WHITEHEAVEN
Pentru zile ostenite, pentru nopti nedormite, pentru suflete stinghere, pentru femei, cum deopotriva pentru barbati! Un fel de cafenea in care sa ne citim pe noi intre noi, si ziarul! Singurul loc unde BUNUL SIMT si INTELIGENTA sunt ridicate la rang de ..lege!
Lista Forumurilor Pe Tematici
WHITEHEAVEN | Reguli | Inregistrare | Login

POZE WHITEHEAVEN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
sexyindianca din Ilfov
Femeie
25 ani
Ilfov
cauta Barbat
24 - 53 ani
WHITEHEAVEN / Cum va mai distratzi fratzilor? / Proza scurta...haioasa! Moderat de egon, kipsing, unleashed
Autor
Mesaj Pagini: 1
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4272
Am locul de langa culoar. As fi preferat unul la fereastra, dar ghisetista de pe Charles de Gaulle mi-a spus ca din pacate pe ultimul tocmai l-a dat. Geanta e sus, in compartimentul de deasupra scaunelor. Ascult bizaitul aerului conditionat si ma uit la speteaza scaunului din fata. Peste cateva ore voi fi in Bucuresti. Nu mi-am vazut familia de un an.

-- Excusez-moi monsieur...*, aud langa mine. O dama imi face semn ca vrea sa se aseze. Are locul de la fereastra, norocoasa. E imbracata intr-un tricou negru, cu decolteu la spate, si un fel de brau de paiete aurii, lucind metalic si oriental, lat de doua palme. Incerc inutil sa identific parfumul dulceag cu care imi infunda narile.

Decolam ca de obicei, fara probleme. Ecranul din fata ma informeaza ca avionul a ajuns la cele zece mii de picioare ale plafonului de zbor, si ca mai avem doua ore si cinci minute pana la destinatie. Motoarele zumzaie monoton, iar avionul se inclina usor spre dreapta. Biing. Semnalul luminos din tavan dispare iar lumea incepe sa isi desfaca centurile de siguranta. Vecina de calatorie se uita plictisita pe geam. O stewardesa flescaita si cu figura de piatra impinge pe culoar caruciorul cu bauturi: o cafeluta, un suc, un cico? Cer o cafea.

-- Dumneavoastra? o intreaba stewardesa pe dama de langa mine, care se uita la ea intrebator. Dupa o mica pauza, stewardesa repeta in franceza:

-- Vous voulez boire quelquechose?**

-- Oui. Une Coca s'il vous plait, mais bien fraiche***, raspunde dama, cu un ton monoton, ca de mostenitoare a imperiului Hilton.

Pffssss... Lichidul rosietic ajunge in paharul asezat pe masuta rabatabila. Cucoana bea o inghititura.

-- Qu'est-ce qu'il fait chaud ici...**** , ofteaza dama, si incepe sa-si faca vant cu Ghidul Companiei Tarom, editia de vara, gasit in buzunarul de pe spatarul scaunului.

Din pacate, fatalitatea n-o lasa sa se racoreasca prea multa vreme. Marginea ghidului atinge paharul de plastic, care isi imprastie continutul lipicios pe superbul brau auriu al bluzei cucoanei. Onorabila doamna priveste cateva secunde dezastrul, vinata la fata. Arunca ghidul pe jos, dupa care racneste:

-- Futu-i! Baga-mi-as! In pizda ma-sii!!



_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4272
motto: "s-a dus bou si s-a intors vaca"


TRIIIT!... Triiit!... Triiit! Ridica receptorul.
- Alo da?
- Buna ziua doamna, spune o voce de femeie. As dori sa vorbesc cu domnul sau doamna Raa... Racoo... Rracovitann, s'il vous plait...
- La telefon.
- Sunt de la firma Cutare, si facem o ancheta in privinta impozitelor. As dori sa va pun o intrebare.
- Va rog...
- Alors, am dori sa stim ce parere au francezii despre masurile recente ale guvernului Raffarin pentru scaderea impozitelor.
Ana, facand o mica pauza, ii spune:
- Simata doamna, in aceasta tara nu numai francezii platesc impozite.
Individa pare vexata.
- Doamna, nu punem problema in felul asta, raspunde ea. Bonne journée. Bip... bip... bip...
N-a mai apucat sa-i raspunda la salut. Vive la France!


