WHITEHEAVEN
Pentru zile ostenite, pentru nopti nedormite, pentru suflete stinghere, pentru femei, cum deopotriva pentru barbati! Un fel de cafenea in care sa ne citim pe noi intre noi, si ziarul! Singurul loc unde BUNUL SIMT si INTELIGENTA sunt ridicate la rang de ..lege!
Lista Forumurilor Pe Tematici
WHITEHEAVEN | Reguli | Inregistrare | Login

POZE WHITEHEAVEN

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil blah
Femeie
23 ani
Galati
cauta Barbat
27 - 80 ani
WHITEHEAVEN / CURIER DE AMBELE SEXE / BARBATI SI FEMEI Moderat de egon, kipsing, unleashed
Autor
Mesaj Pagini:  1 2
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
"Nu poti iubi niciodata doi oameni in acelasi timp. Iubesti pe rand, cand pe unul, cand pe altul", spunea Mircea Eliade. Il iubesti pe cel de langa tine, ati trecut prin multe impreuna si esti sigura ca vrei sa-ti petreci tot restul vietii alaturi de el.

Ce te faci cand un flirt nevinovat cu un altul se transforma in "fluturasi in stomac" si emotii de adolescenta? Primul iti ofera tot ce ti-ai dorit vreodata de la persoana de langa tine, siguranta, dragoste, respect, va intelegeti perfect din toate punctele de vedere...

Cand il vezi pe celalalt ochii iti sclipesc si simti ca te topesti doar cand se uita la tine. Fiecare are farmecul lui si tu ai nimerit la mijloc. Poti crede ca doar simti nevoia sa iti traiesti viata si sa-ti faci putin de cap, avand totusi siguranta ca acasa te asteapta cineva drag. Pasiunea si dorinta cu siguranta nu sunt aceleasi, dar te atasezi si de numarul doi din viata ta. Cand incepi sa nutresti sentimente reale si puternice pentru noul aparut, inseamna ca legatura cu numarul unu s-a rupt.

Oricat ai incerca sa te convingi ca se poate la fel cu amandoi, te inseli. Mai mult ca sigur te vei chinui singura pentru ca se stie ca femeile trec totul, mai intai, prin prisma emotiilor si abia apoi gandesc rational. Incep sa apara dilemele, intrebarile, listele cu defectele si calitatile fiecaruia, reprosurile personale si te vezi nevoita sa iei o decizie dureroasa: ori unul, ori celalalt, iubire sau prietenie, dragoste sau afectiune. Inevitabil il vei pierde pe unul, sau, in cel mai rau caz, pe amandoi. Doar stii proverbul cu vanatorul care alearga dupa doi iepuri.

Gandeste-te ca cineva poate iubi mai multe persoane, dar pe fiecare in alt fel. Nu poti nutri pentru prietena cea mai buna aceleasi sentimente pe care le ai pentru parintii tai, sau pentru iubitul tau aceleasi sentimente ca pentru fratele sau sora ta. Dar ii iubesti pe toti, diferit si totusi la fel. Si cu toate astea, numai una singura este iubirea adevarata si cand o intalnesti nu mai ai niciun dubiu.


_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 15 ani
   
unleashed
Pe lista neagra

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 667
un barbat inteligent shtie ca daca-si trage langa el o tipa tare, adica inteligenta, sensibila si frumoasa, trebuie sa fie pregatit sa fie parasit oricand...e in natura ei sa caute diversitate...acum, cand femeia nu mai e oprimata, nu mai e tinuta sub control cu fortza, cand are toate drepturile de manifestare, a devenit pe cat de atragatoare pe atat de greu de avut incredere in ea...s-ar zice ca nu e mare branza, la urma urmei face si ea ceea ce au facut barbatii mereu, cu un plus de stil...e o problema insa cand ea e iubita...barbatii sunt de multe ori exagerat de gelosi, uneori chiar paranoici, dar au motive...

femeia moderna a devenit duala...daca barbatul de-a lungul timpului a ramas cam neschimbat, schimbarea ei inseamna si schimbarea cursului lucrurilor...libertatea ne-a apropiat de animale, ne apropie de acele insticte si de acele logici: e suficienta o singura femeie pt a procrea si a mentine in viata specia, mai multe partenere mai multe sanse de a iesi copii puternici...

dezamagirea si suferinta au ajuns astazi la un nivel extraordinar tocmai din cauza lipsei de fidelitate, de statornicie nici macar in preajma unei persoane pe care o iuesti...generatia emo, oameni aruncati de la etaj aparent din senin, inmultirea infractiunilor cu fond psihic adanc si de-o violenta fara precedent, toate astea sunt rezultatele apropierii de regnul necuvantatoarelor, consecinta a lipsei de statornicie...iubirea este un sentiment pe cale de disparitie in acest ritm, iar cei ce-si vor permite sa sufere din lipsa ei vor fi din ce in ce mai izolati intr-o lume care tolereaza doar schimburile de experienta si fluide...

