multi dintre ei nu recunosc decat foarte tarziu ca sunt homosexuali. Acum este timpul potrivit sa-l asiguri de dragostea si sprijinul tau.

Tine minte, il iubeai inainte sa afli ca e homosexual
Adu-ti aminte de cum era relatia voastra inainte sa afli ca e homosexual. In mod sigur stilul lui de viata va suferi modificari, dar asta nu inseamna ca-si pierde toate acele calitati care au stat la baza relatiei voastre. Faptul ca e homosexual e doar o parte a identitatii lui, la fel ca si culoarea ochilor sau preferintele culinare, nu trebuie identificat cu asta.


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
ultimatum
Vizitator



dupa parerea mea,chestia asta cu homosexualii sta cam asa:atat timp cat vor exista oameni ce vor implanta idei si concepte de atitudine vis a vis de acesti oameni,indiferent cat de bine intentionati sunt,simpla existenta a lor ii va face sa se simta complexati,discriminati,facand parte dintr-o categorie de oameni cu probleme speciale ce necesita tratament separat...cu toate ca atat timp cat ei sunt minoritari pe lumea asta vor constitui o categorie aparte,ei nu cer decat tratament egal in fata celorlalti:adica naturalete in atitudine si exprimare....

problema omului contemporan este ca judeca totul prin prisma sexualitatii,fie ca e vorba de un amic,partener de discutie,coleg de scoala sau serviciu,vecin,profesor,fotbalist,om de afaceri etc...daca intr-un timp problema rasiala trada limitarea tolerantei noastre fata de semeni,astazi unui om ii este greu sa stea la masa cu cineva fara sa se gandeasca la comportamentul respectivului in pat(sau lipsa comportamentului in pat)...d-zeule,daca e homosexual si stai de vorba cu el nu inseamna ca tb sa te si culci cu el! chestie mostenita din tzaraneasca gandire ca daca ai vazut-o cu ala,oare ce-o fi intre ei?(scuzati caracterizarea)...

idem pt orice situatie...ca e vorba de homosexuali,impotenti,frigide,virgini...ideea mi se pare simpla dar atat de greu de perceput totusi:un paralizat nu e paralizat pt ca refuza sa mearga,un orb nu e orb pt ca nu vrea sa vada....asa cum un homosexual nu e homosexual pt ca e incapabil sa iubeasca o femeie,asa cum un impotent nu e impotent pt ca refuza sexul(analog pt virgini),sau e virgin pt ca nu poate sa faca sex,ca nu e in stare sa iubeasca o femeie!

atat timp cat se va face diferenta clara intre rase,orientare sexuala,tipuri de practici sexuale si nu in ultimul rand bani,omul nu numai ca va stagna sau va risca sa involueze,ci va permite neohittlerilor sa ne conduca


pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
astazi despre : IRITARE

"S-a deschis usa, a intrat o persoana noua. Dintr-o data parca imi vine sa nu mai respir, sa nu imi scot castile, sa nu raspund la intrebarea care mi se pune, sa nu ridic ochii pentru a privi in jur. Sa nu credeti cumva ca miroase urat, ca se poarta nepoliticos, ca are o mana diforma sau un ochi scos, desi la cum ma face sa reactionez parca le-ar avea pe toate acestea si ceva in plus!
Cu multa generozitate din partea naturii am fost dotata cu capacitatea de a simti nuante asa cum vulturul vede prada de la sute de metri. Si toate simturile intrate in alerta imi spun ca acea persoana ma irita, si o face atat de tare incat imi vine sa ma scarpin ca sa o indepartez. Daca m-ar pune cineva sa imi justific rational reactia nu as putea - chiar pare o persoana normala, dar ceva din atitudinea sa mi se pare complet dezgustator. Atat de dezgustator incat nu reusesc sa ii gasesc nici o calitate si am doar termeni negativi sa o descrie. Sa fie oare modul in care pune accent pe silabele cuvintelor, sa fie trecerea mainii prin par, sa fie aerul trist, sa fie zambetul? Toate justificarile pe care le-as putea da nu au nici o valoare, nu reusesc sa surprinda care este chiar acel lucru care ma face sa reactionez astfel. Vad cu uimire ca altii o plac, sau sunt indiferenti. Indiferenta as vrea sa fiu si eu dar toate sistemele intra in alerta si imi cer sa fac ceva, orice, numai sa scap de prezenta nedorita.
Singura modalitate in care reusesc sa inteleg astfel de impulsuri sunt prin antagonie cu faptul ca ai un sentiment de placere atunci cand te afli in prezenta unor anumite persoane. Nici aici nu ai putea da prea multe justificari. Dar nici nu ti se cer - sentimentele pozitive sunt acceptate fara sa iti pui prea multe intrebari. Daca esti curios totusi poti afla ca exista cateva teorii mai mult sau mai putin stiintifice care iti spun ca esti atras de catre persoanele care ar fi potrivite genetic pentru reproducere. Pacat ca asta reduce lumea la parteneri sexuali, adica la un anumit sex, o anumita varsta. Eu as merge pe ideea ca iti face placere sa stai langa persoane care te complimenteaza. Nu este vorba de faptul de a spune cuvinte dragute, ci pur si simplu prezenta lor langa tine te face sa privesti intr-un mod pozitiv pe tine, viata, clipa pe care o traversezi. Este la mijloc o compatibilitate care te face sa intelegi si sa aprobi, iar daca esti expansiv chiar sa aplauzi, aproape tot ceea ce vine din partea celuilalt.
Daca cam asa stau lucrurile cu placerea atunci prin antagonie iritarea iti arata ca te afli in prezenta unei persoane care te face sa simti amenintate valorile care iti sunt dragi. Si nu este o amenintare directa, ca atunci ai fi furios, defensiv, ci una mult mai subtila, ca si cum alegerile inconstiente ale caracterului celor doua persoane ar fi imposibil de armonizat. Cam generoasa aceasta natura care nu tine cont de logica si ma creaza atat pe mine cat si pe opusul meu!
In toata aceasta argumentare nu gasesc decat un singur defect - daca acea persoana ma irita, deci in starturile cele mai profunde nu suntem compatibile, cum e posibil sa nu o irit si eu pe ea? Adica pe langa faptul ca este enervanta are si simturile atat de tocite incat nu intelege ce ii transmit? Nu de alta, dar as prefera sa nu ma suporte si sa stea cat mai departe de mine!" (SURSA:electronica)


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
da_si_nu
V.I.P.