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
unic_k
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 893
aici te referi la philips?

pus acum 18 ani
   
eutoamna
Membru nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8
A fost odata ca niciodata un deal. Pe dealul acesta cresteau trei copaci înalti. Cum e vorba de o poveste, copacii aveau si ei visurile lor, pe care si le povesteau unul altuia. Primul a spus:
   
  - Eu vreau sa fiu transformat în corabie, sa duc pe mare printii si printesele lumii.
   
  - Eu, a zis al doilea copac, as vrea sa fiu transformat într-un sipet care sa tina comorile cele mai mari ale lumii.
   
  - Eu, zise ultimul copac, vreau sa ajung cel mai mare si mai falnic copac de pe dealul asta si sa se uite cu respect spre mine toti oamenii.
   
  ÃŽntr-o zi au venit acolo taietorii de lemne. Primul copac jubila când a fost taiat, caci se vedea cea mai mare corabie construita vreodata. Al doilea la fel, caci se vedea o lada plina de aur curat. Al treilea era îngrozit, dar a fost si el taiat.
   
  Primul copac a fost dus într-un sat de pescari si transformat în câteva barci de pescuit. Al doilea, în loc de lada cu comori, a fost facut iesle pentru animale. Al treilea a fost taiat în doua bucati si lasat într-un grajd, vreme de multi ani.
   
  Visurile copacilor pareau sa fi fost sfarâmate. Corabiile, comorile si semetia pareau acum atât de departe. Dar...
   
  Peste ani, o femeie însarcinata nu a avut unde sa nasca si a nascut în ieslea facuta din trunchiul primului copac.
   
  Mai târziu, fiul ei a iesit pe mare într-o zi cu barcile facute din cel de-al doilea copac si s-a facut furtuna mare. El a spus furtunii sa stea si furtuna L-a ascultat.
   
  Dupa o vreme, omul acela a carat în spate lemnele facute din cel de-al treilea copac si a fost rastignit pe o cruce facuta din lemnul acestuia.
   
  O iesle poate sa tina cea mai mare comoara, o barca de pescuit poate sa îl transporte pe cel mai mare rege, iar doua lemne pot fi copacul cel mai înalt vazut vreodata.


pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4272
Pici. Un fluid de vid existential iti imbraca simturile. Clipa de pana atunci capata subit proportii de spatiu si timp, toate intr-o dulce reluare. Ea se dilata odata cu starea de suspensie, starea in care pur si simplu simti cum o alta muzica iti cuprinde sufletul, cum muschii aproape ca nu-ti mai coordoneaza gesturile constiente, auzul nu mai este ceea ce stii; dintr-o data, alte sunete iau loc sunetelor cotidiene- a masinilor ce trec, a tastelor apasate, ticul verbal al colegului, inchisul sau deschisul unui geam, gluma insipida a celui de langa tine, molfaitul unei bucati de mancare... Dintr-o data auzim obiecte, vedem sunete, simtim detalii, ne recunoastem in alt plan existential... Centrul atentiei nu se mai indreapta spre lucrurile logice. Miscarea in sine trece cu mult de granita iluziei optice... Deplasarea unora pe langa tine nu mai este sonora ca pana atunci, apare ca o umbra care trece tacuta si lipsita de orice logica pe langa tine. Auzim in departare un obiect si ii percepem zgomotul aparte care pana atunci trecea indiferent pe langa noi... Observam un gest al colegului care dintr-o data capata o semnificatie aparte. O cafea sorbita banal, capata tendiinte de detaliu; o raza de soare ratacita printre nori, devine sonora in zbucuimul ei triumfal... Firul de par de pe mana abia acum il observam: chiar are o viata proprie! - e usor inclinat, pastrand o urma de personalitate unica, ca si celelalte. Degetele noastre chiar sunt in numar de 5 la fiecare mana. Palma noastra este chiar ea care ne ajuta zi de zi si... si este total diferita de cealalta. Paharul cu apa de pe birou are si el viata: apa nu sta o clipa, freamata in continuu; il ridic si observ in lichidul pretios impuritati pe care le treceam cu vederea candva...
Ecranul calculatorului nu mai este de sticla, devine de plasma, traieste transparent, devenind acum o granita usor de trecut prin simpla atingere. M-a absorbit total... Imi inchipui cum ar fi sa respiri in virtual, dar incep sa-mi dau seama ca si lumea in care respir este poate mai virtuala ca oricand. "Si eu poate fac parte dintr-o lume imaginara a unui alt vers". De aceea este si mai firesc sa te intrebi ce face diferenta intre real de imaginar sau virtual. Unii sunt convinsi ca traiesc mereu in planul real, dar pare atat de relativ, ca si oamenii. Dar cei convinsi de asta, par parca mai fericiti in granita lor simpla, dar absoluta.
Nu stiu ce anume ne-ar face sa devenim para-senzoriali din cand in cand, dar un lucru este incontestabil: simtim! Ei bine simtim, o stim cu totii, dar oare cu adevarat? Cel ce este sigur pe ceea ce simte prin auz, vaz, miros sau simpla atingere, poate se amageste un pic: sunt pe lumea asta multe alte lucruri si simtiri care ar face posibila transformarea realului in incandescenta imaginarului si vice-versa. Practic resursele sunt nelimitate: renastem prin fiece zgomot al detaliului, prin fiece clipa levitata spre orizontul simtirii si al cunoasterii...
(Sebastian Bleoju_Levitatia Clipei)


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
eutoamna
Membru nou

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 8
ROSE
de Christian Goodfroy

In prima zi de scoala, profesorul ni s-a prezentat si ne-a dat drept
sarcina sa facem cunostinta pe cineva necunoscut. M-am ridicat sa ma uit in
jur si atunci o mana fragila imi atinse umarul. Cand m-am intors, am vazut o
batranica marunta, cu chipul brazdat de riduri, care ma privea cu un zambet
ce ii lumina intreaga fiinta.
Spuse:    - Buna, frumosule. M! a numesc Rose. Am 86 de ani. Pot sa te
imbratisez? Am izbucnit in ras si, dupa acceptul meu, ma stranse in brate cu
putere.
  - Ce cauti la universitate la varsta asta frageda si inocenta?am intrebat.
   - Vreau sa gasesc un barbat bogat, sa ma casatoresc, sa ma stabilesc  la
casa mea, sa fac niste copii, raspunse ea zambind.
- Hai sa lasam gluma, am reluat. Eram foarte curios sa aflu ce o motivase
sa abordeze acest gen de provocare la varsta ei.
- Dintotdeauna mi-am dorit sa merg la universitate si acuma mi se
indeplineste visul, imi spuse.
  Dupa curs ne-am dus la bufetul studentesc si am baut un milkshake de
Ciocolata. Ne-am imprietenit pe loc.
Timp de trei luni, zilnic, dupa ore,plecam impreuna si stateam de vorba
necontenit     Eram de-a dreptul fascinat sa ii ascult acestei "masinarii a
timpulu! i" confesiunile atat de bogate in intelepciune si experienta.
De-a lungul anului, Rose a devenit "mascota" campusului si se imprietenea cu
usurinta cu toata lumea, oriunde s-ar fi dus. Ii placea sa se puna la patru
ace si sa se lafaie in atentia pe care i-o acorda toata lumea in jur. Si se
bucura de fiecare clipa. La sfarsitul semestrului am invitat-o pe Rose sa
tina un discurs la banchetul ffotbalistilor. Imi vor ramane mereu in minte
invataturile ei. A fost prezentata si a pornit spre tribuna. Cand a inceput
discursul ei pregatit de acasa, scapa trei dintre cele cinci cartonase
pe care isi notase ce voia sa spuna. Deranjata si stanjenita, se apleca
spre! microfon si spuse pur si simplu:
 
