WHITEHEAVEN
Pentru zile ostenite, pentru nopti nedormite, pentru suflete stinghere, pentru femei, cum deopotriva pentru barbati! Un fel de cafenea in care sa ne citim pe noi intre noi, si ziarul! Singurul loc unde BUNUL SIMT si INTELIGENTA sunt ridicate la rang de ..lege!
Lista Forumurilor Pe Tematici
WHITEHEAVEN | Reguli | Inregistrare | Login

POZE WHITEHEAVEN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
grecoaica Profile
Femeie
22 ani
Dambovita
cauta Barbat
22 - 45 ani
WHITEHEAVEN / TOT CE TZINE DE FRUMOS SI INFRUMUSETZARE / MODA Moderat de egon, kipsing, unleashed
Autor
Mesaj Pagini: 1
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Moda intre regula si exceptie

Abia formulate, regulile modei cad in desuetudine. Cu toate acestea, mecanismele ei, adesea greu de inteles, urmeaza reguli valabile pentru toate timpurile, iar exceptia efemeritatii exista numai pentru a confirma regula.

Daca am incerca elaborarea unei axiome, reiesind din multitudinea de reguli si formule descoperite de artisiti, pictori, filosofi, manageri, etc, am obtine in final ceva de genul acesta: mecanismul modei este foarte simplu in teorie, dar extrem de greu de pus in practica.

Poate va intrebati de ce am in inclus managerii in categoria celor care contribuie la conturarea unui trend, atunci cand acestia par a avea o activitate atat de lipsita de arta in sensul ei cel mai direct? Raspunsul este foarte simplu: opinia lor a devenit o necesitate, un soi de bariera, de trecerea careia depinde existenta sau nu a produsului finit. In concluzie, parintii modei sunt arta si economia.

Sursa de inspiratie a designerilor o constituie problemele puse in discutie la nivel global, intens mediatizate si apoi preluate intr-o alta forma, traduse in limba artistica a materialelor, a coletiilor vestimentare, a accesoriilor, a limbajului si comportamentului cotidian, ceea ce este moda de fapt! Mecanismele care asigura aceasta metamorfoza functioneaza la nivelul institutelor de moda.

Monitorizand stirile cele mai importante, majoritatea negative, specialistii acestor institute transforma informatia inestetica pe care o au la dispozitie intr-o serie de sugestii artistice. Haideti sa luam un exemplu pentru a vedea mai exact cum functioneza acest mecanism in realitate: nasterea si persistenta stilului vestimentar military. In ultimul deceniu mass-media este coplesita de stiri despre razboi si terorism, iar moda exploateaza in mod activ aceasta tema. Meritul pictorilor si al stilistilor este acela de a da un caracter ludic evenimentelor tragice, in speranta ca poate vor inlocui macar partial razboiul prin acest joc al costumelor.

O alta tema larg intalnita in moda este aceea a ecologiei. Ea persista in aceasta lume sofisticata in modurile cele mai surprinzatoare ? de la clasicul motiv al naturii expus traditional sau inovativ, pana la imprimarea materialelor cu elemente care ne aduc aminte de problemele ecologice cu care se confrunta comunitatile urbane si rurale.

Antiteza dintre adeptii globalizarii si cei care militeaza impotriva ei, este perceputa drept veritabila sursa de inspiratie de catre creatorii de moda, rezultatul fiind materializarea diverselor stiluri etno in colectii vestimentare de renume. Orientul devine din in ce mai cunoscut in Europa elitista si pe continentul tuturor viselor, datorita dinamicitatii cu care se dezvolta atat in plan economic, cat si in cel socio-politic. Din ce in ce mai prezenta este Asia si in colectiile vestimentare de pe marile podiumuri ale lumii. Tendinta de uniformizare sexuala a obiceiurilor, activitatilor si

comportamentului uman, maturizarea precoce a copiilor, urbanizarea ? toate acestea se reflecta cu succes in noile tendinte vestimentare.
Adesea, moda este blamata pentru faptul ca promoveaza idei vicioase, in timp ce aceasta nu face altceva decat sa reflecte ca o oglinda imensa, sa functioneze ca un barometru al starii societatii. In fond, orice provocare isi are raspunsul ei!