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 64
despre nesuferiti....

nu stiu ce are..dar nu il plac..desi incearca sa fie dragut...
nu am ce sa-i reprosez......
dar nu imi plac " energiile" degajate" de el in atmosfera...

ati intilnit asa ceva ?


pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
am intalnit si vom mai intalni! ar fi interesant de stiut care e defapt cauza potrivit careia o persoana devine greu de acceptat..,de tolerat! ...sau, altfel spus : "nesuferita"!

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
some_body
Membru

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 62
Nu am nimic cu homosexualii. Cred ca Ei sint insa mai buni decit ELE. Doar si pentru faptul ca ei capata 'feminitate', iar ele incearca sa fie 'dure', masculine, nu doar in amor ci si in gesturi.

_______________________________________
Sometimes is necessary to listen the silence...It may tell more...

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
hmmm Ambele categorii, deopotriva de nefiresti! Parerea mea...desigur...

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
Ketonal
Radio Whiteheaven Original

Din: cucuta de sus
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 715
Nefiresti....da....dar printre noi....

raportul lumea printre noi.... Radio Whiteheaven Original

2KB


_______________________________________
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
ce stii si refuzi sa spui??? fa_mi o lista si inainteaz_o spre luare la cunostinta ! (ca sa stim de cine sa ne ferim unii dosul! altii...fata! ))))

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
kipsing
Moderator

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 812
Calitatea ochiului prin care vezi lumea...

Un mare iluminat (avatar), David Hawkins, spune in cartea sa " Sinele -Realitate si Subiectivitate" ca ceea ce am crezut a fi Eul nostru nu este altceva decit "o acumulare de perceptii"! Teoria lui Hawkins desfiinteaza "stiinta Eului", in mod special folosita in psihologie pentru a explica psihicul si comportamentul uman, dar si perceptia noastra care ne spune ca sintem "cineva sau ceva" ori ca sintem... ceea ce facem, ceea ce gindim, ceea ce simtim. Asa cum spuneam ieri, gindurile noastre sint mai degraba "ale tuturor", iar ceea ce credeam a fi senzatii, emotii si sentimente personale par a fi - potrivit teoriei lui Hawkins - perceptii colective. Aceasta teorie va modifica pina la radacini conceptia noastra despre lume si viata si, cu timpul, va induce modificari substantiale la nivelul conceptelor pe care le sustinem astazi pentru a ne explica si sustine realitatea. Notiunea de vinovat va disparea din constiinta viitoare (chiar daca nu se va intimpla miine, ci incetul cu incetul, ca un proces care inalta constiinta si o duce spre evolutia ei catre adevar), pentru a fi inlocuita de ceea ce s-ar putea numi analiza contexului si a conditiilor in care au loc evenimentele. Responsabilitatea tuturor celor implicati in crearea evenimentelor va lua locul vinovatiei, iar oamenii vor studia contextul si conditiile care au dus la producerea unui eveniment pentru a le evita... altadata. Daca - intr-adevar - Eul omenesc este o acumulare de perceptii, atunci noi nu vedem lumea, nu analizam o lume obiectiva, cit ceea ce percepem/credem/vedem/simtim ca este lumea, noi insine sau orice avem in fata. Nu vedem realitatea, cit ceea ce credem ca este realitate. Nu descriem niciodata cum este un om, cit... cum percepem ca este. Puterea propriei noastre perceptii si calitatea ei descrie lumea pe care o vedem, asa incit obiectivitatea, ceea ce numim Adevar in viata de zi cu zi, dreptate, frumusete, uritenie, intuneric, lumina sau orice altceva arata la ce nivel percepem noi insine in fiecare moment. Lucrul urit pe care il descriem nu este altceva decit descrierea uritului pe care il percepem noi si nu uritenia acelui lucru. Si Iisus a spus ca "birna se afla" in ochiul care vede paiul din ochiul altuia. Este aici o descriere simbolica a subiectivitatii perceptiei, a faptului ca ceea ce descriem se ascunde in interiorul nostru, iar ceea ce vedem este ceea ce putem sa vedem, nu ceea ce este cu adevarat. In spatele capacitatii noastre de perceptie se afla, insa, cimpuri energetice de atractie, care descriu cu acuratete nivelul de adevar la care se afla constiinta noastra. Astfel, cu cit vedem mai mult drama, frica, agresivitatea, violenta si uritenia, cu atit mai mult avem sa ne gindim la faptul ca ne aflam pe cele mai joase niveluri ale constiintei. Pe masura ce nivelul constiintei noastre evolueaza, ni se reveleaza frumusetea, iubirea, puterea iertarii si a compasiunii, iar la niveluri si mai inalte intelegem ca singurul lucru pe care-l avem de iertat este... perceptia noastra sau "paiul" pe care il proiectam ca birna in ochiul altora.

raportul lumea calitatea ochiului prin care vezi lumea...un mare iluminat (avatar), david hawkins,

13.2KB


_______________________________________
Ca sa inveti sa traiesti, iti trebuie o viata intreaga. (Seneca)

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la