nu e vina nimanui...era inevitabil...e doar dureros ca s-ar fi crezut ca suntem mai evoluati...cel putin din punctul asta de vedere am convingerea ca nu vom fi niciodata mai evoluati in conditiile astea...tehnologia se dezvolta, diversitatea imaginatiei multora, capacitatea de nou in domenii ce n-au legatura cu interactiunea umana cu interes sentimental, reprezinta scaparea...

iubirea nu mai este un scop, nu mai este o tzinta...pt ca ea nu mai reprezinta o valoare de neclintit, de necontestat...iubirea nu mai e infailibila, mitul dragostei a apus...intr-o societate in care s-a propagat mult timp iubirea ca cea mai de sus valoare, impactul caderii ei e comparabil cu scoaterea fetilor-frumosi din povestile cu zmei...zmeii de data asta razbesc, pt ca nu mai are cine sa-i atace...

un studiu recent arata ca iubirea stimuleaza aceleasi parti si genereaza acelasi tip de manifestari in creier ca ura...pe un fond de totala nesiguranta, acest lucru ar fi periculos...intr-o lume slaba, inca incomplet desprinsa de conditia animala, intr-o lume care in loc sa castige spiritual a pierdut, raul va invinge...

intr-o lume in care nu traiesti vesnic si te aflii in fata dilemei supravietuirii, de care parte alegi sa fii? de partea unui rau care se impune, sau de partea unui bine care niciodata nu-si gaseste implinirea dar te incanta prin placeri si senzatii?

viata este o goana dupa iluzia implinirii a ceva...toti spun ca shtiu ce vor dar de fapt habar n-au, sau e imposibil ceea ce vor...nu-s pesimist, oamenii nu sunt rai, asa sunt ei...sunt chiar simpatici daca nu-ti pui probleme adanci...pur si simplu omenirea fabrica in serie din ce in ce mai multe specimene imune la socul neimplinirii, indiferente la lipsa de incredere, impasibile in fata schimbarilor...din dorinta de a vrea prea mult, au ajuns sa nu mai pretuiasca nimic...chiar si oameni inteligenti si sensibili au lipsa asa ceva...

doc...iubirea deocamdata e precum cocaina...roaga-te ca atitudinea oamenilor sa se schimbe fata de iubire, altfel in curand vor aparea centre de dezintoxicare a sufletului...deja multa lume a apelat la "droguri" mult mai tari pt suflet si cu mult mai mare randament


pus acum 15 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
perfect de trist! adevarat....





_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 15 ani
   
lupul_singuratic
Moderator

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 507
foarte constructiva postarea"despre deceptia in dragoste" dottore!exact ce-mi trebuie zilele astea.Thank you!
Totusi, daca mergem inainte fara sa ne intoarcem in trecut riscam sa fim catalogati drept
"ipocriti,usuratici,neseriosi,ingrati etc"chiar de cei de langa noi care ne-au cunoscut k pereche.Un alt exemplu:cum ne priveste o fata cand ii zici ca tocmai te-ai despartit de y si tu iti folosesti tot umorul si optimismul din dotare ca sa mentii o discutie cat de cat normala, si in tot acest timp te gandesti doar la fosta care ti-se pare ca seamana leit cu interlocutoarea?
deci o nedumerire ramane...ori mergem inainte k rusii si nu ne pasa de cei zic ceilalti important e sa ne mentinem demnitatea, ori ne asteptam sa ne treaca riscand sa fim etichetati drept "muieri plangacioase".
concluzie:toti iubim la fel.toti suferim la fel si ma refer la dragoste adevarata.....

Modificat de lupul_singuratic (acum 14 ani)


_______________________________________
Traieste-ti viata ca si cum fiecare fapta a ta ar deveni lege universala. – Immanuel Kant

pus acum 14 ani
   
dr.white
Radio Whiteheaven Original

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4274
Secrete ale barbatilor pe care le stiu si femeile

Mintea unui barbat este mereu o enigma pentru femeie (ca si invers, de altfel). Lucrurile care nu se spun se pot descoperi insa cu putin ajutor. Cu toate ca fiecare este unic in felul lui, sunt anumite caracteristici comune tuturor barbatilor; anumite pasiuni, anumite placeri, preferinte sau dorinte general valabile genului masculin, dar care nu sunt intotdeauna spuse cu voce tare.

Incercam mai jos sa facem o lista de asemenea "secrete" pe care cu cat ei incearca sa le ascunda mai bine, cu atat noi le aflam mai repede.