Pe de alta parte, moda este un produs al economiei. Influenta acesteia asupra modei a variat de-a lungul timpului, dar dorinta producatorilor de a avea un venit sigur si substantial a permis interferenta extra-artistica in conturarea materialelor si a modelelor vestimentare. Cu cat o idee este mai inedita, cu atat mai putini concurenti vor fi capabili sa o imite. Revolutia industriala si rolul insemnat pe care il are piata in circulatia marfurilor, au dat un raspuns previzibil in ceea ce priveste problema prioritatii dintre munca artistilor si cea a fabricantilor de materiale in determinarea tendintelor. Cei din urma exercita o influenta insemnata asupra modei, chiar daca numele lor nu sunt transformate in branduri de circulatie internationala.

In moda, sa fii primul inseamna sa fii inedit, sa promovezi idei care socheaza. Unicitatea, sau cel putin, impresia unicitatii nu este posibila in secolul vitezei fara tehnologii performante, capabile sa dea in scurt timp materiale de inalta calitate, atat in ceea ce priveste imprimeurile, culorile, cat si factura lor. Tendinta de a crea efectul exclusivitatii, nu numai a modelelor vestimentare dar si a materialelor, care sa fie perceputa de consumator drept unicat si care sa-i protejeze individualitatea intr-o lume care nu face altceva decat sa o anuleze, va persista inca multa vreme si va contribui la cresterea influentei economicului asupra modei.

Umbra vechilor probleme si preocupari va dainui, in timp ce vor aparea altele noi, economia si arta vor crea si vor sprijini in continuare aceasta masinarie fragila in aparenta, extrem de stabila in realitate, iar exceptiile vor ramane exceptii.

Se pare ca moda, spre deosebire de alte sfere ale culturii, reuneste in mod organic aspectul spiritual cu cel material. Poate ca acesta este motivul pentru care multi dintre noi o adora, trecand cu vederea doza de pragmatism care o caracterizeaza si supunandu-se regulilor ei schimbatoare. Specialistii stiu, insa, cat de exacte si crude sunt aceste reguli si numai cativa dintre acestia simt, cand si unde ele trebuie incalcate, astfel incat sa ia nastere o noua exceptie.


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Cum poti stimula simturile prin vestimentatie?
(Autor: Alexandra Anghelache)

Poti fi atragatoare prin insusirile tale native, dar poti de asemenea fi atragatoare prin hainele pe care le porti. Acestea pot sa imbie la mangaiere, ca blana unui pisoi, sau dimpotriva sa respinga, ca o armura metalica sau ca o coafura punk, tepoasa ca un arici.

Iata cateva sfaturi practice care te vor ajuta sa folosesti hainele pe care le porti in avantajul tau, actionand astfel direct asupra simturilor.

Senzatiile tactile
Cel mai puternic reactioneaza (direct, dar si starnit de imaginea vizuala) simtul tactil care ne informeaza asupra temperaturii, densitatii si structurii suprafetei diferitelor obiecte.

Senzatiile termice
Cele mai puternice senzatii tactile sunt cele legate de temperatura, acestea fiind receptionate cu toata pielea. Chiar fara a pipai un obiect, poti simti ca este cald sau rece numai dupa culoare. Rosul-portocaliul este legat de caldura si albastrul-verdele de racoare.
Astfel, daca vrei sa creezi impresia unei persoane "calde", placute incearca sa eviti culorile reci (albastrul, verdele, violetul) care te fac sa pari distanta si rece.