- Imi pare rau ca sunt atat de neindemantica. Am renuntat la bere in
favoarea whiskey-ului si marca asta, Lent, ma baga in mormant.
N-am sa reusesc sa mai pun in ordine cartonasele astea, asa ca am sa va spun
ceea ce stiu. Noi am ras si ea tusi ca sa-si dreaga glasul.
Continua:
    - Nu incetam sa ne jucam pentru ca imbatranim. Imbatranim
pentru ca  incetam sa ne jucam. Exista numai patru secrete pentru a te
mentine tanar, a fi fericit si a deveni un om de succes. Trebuie sa razi
si sa gusti umorul fiecarei zile. Trebuie sa ai un vis. Atunci cand ramai
fara vise, mori. Suntem inconjurati de oameni morti si nici nu ne dam seama.
E o mare diferen! ta intre a imbatrani si a evolua. Daca ai 19 ani si stai in
pat inert timp de un an, fara sa faci un lucru productiv, vei implini  20 de
ani.
Daca am 87 de ani si zac in pat timp de un an fara sa fac nimic voi implini
88. Toata lumea imbatraneste. Nu e nevoie de talent sau pricepere. Ideea e
sa evoluezi, identificand mereu oportunitatile care se ascund in inima
schimbarii. Nu regreta nimic. Cei care sunt deja batrani nu regreta ceea ce
au facut, ci mai degraba ceea ce nu au facut. Numai cei care au regrete se
tem de moarte. Si-a incheiat discursul cantand cu avant "Trandafirul".
Ne-a incurajat sa ii studiem versurile si sa le punem in  practica in viata
cotidiana.
  Rose si-a luat diploma pe care o dorise atatia ani.
La o saptamana dupa absollvire, Rose s-a stins pe tacute in somn.
Peste 2000 de studenti au fost alaturi de cea care le-a demonstrat ! ca nu e
niciodata prea tarziu sa fii ceea ce vrei sa fii.
Dupa ce terminati de citit, trimiteti aceste randuri tuturor prietenilor si
membrilor familiei voastre, le va prinde bine.
Au fost compuse in memoria lui Rose.

SI NU UITATI: NU POTI ALEGE SA IMBATRANESTI SAU NU; DAR POTI ALEGE SA EVOLUEZI!


pus acum 18 ani
   
ultimatum
Vizitator



pe strada tangeta,coltz cu una din aleile intunecate ale marii metropole nascute brusc in inima unei tzari mici,un pinguin....un pinguin in fatza unui imens cort colorat dedicat ajutorarii saracilor si tinerelor familii....

in fiecare zi,pinguinul statea la intrarea in acel cort,mereu in stanga,zi si noapte treaz,admirand pustiul cladirilor din jur si puradeii jucandu-se....

intr-o seara de vara,unul din puradei veni spre el,se opri in fatza unei baltzi ce-i despartzea si privi catre un tac distrus
-Tataie,ti-a murit unealta magica!....sfidator,multzumit de el
-Mana mea e de vina....precizia am pierdut-o,nu tacul.....am imbatranit bazandu-ma pe lovituri....

Puradelul,deranjat foarte tare ca i s-a raspuns se repezi la bataie....Pinguinul,desi mult mai lent in miscari cashtiga duelul.....fara satisfactzie insa desi stia ca niciodata acel puradel sau un altul din gashca lui nu va mai avea tupeul de a sta in fatza lui....