Le place sa fie alintati

In ciuda teoriilor care sustin ca  "barbatii fac sex iar femeile dragoste" si ca femeile se implica mai mult in relatii, in timp ce barbatii sunt superficiali, realitatea este ca, in mintea si in sufletul lor, si barbatii tanjesc dupa afectiune.

Cu alte cuvinte, si lor le place sa fie tinuti in brate, sarutati gingas pe frunte sau mangaiati suav pe gat, insa prefera sa nu spuna asta ca sa nu le fie afectata imaginea de "duri".

Cred despre ei ca sunt buni la pat

Pentru barbat, increderea in sine este cel mai mare atu, atunci cand au de-a face cu o femeie. De aceea, chiar si atunci cand sunt in pat si fac o greseala, totul e bine  pentru ca sunt increzatori in calitatile lor de parteneri grozavi.

Cand sunt ametiti (de la alcool) sunt alte persoane

Unii se transforma total atunci cand consuma alcool, mai mult decat ar trebui. De aceea, atunci cand cu adevarat ii intereseaza o femeie, barbatii prefera sa evite alcoolul pentru a-si putea manifesta personalitatea reala.

Machiajul excesiv este neatragator

O teorie mai veche sustine ca frumusetea reala unei femei se vede la primele ore ale diminetii ori imediat dupa dus.

Atunci cand se straduiesc prea mult sa arate bine, femeile cad prada excesului. Culori prea multe, prea intense sau prost combinate asigura reteta unui look ratat.

Se simt presati de casatorie

In timp ce femeile se simt presate de casatorie pentru ca dupa o anumita varsta nu pot (sau pot mai greu) sa mai nasca, barbatii se ingrijoreaza ca dupa un anumit moment in viata risca sa ramana fara o partenera (din cauza aspectului fizic, din cauza randamentului in pat, etc).

Stiu ca femeile nu le vor intelege niciodata obsesia pentru sport

Desi sunt si femei pasionate de sport, majoritatea nu au nicio treaba cu acest gen de distractie.  Barbatii stiu bine asta si mai stiu ca in ciuda oricaror incercari, nu vor reusi niciodata sa-si faca partenera sa inteleaga de ce este atat de important pentru ei sa fie pe stadion cand echipa preferata are meci.

Si ei fac terapie prin cumparaturi

In momentele de criza emotionala, fiecare are nevoie de un soi de terapie. Femeile prefera cumparaturile si se declara multumite cu asta. Se pare insa ca si barbatii pot apela la acest gen de terapie, chiar daca produsul nou achizitionat nu este un obiect vestimentar.

Sexul la dus este supraestimat

Unii il considera incitant, altii il vad ca pe o provocare; pentru altii e doar o fantezie… dar multi cred ca sexul la dus este un pericol la care se supun inutil. Din cauza spatiului mic, a apei si a sapunului actul sexual se transforma intr-o adevarata proba de rezistenta.

Bagajul emotional este un adevarat pericol

Cand le pasa de o femeie, barbatii sunt dispusi chiar sa ajute in cazul diverselor probleme sentimentale. Daca insa aceste probleme apar in discutie prea devreme, este posibil ca relatia sa se sfarseasca inainte de a incepe.

Se tem de angajamente

Acesta nu mai este (sau ar trebui sa nu mai fie!) un secret pentru nimeni: barbatii se tem de angajamente, pentru ca momentul in care accepta acest lucru inseamna ca acepta sa renunte la "viata" de burlac (cu toate avantajele ei).

Pana la urma, asumarea unui angajament este un semn de maturitate, iar unii au doar nevoie de mai mult timp pentru a se obisnui cu ideea.

Menstruatia este o cauza pentru proasta dispozitie!

Unii barbati chiar inteleg ca in timpul menstruatiei schimbarile din organism afecteaza starea de spirit a partenerei lor; insa nu toti sunt suficient de isteti ca sa pastreze acest gand numai pentru ei.

Gelozia este un semn de nesiguranta

Atunci cand are impresia ca nu merita femeia de langa el sau ca nu este suficient de bun pentru ea, barbatul devine gelos si ingrijorat ca ar putea sa o piarda.


Detesta cand partenera lor se straduieste prea mult sa devina "unul dintre amici"

Barbatii sunt dependenti de gasca de amici, insa asta nu inseamna ca si femeia din viata lor trebuie sa se comporte ca unul dintre tipii din gasca.

Sunt mereu atenti la ceea ce poarta femeile

Desi pare greu de crezut, barbatii chiar observa cu ce sunt imbracate femeile, ce pantofi poarta, ce colier au la gat sau ce inel au pe deget.



_______________________________________
Sunt asemenea nisipului clepsidrei, care poate fi timp numai in cadere! ...
VIZITEAZA SI ASCULTA WHITEHEAVEN RADIO

pus acum 13 ani
   
Pagini:  1 2  

Mergi la