Senzatiile spatiale
Tot prin atingerea cu mana stabilim apropierea sau departarea, marimea si distanta. Senzatiile de spatialtate depind de alaturarea culorilor si de luminozitate. S-a observat ca o pata alba pe un fond negru pare mai mare decat o pata de aceleasi dimensiuni, dar neagra pe fond alb. Probabil ca stii deja asociatia tactila: luminos- aproape, intunecat-departe. Astfel daca vrei sa ascunzi kilogramele in plus este vital sa porti negru care subtiaza si nu alb care mareste.

Senzatiile ponderale
Greutatea se simte daca cantaresti in mana un obiect tras in jos de forta gravitatiei, deci tot tactil. Probabil ca prin asocierea cu densitatea aerului si a pamantului, valorile luminoase par sa se inalte,iar cele dense sa coboare. Asadar, daca folosesti o fusta sau o pereche de pantaloni intunecati vei comunica o atitudine sigura de sine "cu picioarele pe pamant", pe cand culorile deschise sau albul la baza siluetei sugereaza deplasarea usoara, sprintara.Daca vrei sa dai impresia de agilitate poti sa folosesti o culoare intensa pentru o curea mai lata.

Auzul
Auzul poate fi atras de clinchetul de clopotei, de bratari sunatoare sau mangaiat de fosnetul delicat al matasii. Daca vrei sa fii in centrul atentiei, iti recomand sa folosesti unul dintre accesoriile enumerate mai sus. Succesul este garantat!


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
Aary
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 288
on topic: - au revenit in moda masculina pantalonii tsigareta... suuuper (ma felicit pentru k nu i-am aruncat pe cei de acum 6-7 ani...)
- fularele si/sau esharfele sunt cam demodate... nu prea se mai poarta (cika e gay...) insa pe "praful" asta de afara mai bine gay decat bolnav
- pentru iarna, scurtele clasice cu guler sau cele marinaresti fac furori... sunt trendy si inlocuiesc cu succes si un sacou atunci cand dresscode-ul recomanda "jacket and tie" ...
- accesoriile de marochinarie si bijuteriile pe fond de maro/beige sau burgund sunt mai mult decat recomandate...

- la fete, negrul pe un fond de dantela si brizz brizz-uri simple face ravagii ...
- cika sa ai un mantou gris cu guler de blanitsa neagra si poale ornate cu dantela (lace) neagra e cam intr-un fel asha... (si nu invinovatesc... arata suuuper elegant )...
- in moda romaneasca s-au importat floricelele si fluturasii channel dar s-au aplicat ca o adevarata gradina sau un roi intreg de ganganii din pacate.. so.. mai low cika in sensul asta ... deja classicul domina
/ dolce&gabbana: "ia un pusti/pustoaika de pe strada imbracat/a in jeans & snickers, pune-i un sacou elegant si o cravata sau un taior de deux pieces si da-i drumul la opera si nu o sa bage nimeni de seama ca nu respecta un dresscode" ... sunt perfect de acord ... sa-i spunetsi asta lu' shefu'! hihihi va sinucide

PS - toate cele de mai sus sunt observate de mine prin calatoriile mele in jurul lumii/televizorului/mondenului ... nu reprezinta decat o opinie personala ...
- sa nu uit... n-ash purta tricou sau camasa roz nici sa ma pici cu ceara si sa ma sodomizezi ...

detrailes bahta lo!


_______________________________________
Pecca Fortiter!

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
wow, aary: esti Catalin Botezatorule ??

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
Aary
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 288
neee sunt doar purtator de tsoale! ma chinuie talentu' cateodata ji le aranjez cu bun gust dar nu intotdeauna imi iese pasientsa din lipsa de mijloace ... care este!

_______________________________________
Pecca Fortiter!

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
proasta impresia ta, aarycher! ...adicatelea, desi parem... sa stii ca nu umblam imbracati in pielea goala!

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
Aary
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 288
cam toate impresiile mele sunt proaste in acceptsiunea ta doc... asta nu ma impiedica insa sa am o opinie, nu?

_______________________________________
Pecca Fortiter!

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
desigur! ....sunt greu de inteles!...in acceptiunea mea, desigur!