Odata cu o batrana,pinguinul isi lua inima in dintzi si intra in cort....
-O doza de morfina....va rog din suflet.....
Spre uluirea totala a lui,o primi....o doza sanatoasa de morfina ce avea sa-i calmeze pt cateva ore durerile....O dadu pe gat rapid,iar batrana ii zambi....

Iesi afara....Imediat,un tanar revoltat intra in cort si urla:
-Nu se mai poate asa!!! Nu am sa mai vin aici intai niciodata...Am sa sesizez asociatzia tinerelor familii si vom declara la dumneavostra data nasterii copiilor cu 50 de zile diferentza! Cu el aici o sa-i conving sa va darame!

Pinguinul auzi tot....."De ce nu mi-au spus in fatza? puteau sa-mi zica de atata timp ca ii deranjez......Ce-o fi atat de greu?",gandi pinguinul....

A doua zi dis de dimineatza...Aceiashi trecatori,aceeasi strada cu acelashi aspect,aceiashi puradei,acelashi imens cort colorat.....dar dupa atat amar de tip,langa intrare nu mai era nimeni....puradeii nu mai aveau puterea sa se joace....trecatorii taceau.....iar spre orizont,catre centrul metropolei se facu inaugurarea unui nou zgarie-nori negru...
-O sa le darame pe toate! spuse nevasta aurarului,revoltata si resemnata in acelashi timp


pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4272
ÃŽn ochii ei morţi în care nu străluceşte viaţa, vezi trăsăturile unei inimi de aţe încurcate în care nu se desluşesc amintiri sau visuri ci doar întrebări inexistente, fără răspuns.
Privind dansul ei pe sârme şi pe scânduri, nu poţi vedea mai mult decât o poveste haioasă care nu mai interesează pe nimeni, dar care există undeva, într-o carte prăfuită.
E rolul ei să se mişte trasă de sfori şi să existe fără a exista!
Nimeni nu rămâne indiferent în faţa spectacolului inedit a cărui protagonistă este. Mereu apare un zâmbet pe faţa necunoscutului ce priveşte păpuşa haioasă, dar nimeni, nimeni nu vede tristeţea ochilor de plastic, sau alunecarea lacrimi desenate! Nu se vede decât chipul colorat ce zâmbeşte publicului bine dispus, dar indiferent. E un zâmbet cald, dar rece, trist, inanimat de amintiri sau visuri ci doar de foarfecă unui croitor. E un zâmbet mort. El nu există, pentru că e doar o altă lacrimă…

(Licsandru Madalina_Zambet de marioneta)


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
ultimatum
Vizitator



"Anarchy online"


Undeva,intre blocuri inalte,multe lumini si masini de lux se naste Albert Walles.O copilarie superba,o familie de invidiat...Fara bani insa,fara posibilitati de a evolua acolo.
Putin inainte de adolescenta incepe chinul:batai incasate de la colegi,batai incasate de la vecini,batai peste batai,batjocura si umilinta.Fata lui inocenta,gesturile tremurande,timiditatea,bretonul taiat stangaci de mama sa ce-i atarna nepieptanat pe fruntea alba ca laptele,tocilar,neputiincios in aproape orice,toate atrageau calvarul.Inevitabila concurenta intre masculii aflati in dezvoltarea deplina fizica,lupta pt bucata de carne de femeie ce incoroneaza virtual orice barbat ce castiga competitia,l-a gasit la coada clasamentului,individul slab al speciei.
Trebuia ca totul sa se schimbe.Cum? Nu putea face mai nimic...Oare? Ultima solutie practica era razbunarea.
A inceput cu el insusi:alcool,droguri,furt,zile si nopti alergat de politie,nopti petrecute in arest sub loviturile politistului de garda,scos mereu pe cautiune de cei ce aveau interesul ca el sa fie in strada,sa cumpere de la ei si sa le vanda lor,provider generos de bunuri,servicii si bani ce trebuia sa ramana acolo,pe strada.
Apoi adevaratul start...A plecat de la un mica mita si un santaj conta unui politist,unul din zecile care il arestase.Pur ghinion,saracul politist,tocmai el mai prost s-a nimerit sa-l prinda in seara aceea.Aparent neimportant,acela a fost sutul in fund ce a dat drumul robinetului la care curgea increderea in fortele proprii.
Nu a ratat pe niciunul care ii chinuise adolescenta:de la pustani la maturi,de la colegi la fostii asa zisi amici.Santaje peste santaje,inselaciune,jaf,amenintari cu moartea,taxa de protectie,droguri in bautura etc...Intr-un cuvant i-a facut pe toti dependenti de el,apoi,in cel mai neasteptat moment,i-a aruncat ca pe niste carpe lasandu-i fara nimic,doar cu lacrimile iubitelor lor si in urletele de disperare ale parintilor sau nevestelor.
Nu s-a oprit insa.Stia ca vor mai urma sa intalneasca sapatori,oameni ce la randul lor vor incerca sa-l santajeze.Un scenariu ca in filme,mai ceva ca in filmele cu psihopati sau Al Cappone,un plan genial ce se incheie cu o executie in public;fara masca,fara sa se fereasca de ochii lumii,ai politiei,ai oricui s-a nimerit sa fie pe faza atunci.A fost inceputul unui lung sir de crime....