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
Aary
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 288
desigur ...

_______________________________________
Pecca Fortiter!

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
se poarta negru! si daca nu macar ...gri,la dreacu'!

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
Aary
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 288
La mare moda : zambetul sarcastic ... neprimitor si fals ... acum cativa ani se auzea ca in Franta tocmai urma sa instituie o campanie guvernamentala a "zambetului" (nu mai stiu daca s-a si intamplat pana la urma...)...  Cica oamenii din servicii, cei care veneau in contact cu turistii si nu numai, nu le zambeau acestora iar consecinta fireasca  fiind desigur... scaderea veniturilor.

Gasesc ca se poate aplica si in cazul unui forum nu? PaX PaX!


_______________________________________
Pecca Fortiter!

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
astazi se poarta Soare! Soarele meu.

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
Aary
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 288
mi-am luat sacoul de catifea la care visam de mult ... mmmm

_______________________________________
Pecca Fortiter!

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
'ar trebui...sa_l uzi.... ( sa tzina!

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
Aary
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 288
daca-l ud dau in icter mecanic m-am tampit? e shic da'l draq ...   ma prende :P

Modificat de Aary (acum 18 ani)


_______________________________________
Pecca Fortiter!

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
...poate numai pentru ca...preferi sa te ..."festina lente" ..

...nu_ti place viatza "pe muchie de cutzit"?? RISCA icterul mecanic....si_ti uda...haina! Tine mai mult! Repet...


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
Aary
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 288
nu draga doc... sa fie bine pentru toata lumea o sa te las pe tine sa o uzi... cand o s'o prinzi ...

_______________________________________
Pecca Fortiter!

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
cand o sa_mi apartina, fii sigur ca asa voi face! Inca din prima secunda! Ca...vreau sa_mi tina! Pana..la capat!

PS.Apropiteru' tre' sa faca cinstea! Ca altfel NU SE PUNE !


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
astazi..se poarta Brahms! colorat! in alb...

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
Aary
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 288
azi se poarta shpritzu! hic... parerea mea!

_______________________________________
Pecca Fortiter!

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Sa fie cu Noroc! Daca_i cu vin alb...demidulce...o_la_la! Cin_Cin!

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
Aary
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 288
cin-cin era un soi de ciunga turceasca.... sau nu.... anywayz e off topic!

_______________________________________
Pecca Fortiter!

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
....si un soi de "noroc"...frantzuzit_romantzat!...

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
Aary
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 288
aaaa nu stiam...  la mine printre randurile din solar se zice a la votre!

_______________________________________
Pecca Fortiter!

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
....si "a la votre"..spus din sau din afara solarului ...e perfect valabila ca si ..urare, atunci cand se "ciocnesc" paharele !

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
Aary
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 288
hahaha pai altfel nu prea jtiu sa salut lumea... O vad mai bine prin fundul paharului gol ... efectul e cu mult mai interesant atunci cand in paharul ala nu a fost apa....  si in final zik sus si tare! La Capsha birjar.... iute k ie zaduf mare!!!!!!!

_______________________________________
Pecca Fortiter!

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
...am sa ma_mpiedic salutandu_te din 5 in 5 minute, birjar! ...Si_nca ceva: ...du_ma la bulivar! nu la capsa! ...ca si_asa sunt cu capsa pusa!

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
Aary
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 288
stiu

_______________________________________
Pecca Fortiter!

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
....inseamna ca_ti plac stirile! ...Mie..Vampire! cu Cola ! (mai nou! )

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
Aary
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 288
pacat de cola ...

_______________________________________
Pecca Fortiter!

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
mdeah!

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
Aary
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 288


_______________________________________
Pecca Fortiter!

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
...in noaptea asta se poarta ...Chopin!

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
Aary
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 288
iarna asta se poarta shoppin'

_______________________________________
Pecca Fortiter!

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
....iarna asta se poarta iubire! si flori.....de gheatza!

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
unic_k
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 893
in iarna asta se poarta ochelari de soare! de firme. ai soare, doc? sau te-abonezi la al meu?:dinti::rotfl:

pus acum 18 ani
   
Aary
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 288
iarna asta iubirea e pe garduri... ji florile nu mai sunt k altadata...

_______________________________________
Pecca Fortiter!

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
...nici noi nu mai suntem! ...ce pretentii s_avem...de la ...."restul"??...

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
Aary
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 288


_______________________________________
Pecca Fortiter!

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
pey....da! flori de gheatza....iubire...fara rosu_n obraz!?...Nu s_asortau! ....Asta denota faptul ca esti pudic, aary draga?

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Britney Spears, care acum citiva ani era idolul adolescentelor de pretutindeni, s-a transformat aproape peste noapte intr-o vedeta a prostului gust, care, in afara faptului ca e mama, nu prea mai are multe motive de mindrie. Viata sentimentala este un dezastru, dupa ce sotul ei si proaspatul tatic a decis ca mai vrea sa copilareasca putin si a parasit-o, pentru a bate in voie barurile si cluburile Hollywood-iene. Revenirea in plan muzical nu se intrevede, deocamdata. Iar look-ul cu care ne obisnuise nu mai e nici pe departe atractiv.

     Mr. Blackwell, un soi de guru in ceea ce priveste stilul vedetelor, chemat prin emisiunile americane sa comenteze stilul vestimentar al acestora, a plasat-o pe cintareata in topul celor mai prost imbracate staruri, din ultimul an. Unii ar fi tentati sa spuna ca stilul lui Britney a suferit mici ajustari ca urmare a maternitatii. Insa daca e sa ne gindim la Catherine Zeta Jones, in urma cu 2 ani, in seara Oscarurilor, cind, insarcinata in 9 luni a fost catalogata drept cea mai senzuala femeie din acea seara, atunci Britney nu prea mai are circumstante atenuante.

     De curind vedeta a fost fotografiata pe strazile din Malibu, purtind un top rosu cu decolteu adinc, transparent, lasind sa se vada pe dedesubt o pereche de sini saltind in ritmul mersului. Ca nici inainte de a fi insarcinata nu purta sutien, e un lucru deja stiut si multi au aclamat-o pentru asta. Acum insa, vedeta a acumulat citeva kilograme bune, iar faptul ca alapteaza ar trebui sa o determine sa poarte macar o bustiera. Parul nepieptanat si aspectul neingrijit au avut si ele o contributie la obtinerea acestui titlu deloc magulitor.

     Printre alte vedete aflate in top se numara si Jessica Simpson, asemanata cu o papusa Rapunzel, datorita felului provocator de a se imbraca, indiferent de ocazie si Renee Zellweger, care daca nu beneficiaza de sfatul unui stilist nu prea reuseste sa asorteze un top la o fusta.

     Ce sa-i faci, are si viata de vedeta inconvenientele ei, iar unul dintre acestea este felul in care sunt pindite zi si noapte, analizate si apoi ridicate in slavi sau, din contra, aruncate in gura leilor (stilisti si alti comentatori), de unde in mod sigur vor iesi cu imaginea zdrentuita.

moda britney spears, care acum citiva ani era idolul s-a aproape peste noapte intr-o vedeta Radio Whiteheaven Original

13.3KB


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Ochelarii reprezinta un accesoriu obligatoriu in special in sezonul cald. Vara, cand soarele este foarte puternic, problema se pune atat in termeni de a fi la moda cat si in termeni de sanatate a ochilor.

Din ce in ce mai multi producatori, atat cei consacrati, cat si cei care nu au reusit inca se se impuna puternic pe piata, iau in considerare calitatea lentilelor, pentru o protectie a ochilor cat mai eficienta.

Ce va fi in top vara aceasta, se poate echivala cu ce este in top pentru noi insine. Multitudinea de modele si de optiuni nu imping spre un anumit trend ci mai degraba lasa frau liber propriei imaginatii.