A fost oare prins? Da.Oricand si la orice ora era prins,dar avea prea multa lume la mana ca sa fie arestat si condamnat.Slabiciunile perverse ale oamenilor  au achitat un criminal in serie si au condamnat oameni nevinovati fata de lege.

Si la un moment dat,aflat la apogeul carierei sale de killer,ajuns la o cota maxima de celebritate,putred de bogat,detinator al supremei puteri impuse prin teroarea semanata in oameni(chiar si intre ceilalti criminali),a disparut.....Nici o urma de Albert Walles,nici o alta crima,nici un alt santaj,nici o alta inselaciune,nici un alt jaf,nici un bilet de plecare,nici o vorba lasata in urma absolut nimanui...Unii spun ca s-a sinucis,nu din cauza mustrarilor de constiinta,caci o avea dar nu activa,ci pentru ca nu mai putea sa continue caci mainile ii tremurau cu pistolul in mana,se imbolnavise.Era alcoolic,narcoman,pe jumatate surd,plin de rani netratate,singur si cel mai rau,era de fapt schizofrenic.Altii spun ca s-a retras pe o insula unde continua sa prizeze si sa-si bea imensa suma de bani ce o avea.Altii spun ca a fost in sfarsit ucis,intr-un moment de neatentie.Se spun multe...Cert este ca singurul lucru pe care l-a lasat in urma este suma de 1.000.000$,pe numele unui orfan de 16 ani,cu antecedente si bolnav de leucemie.Albert Walles avea in momentul disparitiei 74 de ani...

La 47 de ani de la disparitia lui,intr-o lume cu tehnologii superavansate,cu voiaje in spatiu si fara bani cash,cu o Uniune Europeana destramata,cu Statele Unite divizate in 2 mari state,una cu capitala in L.A iar alta in N.Y,intr-o lume fara ONU,UNICEF,Crucea Rosie sau Organizatia pentru Drepturile Omului,cu un NATO transformat in servicii secrete,cu un papa  magnat,intr-o lume in care cybersexul era deja istorie,intr-o lume in care una din 14 femei nasteau si una din 40 se casatoreau,intr-o lume plina de teroristi fundamentalisti crestini,o noua grupare, "Chemarea Apocalipsei",facea legea...Nimeni nu cunoaste cum arata sau cum il cheama pe vreunul din membrii;nici macar pe lider,daca exista unul;nimeni nu stie daca au vreun cartier general sau nu,daca sunt bine organizati in interior si daca exista comunicare intre ei;nimeni nu stie de unde si cati bani au in conturi si care sunt conturile alea;singurul lucru sigur e ca sunt multi si fiecare in parte este un Albert Walles la puterea 30,perfectionati,aproape robotizati,superiori intelectual,cu crime multiple la activ,niciuna comisa in acelasi gen ca cealalta,fara remuscari,fara sentimente,fara urme,fara urma...