In culori indraznete sau temperate de arsita, cu forme caudate, futuriste sau clasice, sport sau eleganti, ochelarii de soare pot fi asortati oricarei tinute.

moda ochelarii reprezinta accesoriu special sezonul cald. vara, cand soarele este foarte puternic, Radio Whiteheaven Original

6.5KB


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 17 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Fashion Trends

Afla ce se mai poarta, cum se poarta si cand se poarta!
Variatiuni pe tema data
Look-ul urban, de zi cu zi, se feminizeaza, ajunge sa fie fin si fermecator, in contrast cu tendintele din sezonul trecut care puneau pe prim plan aspectul baietesc, dur. Forme sculptate rafinat, straturi elegante, suprapuse, precum si o larga paleta de nuante roz, mov si maroniu, sunt cerintele obligatorii pentru sezonul primavera-vara de anul acesta.

* se remarca hainele confectionate din straturi multiple de material care au la baza aceeasi culoare principala

* buzunarele sunt mai degraba detaliu, decat accesoriu inedit, cum au fost considerate pana acum; * sandalele decupate vor fi vedetele sezonului;

*pantalonii in trend vor fi cei largi, cu croiala neglijenta, precum si cei mulati pe picior si largi sus.

* accesoriile cele mai indicate sunt cele indraznete, iesite din tipare;

* materialele la moda sunt: bumbacul prespalat, matasurile fine si jerseurile foarte subtiri si delicate.

Taieturi scurte
Liniile si croiala se remarca printr-un aspect tineresc al taieturii, prin camasi sexy si culori indraznete.

*camasile mulate sunt din nou foarte la moda

Galbenul
Culoarea-vedeta a sezonului, se remarca prin nuante neobisnuite, fie foarte diluate, fie foarte tari. O tinuta excusiv de aceasta culoare ofera o aparenta naucitoare si foarte sic.

Sporty Look
Materialele sintetice, cu irizatii metalice, croite indraznet, urmand fidel linia trupului, acestea sunt ultimele dispozitii generale pentru adeptele acestui stil. Intr-o maniera urbana, stilizata, adaptata, stilul sporty devine un stil cu accente feminine, inedite.

* hanoracele cu o marime mai mica sau mai mare sunt foarte apreciate de catre designerii din toata lumea

* bluzele au un aspect hippie, cu tenta disco

* piesele asortate de tipul maleta uni cu vesta viu colorata sunt foarte trendy

* rochiile largi, din jerse sunt foarte la moda acest sezon

* asortarea inedita a materialelor, cum ar fi nylon-matase sunt o alegere foarte la moda

Aplicatiile manuale
Fie ca este vorba despre broderii fine, despre elemente aplicate sau de colaje de materiale adaptate manual, tot ce inseamna artizanal este foarte in trend. Efectul este unul revigorant si proaspat, oferind un aspect modern si sexy, original totodata.

Imprimeurile florale
De la imprimeuri indraznete la petale presate, totul este deosebit de apreciat de catre designeri. Bluze, rochii, fuste, pelerine cu motive florale, aplicatii de flori intregi si petale, culori vibrante si aspect feminin, delicat.

* rochiile lungi cu aplicatii de petale sau flori presarate adauga feminitate tinutei

* de la boboci la flori, orice varianta este permisa

* rochiile simple, cu tema florala sunt o alegere foarte la indemana, indiferent de momentul zilei

* o floare prosapata in par desavarseste look-ul si ii ofera originalitate

Genti si pantofi
Sezonul acesta uimeste prin formele indraznete si contrastante. De la tocuri subtiri, foarte inalte, la tocuri late si talpi groase, totul este permis, atata timp cat nu este conventional.

* se poarta gentile plic, din piei exotice

* deasemenea, gentile supradimensionate sunt inca la moda

* detaliile aplicate sunt foarte apreciate

* designerii introduc o noua tendinta, si anume gentile tip rucsac, mari, cu aspect nesimetric.

moda fashion trends afla mai poarta, cum poarta cand tema urban, zi, ajunge fie fin contrast Radio Whiteheaven Original

6.4KB


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 17 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Esarfa, un simbol al feminitatii


Pe langa faptul ca sunt realizate din materile usoare, esarfele reprezinta si un mod de a da mai mult farmec si eleganta tinutei tale. Datorita multiplelor sale intrebuintari, singurele bariere intre tine si o tinuta de invidiat tin de imaginatia si curajul tau. Asa ca nu mai sta, cumpara-ti o esarfa si lasa-ti imaginatia sa faca toata treaba.



O poti purta la gat daca vrei sa dai eleganta tinutei, la mijloc in loc de centura, ca accesoriu, la geanta, ceas, sau prinse in par pentru a avea un aer tineresc. Poate avea diverse culori si imprimeuri, diverse materiale si o poti lega cu nod sau o poti infasura lejer in functie de preferinta, insa nu-si va pierde niciodata farmecul si functionalitatea. 

 

Cum alegi esarfa potrivita?


In primul rand trebuie sa stii ce culoare ti se potriveste cel mai bine tenului si ochilor tai. Daca nu te poti hotara ce nuanta sa alegi si consideri ca toate iti vin la fel de bine, alege una in nuante de toamna, maro sau negru sau care sa aiba pete mari de culori. Poti obtine astfel  o tinuta casual, dar sofisticata - perfecta la o intalnire de afaceri ori pentru o zi la birou.


Esarfele sunt potrivite si pentru tinutele de seara insa doar cele mari, ca niste saluri, pe care le poti lasa sa cada lejer pe umeri. Ca material ar fi indicat sa folosesti unul mai pretios cum este casmirul si sa alegi o culoare care sa se potrivesca si cu tinuta si cu tonul pielii tale. Si nu uita : pentru aceasta ocazie, nu esarfa este cea care trebuie sa iasa in evidenta ci rochia, asa ca incearca sa alegi o culoare care sa nu iasa prea mult in evidenta.


O alta modalitate de apurta esarfa este sa o prinzi in jurul gatului cu un nod sau cu o brosa, in functie de efectul dorit. Indiferent de marime, esarfele nu ascund doar micile imperfectiuni ale gatului sau il feresc de frig, ci se pot transforma intr-o curea sau un cordon de urgenta, ori intr-un batic sau bentita pentru zilele cand parul iti sta prost. Un aceesoriu elegant si seducator, ce va face lumea sa intorca privirile dupa tine!





_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 16 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Papuci de vara - avantaje si dezavantaje

Fara indoiala papucii sunt cea mai simpla alegere pentru sezonul calduros: sunt destul de comozi si permit o anume lejeritate piciorului.   

Diversitatea modelelor este un mare avantaj, care face ca papucii sa fie un detaliu vestimentar extrem de accesibil in orice situatie.


Cu mai multe barete subtiri sau doar cu una singura lata, cu tocuri sau talpa joasa, uni sau intr-o armonie cromatica papucii pot completa aproape orice tip de tinuta.


Ca si materiale, pentru arsita verii sunt de preferat papucii din piele, in locul celor din plastic sau din imitatie de piele, pentru sa nu se incing la fel de usor si permit pielii sa respire.


Daca vrei modele mai nonconformiste alege modele impletite din rafie sau pai, din piele metalizata sau cu talpi de lemn.


Dezavantaje:

Medicii spun ca papucii, cei cu talpa foarte joasa in special, nu sunt indicati
pentru purtari indelungate, pentru ca afecteaza muschii picioarelor si deformeaza coloana. Pentru a evita astfel de probleme ei recomanda alternarea incaltarilor cu toc, cu cele fara toc, cu talpa inalta.