Mii de credinciosi la Ierusalim...Odata pe saptamana,in fiecare duminica la 12 ziua fix,in cor:"Ce-am facut Doamne? Apara-ne caci suntem nevinovati! Tot ce-am facut a fost sa ne iubim!"....Si de fiecare data,din departare,se aude o voce groasa,dar mereu alta:"...prea mult!"


pus acum 18 ani
   
Ketonal
Radio Whiteheaven Original

Din: cucuta de sus
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 714
Bula si Shtrul taiau intr-o zi in pivnitza un fir de benzina cu firezul.
Harsht-harsht,...harsht-harsht,.....
La un moment dat intra mama lui Bula si ii intreaba:
-Ieshiti afara!


dak n-ai ras la asta dute la doc sa te caute...




_______________________________________
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4272
dar inainte ...fa_ti o programare!

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
Ketonal
Radio Whiteheaven Original

Din: cucuta de sus
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 714
....nici p`acolo nu mai sunt locuri...?



_______________________________________
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
Ketonal
Radio Whiteheaven Original

Din: cucuta de sus
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 714
C.V.

Ma numesc IO, am 34 ani, trebuia sa am 39, dar nevasta-mea mi-a mancat 5 ani din viata. Intelectual de rasa, am liceul inceput si facultatea terminata si un fizic deosebit de atragator; obiecte ca : farfurii, linguri, carti efectiv se lipesc de mine, este adevarat, asta si pentru ca ma spal destul de rar. Nu-mi este frica de munca, dorm langa ea si sunt o persoana foarte comunicativa, cand vorbesc de la telefonul firmei.
Am o experienta semnificativa in vanzari, de mic copil obisnuiam sa vand lucrurile parintilor din casa, sunt o fire foarte dinamica, dar dupa orele de program; pana acum nu am avut antecedente penale si sper ca pana ma voi angaja la firma d-vs nici sa nu am.
Autodidact in marketing, sunt un fin observator al oricarei investitii, eliminand din start o! rice fel de cheltuieli colaterale sau fara rezultate. Spre exemplu, eu am ami trimis o scrisoare de intentie + CV si firmei XYZ din Constanta.
Daca raspunsul dvs este pozitiv si ma angajati, inseamna ca automat banii pe care i-am investit pentru a trimite faxul la Constanta i-am pierdut si asta se intampla acum doi ani, cand leul era mai puternic. Nu mai vorbesc de faptul ca iata, eu am terminat scrisoarea, iar dvs. nu m-ati chemat pentru interviu.
Mie aceste lucruri imi dau de gandit si nu pot sa nu sesizez anumite tertipuri la care dvs. apelati; va folositi de massmedia ( dati anunturi prin ziare ), este clar un atac la adresa mea.
In primul rand nici nu ma cunoasteti si in al doilea rand nici nu sunt obligat sa ma angajez la firma dvs. in speranta ca v-am facut sa zambiti putin ( lucru care in procesul de vanzare reprezinta un atuu important), daca vreti sa va las fara clienti, n-aveti decat sa ma angajati! Ma pu! teti suna la.....
PS. M-ar interesa daca se poate sa imi dati concediul de odihna la inceput .



_______________________________________
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4272
.....si dupa asta...potopul???

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
Ketonal
Radio Whiteheaven Original

Din: cucuta de sus
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 714
Daca cineva ride, rizi cu el impreuna! Daca cineva cinta, cinta cu el impreuna! Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!



_______________________________________
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 18 ani
   
egon
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 1245
Si mai ales...NU-L DERANJA SUB NICI UN MOTIV!(in ipostaza ultima,bineinteles!)

pus acum 18 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4272
  tu ce mai faci? (egon) de ce nu mai vorbesti cu noi?

_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la