_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 15 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Moda literelor si a cifrelor

Literele si numerele se ivesc din ce in ce mai des pe toate piesele vestimentare. Ele apar imprimate pe teaturi, impodobesc diferite elemente vestimentare sau bijuterii in acest nou trend care incepe sa se contureze.

Literele si numerele sunt unele dintre cele mai puternice simboluri iconice, care ne deschid lumi intregi prin carti, reviste, prin internet si acum - multumita noului trend - prin moda.


Tipografia, ca decoratie in moda, este un trend aparte, care se contureaza pe puterea de sugestie a acestor simboluri, care sunt literele si numerele.


Chiar si fontul imprimeurilor respective ajuta la transmiterea unei varietati de stari si intelesuri.


Rochii, topuri, fuste, accesorii - toate incep sa imprumute acest concept de tipografie. In functie de designul si de fontul ales, literele si numerele imprimate pe materiale pot sublinia o anumita inocenta specifica primilor ani de scoala, sau pot sugera o atitudine romantica ori rebela.


Cum se poarta literele si numerele


Incluzand litere sau numere in tinuta ta poate fi o dovada de curaj sau de finete.


-Nu purta in acelasi timp mai multe piese vestimentare imprimate cu litere sau cifre. limiteaza-te doar la fusta sau la top. Daca alegi o rochie astfel imprimata, cauta sa o completezi cu accesorii uni.

-Daca optezi pentru o tinuta uni, adauga un plus de stil cu un detaliu decorat in trendul tipografic: o cravata, o curea, bretele, o esarfa, o palarie, o geanta.

-Inscrie-te in trend si achizitioneaza-ti un pandantiv in forma de litera si lasa-l sa-ti dinamizeze tinuta.

-Exprima-ti personaliateta si confectioneaza-ti propriile accesorii: inele sau bratari cu numere sau litere care sa-ti impodobeasca degetele sau incheieturile mainilor.

Andreea Neştian

moda moda literelor cifrelor literele numerele ivesc din mai des toate piesele ele apar imprimate Radio Whiteheaven Original

5.8KB


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 15 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
"Sculpturi purtabile", noua moda in materie de incaltaminte

O colectie de pantofi ciudati face furori pe internet. Bizara incaltaminte este creatia lui Kobi Levy.
Tanarul de 35 de ani isi descrie creatiile ca fiind "sculpturi purtabile".

"Este important pentru mine ca ei sa fie pantofi adevarati, nu doar sculpturi sau jucarii", spune Levy, care locuieste in Tel Aviv.




_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 13 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Tatuajele in par

Este binecunoscut faptul ca tatuajele sunt desenele care se imprima doar pe piele. Ideea de tatuaje in par este ultima inventie a specialistilor in coafuri.

Tatuajele pe piele sunt o alegere personala si pot fi permanente sau semi-permanente. Cele permanente presupun mai multa migala in realizarea lor, durere si, partea cea mai infricosatoare, sunt "valabile" o viata intreaga.

Tatuajele in par nu te supun la niciun fel de durere fizica si dispar la prima spalare a parului.

Ideea ii apartine lui Elly Torres, stilista la ULTA (un lant de magazine de cosmetice din S.U.A.). Conceptul de tatuaj in par a fost prezentat ca un truc "fun", usor de realizat.

Ai nevoie doar de un ondulator de dimensiuni mici si par. Ia o suvita de par la intamplare si pune ondulatorul pe acea bucata de par, in diagonala. Apoi ia ondulatorul si pune-l din nou in par, tot pe diagonala, dar in directia opusa. Trebuie sa obti un model "in valuri". Continua sa "tatuezi" parul pana obtii efectul dorit. Parul poate fi strans in coada sau lasat desfacut. Gata! Tocmai te-ai tatuat in par.

Tatuajele in par se realizeaza foarte rapid si usor, trebuie doar sa ai putin curaj sa incerci.

D.M.S.

moda tatuajele par este faptul tatuajele sunt desenele care imprima doar piele. ideea tatuaje par Radio Whiteheaven Original

12.9KB


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la